Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün windows uyumluluklarını denedim yok arkadaş olmuyor portable programlar çalışmıyor.
  •  Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

sürümün derleme ismi 6.1.7260.0.win7_rtm.090612-2110.ismindende görüldüğü gibi 12 Haziran saat 21.10 da derlenmiş Release to Manufacturing (RTM) 'nin ilk aday sürümüdür.Beta veya RC sürümleri ile karıştırılmasın.Zaten görüldüğü gibi beta ve RC sürümlerde ismine itafen masaüstünün default resmi betta fish gitmiş ve gerçek win7nin default resmi gelmiştir.
  • peki bu son sürümü indirebilmek için yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır. 7260 dan bahsediyorum. rapid yada torrent..
  • Peki arkadaşlar siz bu son sürümlerde update seçeneğini açıp türkçe dil paketi kurabiliyormusunuz?
    Birde siz nasıl kuruyorsunuz işletim sistemini. Bakıyorumda sürekli yeni sürümleri yükleyip duruyorsunuz. Sanal makina mı yaptınız yoksa her seferinde iso dan dvd ye yazıp normal bir kurulummu yapıyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Peki arkadaşlar siz bu son sürümlerde update seçeneğini açıp türkçe dil paketi kurabiliyormusunuz?
    Birde siz nasıl kuruyorsunuz işletim sistemini. Bakıyorumda sürekli yeni sürümleri yükleyip duruyorsunuz. Sanal makina mı yaptınız yoksa her seferinde iso dan dvd ye yazıp normal bir kurulummu yapıyorsunuz?

windows update'e dil dosyaları hemen eklenmez. düzenlenmesi zaman alır. windows update'e ekleniyor zaten ve oradan yükleyebiliyoruz

şu anda windows 7 kullanıyorsanız indirdiğiniz isoyu dvdye yazmaya gerek yoktur. o dosyayı sanal makina ile açıp 'yükselt' seçeneğini kullanarak windows'unuzu kurabilirsiniz
  • Ben rc kullanıyorum son sürümü kullananlarda da portable çalıştıramama sorunu var mı?
  • 7260 kurmak isteyenlere bi uyarıda bulunayım.Bu sürüm ISO olarak leak olmadı maalesef VHD olarak leak oldu.SoLoR nikli bir arkadaş VHD'den iso ya kendi uğraşları ile çevirdi o yüzden update seçeneğini bu sürümde kullanamıyorsunuz.Sıfır yükleme yapmak zorundasınız.
  • bu gün 19.06.2009 Rtm bekliyoruz seni...
  • rtm fazla bekletme hadiiiii seni bekliyoruz.....bana en guzel dogum gunu hediyesi olursun
  • Bütün dünya RTM'yi bekliyor..

Technet ve MSDN siteleri pazartesiye kadar kapalı.

Scheduled Maintenance
    Duration (GMT-: Friday, June 19, 2009 7:00:00 PM To (GMT-: Sunday, June 21, 2009 4:00:00 PM
    Last Updated (GMT-: Tuesday, June 16, 2009 11:03:54 AM
  • Şuanda orjinal microsoft'un sitesinden indirdiğim 7100 rc sürümü kurulu. RTM bugün veya ne zaman işte çıkarsa, direk o sürüme yükseltebilirmiyim yoksa sıfır kurulummu gerekir sizce?
  • ben akşama kurcam şuan için sabırsızlanıyorum gelişmeleri ve izlenimleri yazacağım burdan
    inşallah kurarken bir problem yaşamam
  • Korkmayın hocam kurulum vista'dan bile sade hiç bir sorun çıkmadı şahsen ben kurarken. Birde şu rtm sürümü çıksaymış..
  • arkadaşlar cahilliğime verin lütfen ben bu isimlerden hiç bişey anlamıyorum !!!
    Windows 7 Build 7229 kuracağım inşallah bu akşam
    bu RTM dediğiniz nedir ?
    7229'u kurarsam tekrar RTM versiyonunu indirmem gerekiyormu yoksa upgrade yapsam yeterli oluyormu ?
  • Bu da 7232 64 bit olan.

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

Bütün dünya RTM'yi bekliyor..

Scheduled Maintenance
    Duration (GMT-: Friday, June 19, 2009 7:00:00 PM To (GMT-: Sunday, June 21, 2009 4:00:00 PM

yani bu durumda rtm x64 bugün sızmayacakmı demek oluyor,bize ne zaman gelir acaba rtm x64 linkleri en erken
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

Bütün dünya RTM'yi bekliyor..

Scheduled Maintenance

yani bu durumda rtm x64 bugün sızmayacakmı demek oluyor,bize ne zaman gelir acaba rtm x64 linkleri en erken

şu an için bir tarih vermek zor fakat tahminimce 32-bit ile aynı gün sızabilir (bir kaç saat fark oluşabilir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

arkadaşlar cahilliğime verin lütfen ben bu isimlerden hiç bişey anlamıyorum !!!
    bu RTM dediğiniz nedir ?
    7229'u kurarsam tekrar RTM versiyonunu indirmem gerekiyormu yoksa upgrade yapsam yeterli oluyormu ?

Rtm yi beklersen çok daha iyi olur bugün yarın düşer rtm rtm upgrade edilebilir ama bence rtm temiz kurulmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like a Sir -- 19 Haziran 2009; 12:10:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaleci07

quote:

bu RTM dediğiniz nedir ?

Rtm yi beklersen çok daha iyi olur bugün yarın düşer rtm rtm upgrade edilebilir ama bence rtm temiz kurulmalı

bu RTM nedir ?
    herkeste meraklı bir bekleyiş var
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kaleci07

quote:

bu RTM dediğiniz nedir ?

bu RTM nedir ?
    herkeste meraklı bir bekleyiş var

rtm kısaca final sürüm.
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.