Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (184. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alicans35

Hadi Windows 7 seminerine katılalım:
    http://www.inetatr.org/

RTM için yarını bekleyin..gelişmeler olabilir.(kesin değil )

zaten sitedeki yazı herşeyi özetliyor:

"Windows 7'nin RTM (Üretime Hazır Sürüm) haline gelmesine çok kısa bir zaman kaldı"

edit: seminer ücretsizmiş.Hediyeler de varmış

seminere bizler katılabiliyor muyuz.yani kullanıcılar. sitede bt uzmanları ve yazılım geliştiriciler yazıyor da. kesin cevap lazım ona göre gidebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

arkadaşlar ben şu anda windows 7 64bit sürüm 7100 kullanıyorum en son çıkan sürüm hangisi acaba onu bulup indirmemde fayda varmıdır yoksa bu sürümle devam edeyimmi?

birde 32 bit le 64 bit arasında genel fark performans farkımı sadece yani 64 bit dahamı iyidir?

biraz bekle (1-2 gün kadar) bundan sonra çıkan ilk sürümü yükle, son RTM olacaktır

tamam bekliyelim ozaman peki güncel takibi nereden yapabilirim? çıktımı çıkmadımı diye birde 64 bit temin etmeye baksam daha mı iyi olur?
  • gelsin artık be!
  • win7 7264 kullanıyorum,windowsun oyunlarını açmıyor,sebebi ne olabilir arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekaramete

win7 7264 kullanıyorum,windowsun oyunlarını açmıyor,sebebi ne olabilir arkadaşlar

Windows 7264 64 bit kullanıyorum acmadıgı oyun yok oyunlar 32 bit oldugu ıcın 64 bit'te oyunları acmadıgı eskı oyunlarda problem yarattıgını arkadasımdan duydum Outlaws eskı bır oyun onu actı bende yeni oyunları acıyor ama eski oyunlarda problem yarattıgı icin xp donenler var acmadıgı oyunları adlarını yazarmısın ve verdıgı hatayı eger karsılastıgım bıldıgım bır seyse yardımcı olurum
  • RTM anca 17 - 18 i gibi diyorlar of ulan of..
  • RTM çıksa bile ingilizce çıkcak bu seferde türkçe olanı nı bekle işin yoksa

sizce doğru değilmi
  • evet tr ne zaman çıkar acaba
  • Öncelikle herkese selamlar. Win7 7100RC sürümü kurdum kullanıyorum çok menmunum lakin internet ile ilgili bir sorunum var.
    Bazen bilgisayarı açtığımda bağlantı yok diyor anca bilgisayarı 2-3 resetlemeden sonra internet geliyor. Genel bir sorunmu yoksa sadece bendemi mevcut?
    Herhangi bir driver yüklemedim kendisi otomatik tanıdı zaten...
  • tr versiyon 30 ekimde çıkacak ama rtm sızdıktan sonra tr pakette gelecektir
  • RTM çıktığı gün torrent sitelerinde yoğunluk olacağından indirme hızı düşer mi? Bir de en iyi torrent programı hangisidir sizce? Azureus ve uTorrent duydum. Fikir verebilecek olan var mı?
  •  Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

13 Temmuz Büyük Gün!! (galiba )
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcan

RTM çıktığı gün torrent sitelerinde yoğunluk olacağından indirme hızı düşer mi? Bir de en iyi torrent programı hangisidir sizce? Azureus ve uTorrent duydum. Fikir verebilecek olan var mı?

azarus u ben kullanıyorum ve istediğim herşey çıkıyo,

indirme hızı o torrenti ne kadar çok kii kullanıyosa artar , mesela dosyanın seed bölümündeki rakan ne kadar yüksekse o kadar hızlı iner

azarus ta windows 7 yazınca baya bi versiyon çıkıyor. ben bi göz attım 7264 bile vardı ,

7100 ü indirirsen seed i tam 9772(yani bu kadar kişinin blgisayarından çekersin :)
  • quote:

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

13 temmuzdaki ''GA'' ne demek oluyor acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: D e v r i m

13 temmuzdaki ''GA'' ne demek oluyor acaba?

13 temmuz'da GA yok kardeşim.
    GA demek yani satışa sunulacağı tarih.

GA: General Availability

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 11 Temmuz 2009; 23:23:27 >
  • 7264'ü kurdum daha öncesinde 70..'i kullanmıştım. Tek bir driver kurmadan sorunsuz kullanıyorum, Windows bu sefer yaptı galiba. Yine de driver kuran mı var mı arkadaşlar. Ben bir fark göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hugareva

quote:

Orjinalden alıntı: tcan

RTM çıktığı gün torrent sitelerinde yoğunluk olacağından indirme hızı düşer mi? Bir de en iyi torrent programı hangisidir sizce? Azureus ve uTorrent duydum. Fikir verebilecek olan var mı?

azarus u ben kullanıyorum ve istediğim herşey çıkıyo,

indirme hızı o torrenti ne kadar çok kii kullanıyosa artar , mesela dosyanın seed bölümündeki rakan ne kadar yüksekse o kadar hızlı iner

azarus ta windows 7 yazınca baya bi versiyon çıkıyor. ben bi göz attım 7264 bile vardı ,

7100 ü indirirsen seed i tam 9772(yani bu kadar kişinin blgisayarından çekersin :)

quote:

Orjinalden alıntı: Militar-ist

uTorrent

Yoğunluk olması aksine hızı yükseltir.

Teşekkürler cevaplar için.
  • arkadaşlar,win7 nin kendi oyunları açılmıyor,sebebi neler olabilir acaba...
  • quote:

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

1 gün daha bekleyelim bakalım ne olacak. Çıkmazsa en son sürümden devam ederim
  • vay 13 temmuzda türkçe sürümde çıkacak
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.