Şimdi Ara

Windows 10 - Üniversitelere Özel Ücretsiz Lisans Alma Rehberi (OnTheHub - Dreamspark) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
54
Favori
99.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Microsoft Embedded konusunda bir açıklama yapmıyor. Güncelleme vereceğiz veya vermeyeceğiz denmedi, bir ara ücretsiz dağıtıldığı için bu sürüm halen kararsızlar sanırım. Güncellemenin gözükmesi için technet de bir şey yazılmış ve herkes çalıştığını söylemiş ama ne kadar doğru bilinmez. Denemekte fayda var..

You can upgrade to Windows 10 from Windows 8.1 Embedded Industry Pro manually using this method:
    Download the .cab update file:http://download.windowsupdate.com/d/msdownload/update/software/updt/2015/05/windows8.1-kb3035583-x64_569671257f46c76e5f5d2f53b1c35500447ad302.cab
    Copy the cab file to C:\temp
    Run command prompt as Administrator
    Copy and paste this DISM command (highlighted in italics) then press Enter: DISM /Online /Add-Package /PackagePath:c:\temp\windows8.1-kb3035583-x64_569671257f46c76e5f5d2f53b1c35500447ad302.cab

Bunu yapmıştım.Windows 10 a yükseltme simgesi geldi ancak 1.5 aydır hiçbir uyarı vs gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karasis65 kullanıcısına yanıt
    O sürüme verilmeyecek zaten, sadece mutlu olun diye orada simge çıkartıyoruz. Ucuz 8 lisansı almaktan, illegal şekilde yükleyip kullanmaktan başka çareniz yok.
  • quote:

O sürüme verilmeyecek zaten, sadece mutlu olun diye orada simge çıkartıyoruz. Ucuz 8 lisansı almaktan, illegal şekilde yükleyip kullanmaktan başka çareniz yok.

sadece mutlu olun diye

2 aylık keysiz deneme sürem bitince 8.1'e Industry'ye döneceğim maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 18 Ağustos 2015; 9:58:54 >
  • Dostum balıkesir Üniversitesi mimarlık'a da veriliyor galiba. Lakin ne ile giriş yapmam gerekiyor? Direk Uni maili ve şifresiyle mi? Öncesinde kayıt vs var mı? Üniversiteyle irtibata geçmem gerekiyor mu?

Şimdiden teşekkür ederim

• picturesoflily P kullanıcısına yanıt
    Üniversitenizin size verdiği veya microsoft tarafından gönderilen kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapıyorsunuz.

...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasis65

quote:

Microsoft Embedded konusunda bir açıklama yapmıyor. Güncelleme vereceğiz veya vermeyeceğiz denmedi, bir ara ücretsiz dağıtıldığı için bu sürüm halen kararsızlar sanırım. Güncellemenin gözükmesi için technet de bir şey yazılmış ve herkes çalıştığını söylemiş ama ne kadar doğru bilinmez. Denemekte fayda var..

You can upgrade to Windows 10 from Windows 8.1 Embedded Industry Pro manually using this method:
    Download the .cab update file:http://download.windowsupdate.com/d/msdownload/update/software/updt/2015/05/windows8.1-kb3035583-x64_569671257f46c76e5f5d2f53b1c35500447ad302.cab
    Copy and paste this DISM command (highlighted in italics) then press Enter: DISM /Online /Add-Package /PackagePath:c:\temp\windows8.1-kb3035583-x64_569671257f46c76e5f5d2f53b1c35500447ad302.cab

Bunu yapmıştım.Windows 10 a yükseltme simgesi geldi ancak 1.5 aydır hiçbir uyarı vs gelmedi.

o sürüme gelmiyecek korsan akar

• Windows 10 Education paketine Office lisansı dahil olmuş oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyonik

quote:

