Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7273 rtm nin adı geçiyor..fake değilse eğer,

http://img37.imageshack.us/i/hdbuild7273x64drnetwork.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 18 Haziran 2009; 10:00:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

7273 rtm nin adı geçiyor..fake değilse eğer,

http://img37.imageshack.us/i/hdbuild7273x64drnetwork.jpg/

tamamen FAKE. Resimde yazdığına göre 10 temmuzda compile edilmiş.

7260'ın rapid linkleri gelmiştir (x86 ve ISO)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 18 Haziran 2009; 10:15:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: trojan01

quote:

Orjinalden alıntı: trojan01

ben de değişik bi sorun oldu nasıl oldu anlamadım 7100 kullanıyorum sorun şu.herhangi bi resmi açmaya çalıştığımda : bilgisayarınızda kullanılabilir bellke yetersiz oldugundan bu resim görüntülenemiyor.kullanıdığınız programları kapatın veya hardiskinizde yer açın sonra yeniden deneyin'' diye bi yazı cıkıyor nedir bu anlamadım yaw yardımlarınızı bekliyorum.....

BU SORUMA KİMSE CEVAP VERMEYECEK GALİBA!!

görev yöneticisinde toplam ram miktarı ve kullanılan ram miktarı ne kadar gözüküyor yazarmısın???

görev yöneticisine önceden bakmıştım 660 felan kullanıyor.ram 2 gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Arkadaşlar windows 7'de portable program çalıştırabilen var mı sürekli çalışmayı durdurdu uyarısı alıyorum?

normal programı kuramıyyoruz sen portable diyosun
  • 7300 cıkana kadar beklemek lazım
  • yok yok yok. görünümde hala değişiklik yok!

• arkadaşlar bu resımde gordugumuz deneme surumu 2010 un 3.ayında bıtıyormus sıtesınden ındırdıgımızde de bu tarıhte mı son bulacak yoksa baska bır kaynaktan da ındırsem aynı sureyde bıtecek mı?
    bana 2010 a kadar gıtse super birde ikici sorum su:
    ben bunu masaustu bılgısayarıma kurmak ıstıyorum butun dısk bolumlerı sıfırlanacak ve butun verılerımı kaybedecekmıyım yoksa sistemin yuklu oldugu dısk bolumunu mu kaybedecegım_c ve d olmak uzere 2 ye ayrılı_cde wındows yuklu dıyelım windows 7 yı yukledım D de sılınecekmı?tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

arkadaşlar bu resımde gordugumuz deneme surumu 2010 un 3.ayında bıtıyormus sıtesınden ındırdıgımızde de bu tarıhte mı son bulacak yoksa baska bır kaynaktan da ındırsem aynı sureyde bıtecek mı?
    ben bunu masaustu bılgısayarıma kurmak ıstıyorum butun dısk bolumlerı sıfırlanacak ve butun verılerımı kaybedecekmıyım yoksa sistemin yuklu oldugu dısk bolumunu mu kaybedecegım_c ve d olmak uzere 2 ye ayrılı_cde wındows yuklu dıyelım windows 7 yı yukledım D de sılınecekmı?tesekkurler

başka bir kaynaktan indirseniz de 2 mart 2010'da bitecek.

C: 'ye temiz kurulum yaparsanız sadece C: sıfırlanır. D:'ye zarar gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 18 Haziran 2009; 11:31:57 >
  • arkadaşlardan gelen mesajlar bir anda iştahımı kabarttı ve wündows 7'yi kullanmak için sabırsızlanıyorum ne zaman tam sürüm çıkacak arkadaşlar windows 7[/b]
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

arkadaşlardan gelen mesajlar bir anda iştahımı kabarttı ve wündows 7'yi kullanmak için sabırsızlanıyorum ne zaman tam sürüm çıkacak arkadaşlar windows 7]

Haziran 19'undan sonra sızdırılacak deniyor ama bu ay sızabilir.

wzor.net sitesindeki yazı:

"SENSATION: Microsoft Windows 7 (Client / Server) build RTM - FINAL WILL leak after June 19, 2009 ... WZor&Ko!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 18 Haziran 2009; 11:34:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

arkadaşlar bu resımde gordugumuz deneme surumu 2010 un 3.ayında bıtıyormus sıtesınden ındırdıgımızde de bu tarıhte mı son bulacak yoksa baska bır kaynaktan da ındırsem aynı sureyde bıtecek mı?

c ye temız kurulum derken?ben dvd den boot ettırsem dırek xpnın uzerıne kursa oluyormu?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

c ye temız kurulum derken?ben dvd den boot ettırsem dırek xpnın uzerıne kursa oluyormu?

evet xp'nin üzerine kurar fakat xp dosyalarınızı (masaüstü,belgelerim v.s.) "Windows.old" adlı klasörde toplar.
  • @alicans35
    teşekkürler dostum
  • Arkadaşlar windows 7 nin son sürümünü 32 bitlik olanını rapid den indirebiliyormuyuz. İndirebiliyorsak link varmı. Şayet indirdik aynı 7100 gibi boot dvd yapıp öylemi kuracaz. Ben 7100 ü kurmuştum microsofttan indirip sonrakilerle pek ilgilenemedim.
  • Biraz daha beklesek mi yoksa 7260 ı mı yüklesek

19 hazirandan sonra rtm-final sürümden bahsedilmiş
  • Microsoft.Windows.7.7232.x64-iAPULA bu sürümü indiriyorum RTM diyor 1 saat içinde biter.
  • ben bekliom artık rtm final sürümünü ikide birde indir yükle indir yükle sıkıldım
  • 7260 sürümünü yükledim, daha önce 7137 versiyonu kullanıyordum

performans olarak daha iyi olduğunu farkettim gecikmeler azalmış çok daha stabilmiş gibi duruyor ama kullanmak lazım daha uzun süre

RTM final sürümüne az kala güzel gelişmeler bunlar

gerçek final sürümü süper olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: vorb

Microsoft.Windows.7.7232.x64-iAPULA bu sürümü indiriyorum RTM diyor 1 saat içinde biter.

üzgünüm ama indirdiğiniz sürüm rtm değil
  • rtm, rtm branch, pre-rtm, rtm'nin falancası... gibi yazılara aldanmamak lazım. Piyasaya süren adamlar kafalarına göre isim koyuyor.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.