Şimdi Ara

Windows 10 - Üniversitelere Özel Ücretsiz Lisans Alma Rehberi (OnTheHub - Dreamspark) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
54
Favori
99.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Update ve defenderi policy ayarlarından komple kapatmalısınız, aksi takdirde gizlice çalışmaya devam ederler. Bu şekilde yaptıysanız sorun yok.

Ntoskrnl açılışta çalışıp kapanması gerek. Sürekli aktif olmaması gerek o işlemin. Windows çekirdeğini hazır hale getirdikten sonra sonlanması gerek. Sonlanmaması 2 sebepten kaynaklanır. Kontrol etmeniz durumu düzeltebilir.

1.uyumsuz sürücülerin sisteme kurulmuş olması ve memory management tarafından sürekli meşgul tutuğunu gösterir
    2.basit ama etkili bir şey tabiki malware yazılımlar

"Avast boot süresi canavarı" lafını ilk defa sizden duydum :) Beni etkilememsi çok güzel bir durum sanırım, benim için :) Belki SSD nn katkısı vardır, açıkcası umrumda da değil :)

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Update ve defenderi policy ayarlarından komple kapatmalısınız, aksi takdirde gizlice çalışmaya devam ederler. Bu şekilde yaptıysanız sorun yok.

Ntoskrnl açılışta çalışıp kapanması gerek. Sürekli aktif olmaması gerek o işlemin. Windows çekirdeğini hazır hale getirdikten sonra sonlanması gerek. Sonlanmaması 2 sebepten kaynaklanır. Kontrol etmeniz durumu düzeltebilir.

1.uyumsuz sürücülerin sisteme kurulmuş olması ve memory management tarafından sürekli meşgul tutuğunu gösterir
    2.basit ama etkili bir şey tabiki malware yazılımlar

"Avast boot süresi canavarı" lafını ilk defa sizden duydum :) Beni etkilememsi çok güzel bir durum sanırım, benim için :) Belki SSD nn katkısı vardır, açıkcası umrumda da değil :)

Driverleri kaldırdım ama fayda etmedi. En sonunda tekrar format atcam galiba. Bellek boştayken %40'tan aşağı düşmüyor.
    ---
    Malware taraması da yaptım ama en ufak değişiklik olmadı. En iyisi baştan format atıp driverleri sırayla kurup kontrol edecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 7 Ağustos 2015; 23:03:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki bu policy ayarlarından defenderi nasıl deaktif ederiz? Telemetry filan yazışsınız, bu ayarları nasıl kapatabilirim arkadaşlar?

https://forum.donanimhaber.com/tp-link-td-w9970-v3-dns-adresi-degistirme-cozuldu-anlatim--127706476
  • benim anlamadığım bu dreamspark premium da her yıl lisans süresi yenileniyomuş bu nasıl oluyo yani şimdi alınan premium key yıl sonunda öğrencilik yenilenmesse geçersizmi oluyor, benim bildiğim dp den alınan key ömür boyu geçerlidir biliyodum yanlışmı biliyomuş o zaman?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Heşeyi yanlış anlamışsınız anlaşılan. Dreamspark üyeliği ile lisanslarınızın bir alakası yok. Yıllık veya 6 aylık anlaşmalar yapılıyor okul ile dreamspark arasında. O süre boyunca alabileceğiniz ürünleri alabilirsiniz. Sonrasında dreamspark üyeliğinizin bitmesi birşeyi değiştirmez. Tüm lisans anahtarlarınızı not ederseniz tek yapmanız gereken kurulum yapmak. Lisans aldıktan sonra o size ait başka birine verilmiyor, süresi dolmuyor vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 8 Ağustos 2015; 0:04:43 >
  • Avira rami sömürüyormuş. Format attıktan sonra anladım
    Ayrıca pc de 4gb ram var. 8.1'de gta v'te arabayla hız yapınca donmalar oluyordu. W10 yükledikten sonra en ufak fps düşmeleri yok artık. Hatta benchmark testte uçaklı ve arabalı yerde her zaman donuyordu. Şimdi ise benchmark testte bile en ufak donma, takılma yok. Yağ gibi oldu oyun. Normalde 4gb ram oyuna yetmiyordu. Çoğu kişi rami 8gb yaparak fps düşme sorununu çözmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 8 Ağustos 2015; 5:23:47 >
  • Ben ingilizce bir kaynaktan yaptım ama ora karışık biraz, türkçe bir bunu bulabildim, uygulayın.

http://www.sordum.net/21556/windows-10-un-sizi-gozetlemesini-engelleyin/

Ben ingilizce bir kaynaktan yaptım ama ora karışık biraz, türkçe bir bunu bulabildim, uygulayın.

Hocam gizlilik kısmındakiler kapalı bende. Bir de o kayıt defterindeki kayıtları bulamadım ben. Ve bir de bendeki telemetry yapılandırılmadı olarak gözüküyor. Sizde etkin miydi acaba?

Gerçi Microsoft neyimizi öğrenip ne yapacaksa artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 10 Ağustos 2015; 0:32:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KortX

quote:

Ben ingilizce bir kaynaktan yaptım ama ora karışık biraz, türkçe bir bunu bulabildim, uygulayın.

Hocam gizlilik kısmındakiler kapalı bende. Bir de o kayıt defterindeki kayıtları bulamadım ben. Ve bir de bendeki telemetry yapılandırılmadı olarak gözüküyor. Sizde etkin miydi acaba?

Gerçi Microsoft neyimizi öğrenip ne yapacaksa artık .

Yapılandırılmadı yerine devre dışı yap.

• Ben böyle gördüm üyeliğim de var türkçe olarak nereden inderebilirim?
    DH den temelli gidiyorum..
  • Bölüm bilgisayar olmak zorunda mı?
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S

https://steamcommunity.com/id/katates/
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    Üniversiteye bağlı, bazı üniversiteler birçok bölüme sunuyor. ODTÜ de bilgisayar müh. veriliyor diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Poco F2 Pro

İntel i5 12400f / Gigabyte RTX 3060Ti
  • OnTheHub hesabını satmak isteyen olursa P.M atsın görüşelim.
    OnTheHub hesabını satın alacak kadar paranız varsa ürünlere normalde erişebilirsiniz bence. Şuan 3000 doları aşkın lisansım bulunmakta içinde ki daha da fazlasını alabilir durumdayım üstelik her yeni microsoft ürünü ilk oraya ekleniyor. Güzel bir teklifiniz varsa düşünebilirim açıkcası??
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.