Şimdi Ara

Wifi de internet kullanılamıyor hatası ve atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
135.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung s7 edge cihazımı yeni aldım.Şöyle bir problem var wifi a bağlanıyorum ama bir müddet sonra yada kafasına göre wifidan atıyor ve internet kullanılamıyor diyor alt kısmında.Nereye baktıysam sorunu çözemedim.Yardımcı olabilecek var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Cihazında Wi-Fi İnterneti Kullanırken Karşılaşılan Sorunlar

Samsung cihaz kullanıcıları, bazen Wi-Fi bağlantısıyla ilgili sorunlar yaşayabilirler. Bu sorunlardan biri "İnternet kullanılamıyor" hatasıdır.

Sorunun Nedenleri

"İnternet kullanılamıyor" hatası,??? nedenlerden kaynaklanabilir:

• Yanlış Wi-Fi şifresi girilmesi
    • Yönlendiricide sorun olması
    • Geçerli bir internet bağlantısının olmaması
    • Android işletim sisteminde bir sorun olması

Çözüm Yolları

Bu sorunu çözmek için??? adımları izleyebilirsin:

• Cihazını kapatıp tekrar aç.
    • Yönlendiriciyi kapatıp tekrar aç.
    • Cihazının Wi-Fi ayarlarını kontrol et ve doğru şifreyi girdiğinden emin ol.
    • Yönlendiricinin internet bağlantısı olup olmadığını kontrol et.
    • Android işletim sisteminde herhangi bir güncelleme olup olmadığını kontrol et.
    • Fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene (bu işlem cihazındaki tüm verileri silecektir).

Samsung Internet Uygulamasıyla İlgili Sorunlar

Bazı durumlarda, sorun Samsung Internet uygulamasından kaynaklanabilir. Bu durumda,??? adımları deneyebilirsin:

• Uygulamayı kapatıp tekrar aç.
    • Uygulama önbelleğini ve verilerini temizle.
    • Uygulamayı güncelle.
    • Cihazını yeniden başlat.

Bu çözümler sorunu çözmezse, Samsung destek ekibiyle iletişime geçmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uppp?
  • bilen yok mu arkadaşlar yada böyle bi sorunla karşılaşanlar
  • Kardeş Bende Note 5 Kullanıyorum Aynsı Banada Oluyor Araştırdım Güç Tasaruf modu Açıksa Kapalı Olucak Yaptım Biraz Düzeldi Gene Aynı Hatayı Aldım Telefonu Kapatım Açıyorum Bi Süreden Sonra Gene Aynısı Oluyor Ve Samsung'la İletişime Girdim Format Atın Dedi Yaptım Bir Şey Değişmedi Ben 6.0 Sürümüne Geçtim Ve Ondan Sonra Böle Oldu Bıktım Artık Ya Eğer Bir Yolunu Bulursan Yada Bulduysan Bizimle Paylaşırsan Sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli Adam

Valla benim sorun sadece evdeyken oluyodu.Ondada wifi kullanıcı adı şifresini değiştirdim şimdilik bişey yok.
  • Ben Servise Gönderdim Şimdi Aldım Gene Oluyor ama Modemeden de değil Sadece Bende Oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 7 de internet kopma sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var. Bir çözümünü bulabilen var mı acaba?
  • lg g3 kullanıcısıyım ben de de aynı sorun var
  • Aynı sorun bende de var, çözebilen yok mu hiç?
  • Aynı hatayı alyrm s7edge benm de 🤔

Edit nette çözüm bulamayınca samsung desteği aradım.
    Önce wi fi direkt sonra tüm uygulamaların on belleğini temizletti.
    Ayarlar uygulamalar tercihleri sıfırla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartlavyer -- 22 Ekim 2017; 10:16:26 >
  • Soruna çözüm bulabilen var mı? Note 5 telefonum da Vodafonemax Fiber internet Wifi ağında internet kullanılamıyor hatası alıyorum.
  • J7 prime kullanicisiyim.Sorun wifide degil telefonda.Her wifiye baglandiktan bir sure sonra wifide ünlem işareti ve internet kullanilamiyor hatasi almaktan çıldırdım.Bakmadigim video site kalmadi.Sonunda teli satacagim o olcak.Insan cildiriyor.Bilen varsa lutfen yardimci olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baskan45

J7 prime kullanicisiyim.Sorun wifide degil telefonda.Her wifiye baglandiktan bir sure sonra wifide ünlem işareti ve internet kullanilamiyor hatasi almaktan çıldırdım.Bakmadigim video site kalmadi.Sonunda teli satacagim o olcak.Insan cildiriyor.Bilen varsa lutfen yardimci olsun
    Kardeş sen sorunun çözümünü buldun mu ?
  • Ben bu problemi netflix uygulamasını kurduktan sonra yaşamaya başladım. Sizde de öyle mi?

Bir de turkcell superonline'ye arıza kaydı bırakmadığım halde, 2 tane üst üste "talep edilmiş işleminiz gerçekleştirilmiştir" mesajı aldım.

Ya netflix ya da turkcell superonline buna sebep oluyor.

Lanet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istinaden -- 22 Mart 2019; 15:36:20 >
  • Modemi değiştirdim düzeldi.
  • Bende de J7 Prime var aynı sorunu bende yaşıyordum ancak IP Adresini değiştirerek çözdüm çözüm ise şöyle Ayarlar>Wifi>Bağlandığınız ağın özellikler kısmına gelin Ip Ayarları kısmı DHCP'den Statik'e Çevirin daha sonra gelen pencereden IP Adresinin son kısmını 1 veya 2 sayı arttırın düzelecektir.
  • Merhaba arkadaşlar hayırlı yıllar, yaklaşık 1 haftadır işyeri telefonumdan evimde internet kullanılamıyor hatası alıyordum ve nasıl çözeceğimi bulamamıştım. modemi resetledim, ttneti aradım ama çözen çıkmadı. Aşağıdaki yöntemler ile işimi hallettim. belki işinize yarar. https://www.teknouser.com/internet-kullanilamiyor-hatasi/
  • Kullandığınız ağda ayarlara gidin DHCP yazan yeri Statik'e çevirin. çikan ekranda IP adresinin sonunu 1-2 arttırın ve DNS.2 ye 8.8.4.4. Olarak yazın ve kaydedin sorun çözülecektir
    Inşallah tabi. Çünkü bende düzeldi.
  • İnternet Kullanılamıyor hatası sorunu bende de vardı ve aşağıdaki yöntemleri kullandım.
    https://www.teknocard.com/internet-kullanilamiyor-hatasi-cozumu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi online01 -- 5 Nisan 2020; 11:14:3 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.