Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (180. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuda fırtına öncesi sessizliği var. RTM çıkınca patlar bu konu
  • alican yani 13 ünde wzordan sızıp,sizede 22 sinde resmi olarak microsofttan sızacak demek oluyor değilmi bu durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

alican yani 13 ünde wzordan sızıp,sizede 22 sinde resmi olarak microsofttan sızacak demek oluyor değilmi bu durum

Evet.Bir aksilik olmazsa 22'sinde Microsoft; MSDN ve Technet Subscriber'larına indirmeye açacak.
    Wzor'un dediğine göre Temmuz'un 10'u ile 24'ü arasında RTM ellerinde olacakmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

alican yani 13 ünde wzordan sızıp,sizede 22 sinde resmi olarak microsofttan sızacak demek oluyor değilmi bu durum

Evet.Bir aksilik olmazsa 22'sinde Microsoft; MSDN ve Technet Subscriber'larına indirmeye açacak.
    Wzor'un dediğine göre Temmuz'un 10'u ile 24'ü arasında RTM ellerinde olacakmış.

msdn gelince bi zahmet wzora da gelsin. 24 ü niye anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taptukemre

Arkadaşlar benim xp hafif sıyırdı format atayım diyorum ama vistamı yüklesem, yoksa win 7 mi yüklesem karar veremedim. Çok fazla versiyon var, win7 yükleyeceksem en stabili hangi versiyon sizce? Birde oyunlarda problem yaşatıyormu win7? teşekkürler cevaplar için :) bu arada sistem e8400+2gb ram+9500gt...

slm ılk once bır karar vermen lazım hangı sytemı yukleyıcıne win7 eskı oyunlar 64 bit versıon sorun yaratıyor bazı crack pach calısmıyor yanı wındows 7 kullancaksan calısmayan programları onemsemıyecen onların yerıne farklı program kullancan ....ben rtm surumu beklıyorum sen ozamana kadar beklıyemem dersen en son surum win7 7268 var suan pm atım ındır
  • hafta sonu rtm yı goruruz ınsallah..beklemeye devam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asyacafe

quote:

Orjinalden alıntı: taptukemre

Arkadaşlar benim xp hafif sıyırdı format atayım diyorum ama vistamı yüklesem, yoksa win 7 mi yüklesem karar veremedim. Çok fazla versiyon var, win7 yükleyeceksem en stabili hangi versiyon sizce? Birde oyunlarda problem yaşatıyormu win7? teşekkürler cevaplar için :) bu arada sistem e8400+2gb ram+9500gt...

slm ılk once bır karar vermen lazım hangı sytemı yukleyıcıne win7 eskı oyunlar 64 bit versıon sorun yaratıyor bazı crack pach calısmıyor yanı wındows 7 kullancaksan calısmayan programları onemsemıyecen onların yerıne farklı program kullancan ....ben rtm surumu beklıyorum sen ozamana kadar beklıyemem dersen en son surum win7 7268 var suan pm atım ındır

Çok sağol ama en sonunda karar verip RC 7100 64bit kurdum sırf "key" yüzünden. Gayet güzelmiş bu Win7 ama başlangıçta çalışan gereksiz programları nerden kapatacağımı bulamadım startup manager iyi hallediyodu ama tune up çalışmıyor... Nasıl çözerim bu sorunu? teşekkürler..
  • hadi yaw bill amca bu sıcaklardada beklemek hiç çekilmiyor
  • Rc keyleri işe yaramayınca "Wzor"daki bat dosyası ile Win 7 7264'ü etkinleştirmeye çalıştım. Şimdi Windows 7 her açılışta bana windows'u yeniden yükleyin uyarısını veriyor. Eski dosyaları da yedeklememişim wzor'da belirtilmesine rağmen. Bu uyarıdan kurtulmak için ne yapabilirim? Ya da düzgün bir etkinleştirme için ?
  • arkadaşlar herkes bişey bekliyor yeni sürüm gelince nolacak ben anlayamadım x64 sürümmü geliyor ben şimdi buraya girdim en son sürümü indirip yükleyeyim diye napayım bendemi bekliyeyim kafam karıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shuurai

Rc keyleri işe yaramayınca "Wzor"daki bat dosyası ile Win 7 7264'ü etkinleştirmeye çalıştım. Şimdi Windows 7 her açılışta bana windows'u yeniden yükleyin uyarısını veriyor. Eski dosyaları da yedeklememişim wzor'da belirtilmesine rağmen. Bu uyarıdan kurtulmak için ne yapabilirim? Ya da düzgün bir etkinleştirme için ?

