Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorun yaşıyorum,yardımcı olursanız sevinirim.
    Makinemde Windows7 RC1 yüklü.
    Bilgisayarı hibernate ile kapatıp açtıktan sonra, firefox veya ie de gezinirken, yaklaşık 30 saniyede bir bilgisayar 2 saniye boyunca donuyor, sonra tekrar kendine geliyor. Youtubeda video izlerken ,veya forumda scroll up-down yaparken,yazı yazarken gayet sinir bozucu bir durum. Problemi yaşayan varmıdır,nasıl çözebilirim? Teşekkürler
  • bı kac gun daha beklıcez mecbur..
    quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

daha ne kadar bekleyeceğiz yaw bu RTM'yi
    sıcaklarda hiç çekilmiyor

• yaw yeterrrr artık ya ne zaman çıkacak şu final yazsın biri
  • quote:

Orjinalden alıntı: raverss

yaw yeterrrr artık ya ne zaman çıkacak şu final yazsın biri

sabırsızlanmayın.Sabreden derviş RTM'yi elde edermiş.
    Çinden 7271 söylentileri dolaşmaya başladı an itibariyle.

edit: link silinmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 10 Temmuz 2009; 14:18:29 >
  • bu key ultimate keyimi yani bu keyle direk aktive olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Orjinalden alıntı: raverss

yaw yeterrrr artık ya ne zaman çıkacak şu final yazsın biri

sabırsızlanmayın.Sabreden derviş RTM'yi elde edermiş.
    Çinden 7271 söylentileri dolaşmaya başladı an itibariyle.

ACİL EDIT: Aşağıdaki sitedeki eleman RTM'yi verebilirmiş.key bile vermiş

http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=tr&js=y&u=http%3A%2F%2Fbbs.pcbeta.com%2Fthread-521337-1-1.html&sl=auto&tl=en&history_state0=&swap=1

"7300 can be downloaded tonight" demiş
    verdiği key: MSFAO-V8G8W-VI3CB-I25HE-R7QNE

Link Açılmıyor ;

" You do not have to carry out the current operation, which could result in one of the following reasons. Sorry, this authority with the requirements of reading above 50 in order to browse, go back to. "
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZiveR

Link Açılmıyor ;

" You do not have to carry out the current operation, which could result in one of the following reasons. Sorry, this authority with the requirements of reading above 50 in order to browse, go back to. "

evet konu silinmiş.
  • Yani konu sahte çıktı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZiveR

Yani konu sahte çıktı ?

herkes inanmayıp fake deyince kapandı konu.
    Bakalım wzor sitesinin açılmasını bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 10 Temmuz 2009; 14:33:16 >
  • hadi wazor hadi wazor ne zor ya
  • ya rtm msdn e gelince her türlü düşer zaten tor.ent sitelerine.
  • yahu bari rtm çıkarmasınlar artık direk finali versinler 13 ünde bu kadar işkenceden sonra,

edit:rtm zaten final cevaplarına karşılık, hemen diyim,adı rtm olmasın final olsun
  • rtm den haber varmı aliço?
  • wzor açıldı ama hala yeni bir haber yok.Gelişmeleri takip ediyorum

edit: OEM partnerlerine 31 Temmuzda verilecek söylentileri var:

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 10 Temmuz 2009; 20:38:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Orjinalden alıntı: juveline

Yaklaşık 1-2 aydır win 7 kullanıyorum, bazı görüntü ve oyun (d3dx9_41.dll v.s.) problemleri dışında ofis işlerinde çok memnunum ama bu sorunlardan dolayı çift işletim sistemi kurmak istedim. 500 Gb hdd yi 3 e böldüm, C ye win 7 , D: e ise win xp kurdum fakat xp i açmaya çalıştıgımda (ntdlr) hatalar alıyorum bu nedenle her 2 sistemi de silerek önce xp sonra win7 kurdum bu sefer yine açılmadı vista bootloader kurdum yine socuç alamadım.

