Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (182. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RONSPY

quote:

Orjinalden alıntı: badboy39

quote:

Orjinalden alıntı: dogan_1977

quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

Arkadaşlar 7229 64 bit kullanıyorum ve sebebi nedir bilmiyorum ama int gidiyor ve uzun sürede gelmiyor :S Bilgisar ve modemdeki bağlantıyı görüyor ancak modemle internet arasındaki bağlantıyı görmüyor. Belki sorun modemdedir dedim modemi laptoba taktım ama sorun modemde değil, windows 7 den kaynaklanıyor. Bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim? Bu konuda bilgisi olupda bana yardım edicek biri varmı acaba?

bu sorunun aynısı bende de var yardımcı olacak biri yokmu?

ethernet kartınızn driveri kurulumu ? kurulu değilse olabilir.

Driver kurulu hocam ama neden yapıyor hala çözemedim. Önceki sayfalara baktım nod32 den falan kaynaklanıyor falan diyorlar. Bende avast yüklü sorunun bundanda kaynaklanacağını düşünmüyorum. Güvenlik ayarlarınada baktım ama pek bişey anlamadım :S

UP
  • Bir suredir tatilde oldugumdan win 7 i takip edemedim

final surumu ne zaman cıkıcak bir bilgi varmı acaba birde

bu win7 rc surumleri ne zaman a kadar kullanılabiliyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ILoveMyDaGGeR

Bir suredir tatilde oldugumdan win 7 i takip edemedim

final surumu ne zaman cıkıcak bir bilgi varmı acaba birde

bu win7 rc surumleri ne zaman a kadar kullanılabiliyordu

Final sürüm, bu ayın 13'ü ile 24'ü arasındaki herhangi bir gün sızacak.
    RC sürümleri bildiğim kadarıyla 2010 a kadar kullanılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 8 Temmuz 2009; 23:14:37 >
  • bu rtm ilk önce windowsun sitesinde yayınlanacak değil mi?
  • Arkadaşlar soruma herhangi bir cevap bulamadım diğer forumlardada araştırmama rağmen driverdan sorun kaynaklanıyor diyor ama zaten yüklü oda. Diğer birşeyde bugün tv izlerken casper'ın reklamlarını gördüm yeni çıkardıklarını laptop var onu alana windows vistaya geçiş ücretsiz diyordu sanırım özel firmalara dağatılmış win 7... Böyle bişey olabilirmi?
  • şu anda benim gibi 7264 (x64) kuran varmı ben kullanıyorum aktivasyonu yapan varmı ben yaptım güncellemede sorunu olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: satoyama

şu anda benim gibi 7264 (x64) kuran varmı ben kullanıyorum aktivasyonu yapan varmı ben yaptım güncellemede sorunu olan varmı

Sorun yok,her şey çok güzel.
  • Ben de 7264 x64 kullanıyorum ve aktivasyon yapmadım henüz (daha 26 günü var). aktivasyonun nasıl yapıldığını biri pm den söyleyebilir mi? bir de vista aktivasyonu gibi açılışta dos ekranında yazılar çıkıyor mu?
  • wzora giremiyorum Ku! olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: talatcaner

quote:

şu anda benim gibi 7264 (x64) kuran varmı ben kullanıyorum aktivasyonu yapan varmı ben yaptım güncellemede sorunu olan varmı

aktivasyondan sonra yine mart 2010 kadar kullanabiliyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: raverss

wzora giremiyorum Ku! olmuyor.

Site geçici olarak kapalı.
    Adamların verdikleri cevap:

We are down for now as m$ put us down
    but will be back

"In anticipation of the issuance of the final version of Windows 7, and because of the seriousness of yesterday's run Microsoft, we are forced to temporarily remove all the surplus that can be placed in a moment the work of our resources.
    Steve prohibited place even screenshots.
    Starting today (and, incidentally, 09.07.09 uncle-Ця stuknulo godik 41), we stand up for the round-the-clock vigil at the assembly shop and Microsoft to monitor the situation. Any changes we will inform you immediately ....
    Best regards,
    The eyes and Co.
    "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 9 Temmuz 2009; 9:35:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyes22

quote:

quote:

aktivasyondan sonra yine mart 2010 kadar kullanabiliyormuyuz?

