Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
945.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En azindan artik kararli surum budur iste bu demeliler yok bu beta daha bunu insa edecez yok daha calismalarimiz var arkadas ne calismaymiski bir turlu nihai surume erisemediler hr guncellemede bir eksiklik var ve bir sonraki ile bildiklerinizi unutun diyorlar fakat film hep basa sariyor bazi arkadaslarda israrla hala bu beta 5 ay icinde kararli surum gelecek diye seviniyor ben 2 bin liraya yakin para verip L930 alacagim ama hep beta hep bekle hep duzelecek bakiniz daha markette beta uygulamalara deginmedim bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu milleti anlamıyorum. Arkadaşlar ne eksiği var söyleyip olması gerekeni yazsanız bilgilenmiş olacağız. İki üç kelimeyle o kadar emeği çöpe sallamak ne kadar kolay. Madem beğenmiyorsunuz beğenmediklerinizi bir paragrafta adam akıllı anlatın.

Daha Windows'un nihai sürümünün çıkmasına belki de aylar var. Teknik Önizleme sürümünde hala Windows 7'den kalma masaüstü logoları var. Herşey hazır değil. Yorum yapmak için erken bence.

Orijinalden alıntı: aarda06

En azindan artik kararli surum budur iste bu demeliler yok bu beta daha bunu insa edecez yok daha calismalarimiz var arkadas ne calismaymiski bir turlu nihai surume erisemediler hr guncellemede bir eksiklik var ve bir sonraki ile bildiklerinizi unutun diyorlar fakat film hep basa sariyor bazi arkadaslarda israrla hala bu beta 5 ay icinde kararli surum gelecek diye seviniyor ben 2 bin liraya yakin para verip L930 alacagim ama hep beta hep bekle hep duzelecek bakiniz daha markette beta uygulamalara deginmedim bile

Haklısın arkadaşım artık kimsenin bekleyecek hali kalmadı , şuanki wp8.1 sistemi bir halta benzemiyor. 1500 -2000 lira veripte kimse wp8.1 kullanmak istemez.
    Windows 10 ise güzel görünüyor ama onun içinde kimse 6 ay sistemin son halinin almasını beklemez. Microsoft acele etmeli ve tam sürümü 3 aya kadar tüm telefonlara vermelidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ''Windows Mobile ile birlikte Android uygulamalarına destek sağlanması'' .apk uzantılı dosyalar veya androıd marketten yararlanılacakmı yanlış mı anladım ?
    saf nexus 5 de lolipop u denedim genel anlamda akıcı idi fakat takvim uygulamasın da ciddi lag mevcuttu. nexus olması da tam olarak androidi kurtaramıyor. kaldı ki ben kısa bir göz attım bomboş cihaza. bunun yanında 920 im de 100 e yakın oyun uygulama yüklüyken bunu yaşamadım ben.
    Kesinlikle katiliyorum size bu tanitimda daha etkileyici seyler paylasip guveni verip 3 ay icerisinde cihazlara kararli surumu dagitmaliydi ufak tefek hata duzeltmeleri zamanla yapilirdi fakat yeni sistem yeni sistem diye tutturmanin bir manasi yok ilk ciktiginda aldim L925i sattim yine aldim sattim dayanamadim 8.1e guvendim 820 aldim fakat hali hazirda herkezin kullandigi hatta onemsemedigi seyleri alin size gunceleme demek microsofta yakismiyor bildirim merkezine mobil veri eklemeye sevinen arkadaslara degil tabiki laflarim

lily allen ne diyorsun hocam bu konuda. sence durum nedir.

birde ben etkinliği kaçırdım tekrarı var mı ?

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

eee beyler olmuş mu olmamış mı yorumlarınız nedir ?

Tekrarı için:http://news.microsoft.com/windows10story/

İlk yapı için oldukça tatmin edici, nihai sürüme kadar pekçok güncelleme alacak ve yeni özellikler eklenecek.

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Joe Belfiore'ın dediği gibi " Size gösterdiğimiz bu güncelleme en son halini almış değil,sadece size ne üstünde çalıştığımızı gösteriyoruz " daha ne desin adam.