Hem win 7 hem xp i kullanabilmek için nasıl bir yöntem izlemeliyim ? Öncelikle hangini kurmalıyım, daha sonra kurmam gereken bir program yada yapmam gereken birşey var mı ?

Birde oyunları kurup bi süre oynayıp boot ettikten sonra "d3dx9_41.dll" veya "d3dx10_39.dll" hatası veriyor, bununla ilgili bi önerisi olan =?

Saygılar

Windows XP'yi D: ye kurduysanız mutlaka C: sürücünüze bu dosyaları kopyalayın: (xpnin yüklü olduğu sürücüden (yani D:))

(ÖNEMLİ: Bu dosyalar gizli dosyalardır.Bu dosyalar görebilmek için C: de iken
    Düzenle > Klasör ve arama seçenekleri'ne girin.
    Görünüm sekmesinden "Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" tik'ini kaldırın ve Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneği işaretli olsun.)

ntdetect.com
    ntldr
    config.sys
    autoexec.bat

bunu yapıp bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda xp'nin açılması lazım.

Dediğini yaptım fakat xp i sectiğimde" /windows/system 32/winloader.exe error 0xfff0cc0" hatası veriyor ve tekrar kurun diyor. sanıyorum vistabootloader ile gelen loader.exe işlev görmüyor.
    Ayrıca win 7 açılışında artık sürekli cd-key soruyor "0xC004F014" yazıyor alt tarafta, masaüstü temasıda resetlenip arkaplan siyah renk oluyor. cd key i girdigimde kabul ediyor ama bi süre sonra tekrar aynı şey çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: juveline

Dediğini yaptım fakat xp i sectiğimde" /windows/system 32/winloader.exe error 0xfff0cc0" hatası veriyor ve tekrar kurun diyor. sanıyorum vistabootloader ile gelen loader.exe işlev görmüyor.
    Ayrıca win 7 açılışında artık sürekli cd-key soruyor "0xC004F014" yazıyor alt tarafta, masaüstü temasıda resetlenip arkaplan siyah renk oluyor. cd key i girdigimde kabul ediyor ama bi süre sonra tekrar aynı şey çıkıyor.

sanırım loader'i bozmuşsunuz.İsterseniz aşağıdaki işlemleri uygulayın:

Windows XP'yi sorunsuz kurun. (c: ye temiz kurulum ile)
    Windows 7'yi de D: sürücüsüne kurun.
    Açılışta Windows 7, xp yi de görecek, ikisi de sorunsuz açılacaktır.
    Şayet açılmazsa VistaBootPro programını kullanın.İşe yarıyor
  • önceki ilk kuruduğum BETA da herşey sorunsuz devam ediyordu ve nvidia orj. driverlerini kendi güncelleme ile kurmuştu ,ben bişey yapmadan ama 7264 hala kurmadı
  • Hadi Windows 7 seminerine katılalım:
    http://www.inetatr.org/

RTM için yarını bekleyin..gelişmeler olabilir.(kesin değil )

zaten sitedeki yazı herşeyi özetliyor:

"Windows 7'nin RTM (Üretime Hazır Sürüm) haline gelmesine çok kısa bir zaman kaldı"

edit: seminer ücretsizmiş.Hediyeler de varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 10 Temmuz 2009; 22:53:10 >
  • arkadaşlar ben şu anda windows 7 64bit sürüm 7100 kullanıyorum en son çıkan sürüm hangisi acaba onu bulup indirmemde fayda varmıdır yoksa bu sürümle devam edeyimmi?

birde 32 bit le 64 bit arasında genel fark performans farkımı sadece yani 64 bit dahamı iyidir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

arkadaşlar ben şu anda windows 7 64bit sürüm 7100 kullanıyorum en son çıkan sürüm hangisi acaba onu bulup indirmemde fayda varmıdır yoksa bu sürümle devam edeyimmi?

birde 32 bit le 64 bit arasında genel fark performans farkımı sadece yani 64 bit dahamı iyidir?

biraz bekle (1-2 gün kadar) bundan sonra çıkan ilk sürümü yükle, son RTM olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.