Aktivasyon 2010 3 kadar kullanabılırsın 2010 3 ayından sonra beta kullanımı olmuyacak duyurular ve yorumlar boyle yukseltme olcak tabı satın almalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 10 Temmuz 2009; 17:19:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

but will be back

"In anticipation of the issuance of the final version of Windows 7, and because of the seriousness of yesterday's run Microsoft, we are forced to temporarily remove all the surplus that can be placed in a moment the work of our resources.
    Starting today (and, incidentally, 09.07.09 uncle-Ця stuknulo godik 41), we stand up for the round-the-clock vigil at the assembly shop and Microsoft to monitor the situation. Any changes we will inform you immediately ....
    Best regards,
    The eyes and Co.
    "

girdim ama sadece win7 konusu var
  • quote:

quote:

7.7.2009 da kurdum ilaçlı aktivasyondan sonra güncelleme yapmadı kontrol et dediğimde güncel diyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

but will be back

Best regards,
    The eyes and Co.
    "

girdim ama sadece win7 konusu var

diğer konularahttp://wzor.net/page/index.html adresinden ulaşabilirsiniz.
  • daha ne kadar bekleyeceğiz yaw bu RTM'yi
    sıcaklarda hiç çekilmiyor
  • ilaçlı aktivasyondan sonra güncelleme yapmadı kontrol et dediğimde güncel diyor; aynı sorun bende de var,nasıl update yapabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekaramete

ilaçlı aktivasyondan sonra güncelleme yapmadı kontrol et dediğimde güncel diyor; aynı sorun bende de var,nasıl update yapabiliriz

ARKADASLAR ILAC LA ILGILI DEGIL BETA SURUM BU UPDATE VARSA GOZUKUYORSA YAPARSINIZ YOKSA NEYI GUNCELLIYECEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 10 Temmuz 2009; 17:20:14 >
  • Yaklaşık 1-2 aydır win 7 kullanıyorum, bazı görüntü ve oyun (d3dx9_41.dll v.s.) problemleri dışında ofis işlerinde çok memnunum ama bu sorunlardan dolayı çift işletim sistemi kurmak istedim. 500 Gb hdd yi 3 e böldüm, C ye win 7 , D: e ise win xp kurdum fakat xp i açmaya çalıştıgımda (ntdlr) hatalar alıyorum bu nedenle her 2 sistemi de silerek önce xp sonra win7 kurdum bu sefer yine açılmadı vista bootloader kurdum yine socuç alamadım.

Hem win 7 hem xp i kullanabilmek için nasıl bir yöntem izlemeliyim ? Öncelikle hangini kurmalıyım, daha sonra kurmam gereken bir program yada yapmam gereken birşey var mı ?

Birde oyunları kurup bi süre oynayıp boot ettikten sonra "d3dx9_41.dll" veya "d3dx10_39.dll" hatası veriyor, bununla ilgili bi önerisi olan =?

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juveline -- 9 Temmuz 2009; 22:19:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: juveline

Yaklaşık 1-2 aydır win 7 kullanıyorum, bazı görüntü ve oyun (d3dx9_41.dll v.s.) problemleri dışında ofis işlerinde çok memnunum ama bu sorunlardan dolayı çift işletim sistemi kurmak istedim. 500 Gb hdd yi 3 e böldüm, C ye win 7 , D: e ise win xp kurdum fakat xp i açmaya çalıştıgımda (ntdlr) hatalar alıyorum bu nedenle her 2 sistemi de silerek önce xp sonra win7 kurdum bu sefer yine açılmadı vista bootloader kurdum yine socuç alamadım.

Hem win 7 hem xp i kullanabilmek için nasıl bir yöntem izlemeliyim ? Öncelikle hangini kurmalıyım, daha sonra kurmam gereken bir program yada yapmam gereken birşey var mı ?

Birde oyunları kurup bi süre oynayıp boot ettikten sonra "d3dx9_41.dll" veya "d3dx10_39.dll" hatası veriyor, bununla ilgili bi önerisi olan =?

Saygılar

Windows XP'yi D: ye kurduysanız mutlaka C: sürücünüze bu dosyaları kopyalayın: (xpnin yüklü olduğu sürücüden (yani D:))

(ÖNEMLİ: Bu dosyalar gizli dosyalardır.Bu dosyalar görebilmek için C: de iken
    Düzenle > Klasör ve arama seçenekleri'ne girin.
    Görünüm sekmesinden "Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" tik'ini kaldırın ve Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneği işaretli olsun.)

ntdetect.com
    ntldr
    config.sys
    autoexec.bat

bunu yapıp bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda xp'nin açılması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 9 Temmuz 2009; 23:04:09 >
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.