Barışı severim ama olursa işsiz kalırım.
    TONY STARK
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaleturk

Joe Belfiore'ın dediği gibi " Size gösterdiğimiz bu güncelleme en son halini almış değil,sadece size ne üstünde çalıştığımızı gösteriyoruz " daha ne desin adam.

İnşallah düzeltirler ama 8,1 çıktı ve üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen ne değişti?

Bugün çarşıda gezerken telefoncuda lumia 920 gördüm, tabi ikinci el, fiyatı ne dedim 350 tl dedi, aklımdan geçti aslında s2 yi verip bunu almak diye ama kendi kendime dedim, az daha bekle, bu yıl sonuna windows telefona geçerim gibime geliyor

Orijinalden alıntı: menescansiz

Kardeşlerim lütfen okuyun. Bu etkinlik genel olarak Windows 10 tanıtımı için yapıldı. Özellikle Windows Phone üzerinde durulmadı. Bazı arkadaşlar hala uygulama yok mu niye gelmiyor vb şeyler sorup duruyor. Microsoft şuan da sistem geliştiriyor. Uygulamalar apayrı bir konu. Beğenmeyen arkadaşlara da şunu söyleyebilirim, gördükleriniz şuanda ham halde. Daha nice güncellemeler gelecek. Burada dikkat etmeniz gereken Windowsun gerek masaüstü gerek mobil nasıl bir birliktelik içinde çalıştığı. Ayrıca geliştirici bir büyüğümden aldığım bilgiye göre Cortana Türkiye de aktif olacak. Yaklaşık %30luk kısmı Türkçeye uyarlanmış. Tahmini olarak 2015 son çeyreğinde aktif olacağı belirtildi. Şuanda buralarda atıp tutan eleştirenleri de o zaman göreceğim, koşa koşa Windows Phone alacaklar. Ayrıca Windows Phone hakkında daha detaylı bilgi CES 2015 Mobil Kongresinde paylaşılacak. Son olarak uygulamacı kardeşlere de bir bilgi verelim Satya amcamız 7 büyük şirketin Windows 10 için uygulama yazacağını söyledi. Ben sistemi çok yeterli buldum ve yoluma nasipse 1520 ile devam edeceğim. Herkese hayırlı akşamlar ve şubata kadar bol sabırlar :)

dedikleriniz doğru ise 2016 yılında wp için tamam diyebileceğiz(tr cortana güzel haber)

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Tekrarı için:http://news.microsoft.com/windows10story/

İlk yapı için oldukça tatmin edici, nihai sürüme kadar pekçok güncelleme alacak ve yeni özellikler eklenecek.

benim için iki konu var.
    1. akıcılık eskisi gibi yada daha iyi olacak mı ?
    2. pil performansına etkisi ne olacak ?

şu ana kadar kısmı için ise harika diyebilirim. arayüzü zaten çok beğeniyordum bir adım ileri gitmiş ki daha da iyileştirmeler olacaktır. hele ki 2015 sonuna doğru cortana gelirse bence ortalık yıkılır.

920 ile tanışmıştım windows 8 ile iyi bir cihaz çıkarsada hemen alsak Allahın izni ile.

• Karolara arkaplan atma ne oluyor tam olarak onu anlamadım ben

bana göre olmuş bildirim çunuğunda mesajların tam göstermemesi hariç

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Karolara arkaplan atma ne oluyor tam olarak onu anlamadım ben

Şuan ki sistem.

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: hayaleturk

Joe Belfiore'ın dediği gibi " Size gösterdiğimiz bu güncelleme en son halini almış değil,sadece size ne üstünde çalıştığımızı gösteriyoruz " daha ne desin adam.

İnşallah düzeltirler ama 8,1 çıktı ve üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen ne değişti?

8.1 8 e göre çok iyi 1 yıl içinde 8.1 e birşey gelmedi ama bu sefer w10 çok başla olacakmış gibime geliyor

• beyler APK desteği kesin gelecek mi yoksa söylenti mi ?
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.