Şimdi Ara

Windows 10 kullanıcılarına müjde: 1 yıl daha destek geliyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• zaten massgrave sağ olsun iot ltsc sürümünü kurup 2032 ye kadar güvenlik güncellemelerinden faydalanabiliyorsunuz. ayrıca gereksiz boş beleş uygulamalar da olmuyor içinde. ben şu an windows 10 21h2 iot ltsc kullanıyorum memnunum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • olay, indows 10 kullananların yeni casusluk ve bilgi toplama sistemleri havuzundan ayrı düşmemeleri için güncelleme adı altında sistemin kontrolünü üst seviyeye taşıyan modüllerin sisteme enjekte edilmesidir.

windows update'i , görünen ve görünmeyen olarak 2 parça olarak düşünebilirsiniz.
    görünen kısmı bildiğiniz update.
    görmediğiniz kısmı sistem onarımı ve bütünlüğünün korunması takma ismi altında , arka planda indirme ve yüklemelerini yapan ikinci sistem. ms bununla revios, ghost spectre vs hepsini atlatıyor. bir süre sonra silinmiş komponentler yerine konuluyor. normal windows'a dönmüş oluyorsunuz.

ms store ve edge kullandığınızda bu sistemin parçası olduklarını bilmeniz gerekir. sisteminizde bunlar varsa kotrol ms dadır.
    Bir sefer bile windows update yapsanız, hangi yaptığınız veya yapılmış ayarların sıfırlandığını ve ms in istediği ayarlara geldiğini, sisteminize nelerin enjekte edildiğini bilemezsiniz.

bu işler ince işler. önce neyle uğraştığınızı fark ediyorsunuz. sonra kücadele başlıyor. bir süre sonra kendinizi koruduğunuzu sandığınızı ama aslında koruyamadığınızı fark ediyorsunuz.

şu anda kendini korumaya çalışan uykudan uyanmışların, beyhude çabalarını ve custom windows yada bir takım basit ayarlarla kandırılmalarını gözlemliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorGrandMaster -- 24 Temmuz 2025; 9:15:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• pislickadam kullanıcısına yanıt
    bilgisayarınızda edge browseri gördüğünüzde bu size bir işaret olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pislickadam kullanıcısına yanıt
    steam ve genel uygulamalar sorunsuz çalışıyor mu?

• Seve seve uzatırlar böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 12 Ekim 2025; 11:8:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.