Sorunu çözdüm. Eğer aynı sorunla karşılaşacan arkadaşlar olursa bana özel mesaj gönderdikleri takdirde yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmreFB1907

arkadaşlar herkes bişey bekliyor yeni sürüm gelince nolacak ben anlayamadım x64 sürümmü geliyor ben şimdi buraya girdim en son sürümü indirip yükleyeyim diye napayım bendemi bekliyeyim kafam karıştı

Herkes (ben dahil) RTM sürümü bekliyoruz rtm Win 7 kullanıcılara sunulmadan önceki son hali yani win 7 yapılan son rötüşlar.diye tanımlıyor arkadaşlar bende tam bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serrrrro

quote:

arkadaşlar herkes bişey bekliyor yeni sürüm gelince nolacak ben anlayamadım x64 sürümmü geliyor ben şimdi buraya girdim en son sürümü indirip yükleyeyim diye napayım bendemi bekliyeyim kafam karıştı

Herkes (ben dahil) RTM sürümü bekliyoruz rtm Win 7 kullanıcılara sunulmadan önceki son hali yani win 7 yapılan son rötüşlar.diye tanımlıyor arkadaşlar bende tam bilmiyorum.

RTM sürümü, 22 Ekimde raflarda yerini alacak sürümdür.
    Yani satışa çıkacak sürüm
  • Piyasaya sürülcek sürümde yinede RTM ye göre degişiklik olur bence ama en son en iyidir her zaman. RTM çıktıktan snr piyasaya sunulcak sürümün çıkması ne kadar sürer beyler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Orjinalden alıntı: serrrrro

quote:

RTM sürümü, 22 Ekimde raflarda yerini alacak sürümdür.
    Yani satışa çıkacak sürüm

Benden önce yazmışın ya değişiklik olmazmı diyosun yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 7 Temmuz 2009; 22:32:04 >
  • Arkadaşlar 7229 64 bit kullanıyorum ve sebebi nedir bilmiyorum ama int gidiyor ve uzun sürede gelmiyor :S Bilgisar ve modemdeki bağlantıyı görüyor ancak modemle internet arasındaki bağlantıyı görmüyor. Belki sorun modemdedir dedim modemi laptoba taktım ama sorun modemde değil, windows 7 den kaynaklanıyor. Bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim? Bu konuda bilgisi olupda bana yardım edicek biri varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eşref_37

Benden önce yazmışın ya değişiklik olmazmı diyosun yani.

Hayır.. RTM (yani "Ready To Market" yada "Release To Manifacturer") sürümü satışa sunulacak sürümdür.Satışa hazırdır
  • @alicans35

Eywallah sağolasın tam olarak anlaşılmıştır bekleyelim bakalım.
  • @alicans35

merhaba ya bu Windows 7 nin şu anda son sürümü hangisi acaba ?

nette 7264 var birde bahsettiğin RTM sürümü ne zman çıkacak ?

edit: şuanda RC1 sürümünü bulup indiriyorum 7264 ile aynımıdr ?

birde 32bit mi 64 bitmi indirmem gerek çünkü 4 gb. ram var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Durmaz_ -- 7 Temmuz 2009; 23:58:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboy39

@alicans35

merhaba ya bu Windows 7 nin şu anda son sürümü hangisi acaba ?

nette 7264 var birde bahsettiğin RTM sürümü ne zman çıkacak ?

edit: şuanda RC1 sürümünü bulup indiriyorum 7264 ile aynımıdr ?

Şu anda en yüksek sürüm 7264'tür ve normal RC key'leriyle aktivasyon yapılamıyor.
    RTM sürümü bu ayın 13'ü ile 22'si arası bir tarihte sızacak.
    RC1 sürümü 7264 ile aynı değildir.
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.