Şimdi Ara

Windows 10 Bu ağa bağlanılamıyor sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar . Kullanmakta olduğum Samsung np300e5a-s0ntr model notebook ile yurt internetine giriş yaptığımda bağlanmaya devam edilsin mi ? diye hata veriyor bağlan dediğimde ise Bu ağa bağlanılamıyor hatası veriyor .

Kendim denediğim 1-2 işlem var . Ama çözemedim .

Dns açtım kapadım olmadı . Aygıt yöneticisinden sürücüleri silip tekrar yükledim olmadı bağdaştırıcı isimlerini değiştirdim olmadı . aygıt yöneticisinden devre dışı etkinleştir de denedim olmadı . Sürücüler güncel bu arada .

Bağlanmaya çalıştığım Selçuk üniversitesi bir uygulama yayınlamış ancak hiç bir işe yaramadı . Hatta 7zip ile açıp içindeki sertifikaları yükledim fayda etmedi .

Uygulamaya bakmak isteyenler burdan bakabilir : Link

• Muhtemel sorunlar;
    1.Modem kaynaklı olabilir restart atılırsa düzelir.
    2.mac adresinize ban atılmış olabilir bu durumda ya görünen mac adresinizi netteki programlar ile değiştireceksiniz yada modemi resetleyeceksiniz.
    Muhtemelen düzelecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0rka kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler hocam ancak yurt interneti olduğundan dolayı 2 si de olacak birşey değil sanırım . Birde ben üst kat ta olduğumdan dolayı repeater ile gönderiliyor . geçen sene bağlanabiliyordum . Birde telefondan aynı şifre ile girebiliyorum .

Edit : Mac adresi değiştirip denedim sonuç yine de aynı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzqan -- 29 Eylül 2016; 18:45:03 >
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    1)Bağlandığın ağı unut parola soracak hale gelsin.

2)Aygıt yöneticisinden wifi kartı kaldır (bu yazılımı sil seçili olsun) sonra bilgisayarın ismine sağ tık "donanım değişikliklerini tara" belki çözüm olur.

Aynı serinin bir üst modeliyle de bir kere yaşadım bu sorunu W10'da bug olabiliyor sonra düzeltemiyorsun, format atmıştım sorunsuz çalışıyordu dokunmadım güncelleyince bozuluyor bunun wifi kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Ekim 2016; 0:14:15 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkürler ama ikisini de yaptım olmadı son çare olarak w7 format atıp öyle deneyeceğim w10 iso su elime geçerse de w10 tekrar dönüp bakacağım şu anlık pek yapılacak birşey kalmadı .
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum çok sinir bozucu bir durum, W7 veya W8.1'e dönersen sorun %99 çözülecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.