Orijinalden alıntı: karasis65

quote:

o sürüme gelmiyecek korsan akar

• SiriusBlack kullanıcısına yanıt
    Hayır onun için ayrı bir üyelik paketi gerek okula bağlı, kayıtlı iseniz onuda alırsınız ana Microsoft Toolkit varken office lisans işi ile uğraşmamalı.
  • Hocam o ne işe yarıyor?
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.
    Ben notebook umun icerisinde gelen win7 home den temiz kurulum yaparak win8.1 ögrenci surumune gecmistim bu islemi yaparken yanlislikla recovery i de silmisim.Aylar gecti ögrenci surumune win10 upgrade gelmedi.Gelecek gibide durmuyor bende careyi win 7 home donup oradan win10 a guncellemekte buldum ancak recoveryi sildigimden hangi surumu indirip ne yapacagimi bilmiyorum siz degerli forumdaslar bu asamada hangi yolu izleyecegimi kisaca yazarsa cok sevinirim win7home keyi laptopun altinda yazmakta.

• nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    Öğrenci sürümüne gelmiyor zaten.

Win7 home msdn indirmen lazım.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Bunu inereden indirebilirim sizin win10 anakonunuzda windowsmediacreation issimli program vardi o sayede win 10 pro yu flas ima yazdirmistim baska bir bilgisayar icin o programdan indirebilirmiyim yoksa windowsun sitesinden mi indirmeliyim?
    Bu surum laptopumdaki oem keyi kabul etmede sikinti cikarmaz degilmi?

• dreamspark direct to students servisine (bilinen adıyla dreamspark standard) ne zaman geleceği hakkında dreamspark a mail yazdım. umarım hızlı dönerler.

dreamspark standard a şöyle bir windows 10 edu gelse ne güzel olur ama

Düzenleme:

dreamspark middle east destekten daha yeni mesaj geldi ve "dreamspark premiumsuz windows 10 u babayı alırsınız" anlamının yumuşatılmış haliydi. Windows 8.1 I.E.P nin konuluş nedeni satmamasıymış ve şimdilik dreamspark direct to student e Windows desteği gelmeyecekmiş.

Karolina bacım tüm hayallerimi yıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 24 Ağustos 2015; 15:35:58 >
  • Bu sene koç üniversitesini kazandım fakat Koç'un dreamspark sayfasına kendi hesabımla giriş yapmaya çalıştığımda üyeliği kabul etmiyor. Email adresim de aktif şu an. Ne yapabilirim?
  • theplayingdead kullanıcısına yanıt
    Okul size dreamspark için hesap bilgisi verdi mi yoksa siz direk okul hesap bilgileri ile mi girmeye çalışıyorsunuz?
  • quote:

Okul size dreamspark için hesap bilgisi verdi mi yoksa siz direk okul hesap bilgileri ile mi girmeye çalışıyorsunuz?

Yok okuldan hiçbir hesap verilmedi. Sanırım dreamspark premium için okuldan istemek gerekiyor. Request yolladım ama cevap gelmedi daha. Ben de normal dreamspark'tan windows 8.1 yükledim.
  • theplayingdead kullanıcısına yanıt
    O herkese açık bir sürüm zaten yükseltme almıyor ama iş görüyor. Sizlere hesap gönderilmesi lazım, okul bilgileri ile girimezsiniz.
  • Arkadaşlar benim okulumda da sadece bilgisayar mühendisliği öğrencilerine dreamspark üyeliği verildiği söyleniyodu. sitede de computer engineering grubu olarak geçiyo. Ben de bilgi almak için okulun bilgi işlem dairesine mesaj attım. Okuduğum bölümü belirttim benim Dreamspark premium hesabı almam mümkün mü dedim. Okulumuzun öğrencisi olduğunuz sürece alabilirsiniz deyip link verdiler attıkları mailde. Ben de gönderdiği Request an account sayfasını doldurdum öğrenci mailimle ve hesabım onaylandı premium hesap olarak yarım saat içinde. Bu nasıl oldu sonradan bi sorun çıkar mı sizce tekrar okulu arayıp teyit etmeli miyim bu durumu

• hewhomakesabeastofhimself H kullanıcısına yanıt
    Killandirma okulu iste. Alabildiginiz tum lisanslari alin ve kaydedin baska bir yere. Kapanir vs. kullanirsiniz yinede.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.