|
Bildirim
Steam desteğini çekene kadar win10 devam
|
Windows 11'e genmek için PC mi değiştireceğim hmm bunun yerine PC 'yi
Linux'a geçirsem de param cebimde kalsa ne der acaba Microsoft |
Yeni bir directx dayatması olmadan kimse w11 geçmez. Hatta dx12 dayatması olmasa ben şuan w7 kullanıyor olurdum.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 25 Temmuz 2025; 18:26:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hâlâ daha Windows 11'e geçmedim, yeni bilgisayar da topluyorum ve yeni donanımların Windows 11 sürücüleri yok; şaka gibi. Aslında bilerek yapılmıştır diye düşünüyorum; zorla herkesi Windows 11'e geçirecekler. Uzun yıllardır Linux'a geçmeyi düşünüyorum ama işte bir türlü olmuyor; öğrenmesi alışması uzun sürer ve oyunları %100 sorunsuz ve performanslı çalıştıracağı da garanti değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Temmuz 2025; 18:56:21 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendTürkiye -- 23 Temmuz 2025; 19:23:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendTürkiye -- 23 Temmuz 2025; 19:57:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendTürkiye -- 23 Temmuz 2025; 20:5:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|