Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

quote:

Orjinalden alıntı: kaleci07

quote:

arkadaşlar cahilliğime verin lütfen ben bu isimlerden hiç bişey anlamıyorum !!!
    Windows 7 Build 7229 kuracağım inşallah bu akşam
    bu RTM dediğiniz nedir ?
    7229'u kurarsam tekrar RTM versiyonunu indirmem gerekiyormu yoksa upgrade yapsam yeterli oluyormu ?

Rtm yi beklersen çok daha iyi olur bugün yarın düşer rtm rtm upgrade edilebilir ama bence rtm temiz kurulmalı

bu RTM nedir ?
    herkeste meraklı bir bekleyiş var

rtm kısaca final sürüm.

eywallah
    artık diğerini indirdik final sürümü çıksın onuda indiriririz
  • evet. umarım yakında çıkar ve en çok istediğim şey yani görünümde değişiklikler olmuştur.
  • RTM sürümü sürpriz olabilir
  • iyide ne zaman sızacak bu rtm,bugün sızmıycakmıydı,nerde kaldı yahu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kaleci07

quote:

arkadaşlar cahilliğime verin lütfen ben bu isimlerden hiç bişey anlamıyorum !!!
    Windows 7 Build 7229 kuracağım inşallah bu akşam
    bu RTM dediğiniz nedir ?
    7229'u kurarsam tekrar RTM versiyonunu indirmem gerekiyormu yoksa upgrade yapsam yeterli oluyormu ?

Rtm yi beklersen çok daha iyi olur bugün yarın düşer rtm rtm upgrade edilebilir ama bence rtm temiz kurulmalı

bu RTM nedir ?
    herkeste meraklı bir bekleyiş var

aday final sürümü diyebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

RTM sürümü sürpriz olabilir

sen birşeyler biliyor gibisin :) çıkar ağzındaki baklayı :P meraklandırma bizi :))
  • An itibariyle Technet'ten sonra şimdi de Microsoft Connect'teki yazı:

IMPORTANT NOTICE: ALL file downloads will be OFFLINE from Friday, June 19th at 7:00 pm PDT until Sunday, June 21st at 4:00 pm PDT for a system upgrade. Also, Microsoft Connect will be offline this Saturday, June 20th from 9:00 am - 11:00 am PDT for a version upgrade.

bişiler var ama çözemedim bakalım.
    Microsoft, bütün indirmeleri durduruyor pazartesiye kadar.
  • indirmeler neden durduruluyor yav? bu olanlar rtm nin geleceğinin habercisi mi yoksa gelmeyeceğinin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Ben rc kullanıyorum son sürümü kullananlarda da portable çalıştıramama sorunu var mı?

Kimse portable program kullanmıyor mu?
  • sürüm yükseltmeden söz ediliyor
    muhtemelen RTm download altyapısı oluşturuluyor technet de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

indirmeler neden durduruluyor yav? bu olanlar rtm nin geleceğinin habercisi mi yoksa gelmeyeceğinin mi?

Yeni bilgiler moskova saati'ne göre 19:00 da verilecek.
  • RTM çıksın onu indirelim bari. Tabi 64 biti bekliyorum ben. Vista 64 ü siler 7 yi kurarım.Vista çok fena yoruyor pc ye hakkaten. İnşallah 7 de bu kadar yormaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 19 Haziran 2009; 15:56:36 >
  • eli kulağında artık demek.heran bi gelişme olabilir.sürekli takip etmek lazım:)
  • rtm - rc yada herneyse ben akşama kuruyorum abi window 7'yi
  • Portable hakkında sorun nedir anlamadım. Hiçbir portable program mı çalışmıyor?

Ben 7137 kullanıyorum, birkaç program var (birisi Photoshop CS4), sorunsuz çalışıyor.... Olmazsa uyumluluk modunu deneyin.
  • windows 7 yüklicem fakat elimde cd si yok internetten indirmek mümkün mü ? birde hangi versiyonu indiriyim en sorunsuz olan versiyonu hangisi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

windows 7 yüklicem fakat elimde cd si yok internetten indirmek mümkün mü ? birde hangi versiyonu indiriyim en sorunsuz olan versiyonu hangisi ?

yüklemek için bu akşamı bekleyin derim.RTM versiyonu bugün sızabilir.

edit: Bugün sızmayabilir.

edit2: WZOR'dan mesaj:

We still have no reliable information on the passage of the signing of the release and the technical parameters of the final RTM build Windows 7.
    We look forward to receiving information from the "shop" is now closer to 24:00 Moscow time.
    - We still do not have any information shedding light on the developments in MS! As soon as we receive accurate information so we will inform you immediately

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 19 Haziran 2009; 21:21:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

windows 7 yüklicem fakat elimde cd si yok internetten indirmek mümkün mü ? birde hangi versiyonu indiriyim en sorunsuz olan versiyonu hangisi ?

yüklemek için bu akşamı bekleyin derim.RTM versiyonu bugün sızabilir.

tamam ama benim için en son versiyonu olup olmaması önemli değil sadece sorunsuz olsun beni xpden kurtarsın yeter yoksa linux kurucam xpnin o maviyeşil başlat çubuğunu gördükçe sinirleniyorum en sorunsuz versiyonu hangisiyse onu indiriyim birde kullanım süresi kısıtlaması falan var mı yoksa tamamen ücretsiz mi bu win7 ?
  • en sorunsuz olan en son versiyonudur diye tahmin ediyorum
  • arkadaşlar merhaba bende wındows 7 nın 7229 surumunu kullanıyorum bekletme sırasında sıstem degerlendırme aracı programı kapat dıe hata werıo napabılırım ???
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.