Şimdi Ara

Windows 2000,mi Xp,mi Arkakadaşlar Sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Performans olarak hangisi? (xp,mi win.2000pro) arkadaşlar yardımıcı olurmusunuz önerilerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden teşekürler..!

• Windows vista
  • bana göre ikiside aynı.Xp'yi xp temasıyla kullanırsan biraz performansı alır.
    Bence Xp Pro
  • Ne amaçla kullanacağına ve bilgisayarının konfigürasyonuna bağlı. Normalde 2000 şirketler düşünülerek hazırlanmış bir OS, eşdeğeri olan ME ise ev kullanıcıları için hazırlanmıştı. Ama günün koşullarına uyan bir bilgisayarın varsa tabii ki XP Pro.
  • pm atım teşekürler
  • bence XP
  • 2000 kesinlikle daha hızlı ama sp4 de kaldı ve daha da sp çıkmayabilir, oyunlarda da stabil değil.

Onun için ev kullanıcızı için xp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ultimate mi pro mu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda PM atacağına buraya yazsaydın daha iyi olurdu. Yoksa hangisini tercih ettiğin çok mu gizli?

Bence XP Pro, uzun zamandır yerel bir networke bağlı olarak kullanıyorum ve açılış gerçekten çok iyi... Daha önce 2000 Pro da kullanmıştım ve o gerçekten daha uzun sürede açılıyordu...

quote:

Orjinalden alıntı: serhaneso

pm atım teşekürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Bu konuda PM atacağına buraya yazsaydın daha iyi olurdu. Yoksa hangisini tercih ettiğin çok mu gizli?

Bence XP Pro, uzun zamandır yerel bir networke bağlı olarak kullanıyorum ve açılış gerçekten çok iyi... Daha önce 2000 Pro da kullanmıştım ve o gerçekten daha uzun sürede açılıyordu...

quote:

Orjinalden alıntı: serhaneso

pm atım teşekürler

ben hızda 98>2000>xp pro diyorum. 6 yıldır aynı şirketteyim ve ben de domain'e bağlı bir makinede çalışıyorum. 3 işletim sistemini de kullandım. xp'yi daima performans ayarlarında kullanıyorum. görselliğin önemi yok benim için.

ayrıca her sp yükleyişimde xp daha da yavaşlıyor. xp ile 256 ram yeterdi, xp+sp1 ile 512 yetiyordu. Şimdi xp+sp2 ile 512 takılmalar yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 19 Ekim 2006; 16:20:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.