Şimdi Ara

WİN 8.1 FORMAT İLE İLGİLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim işletim sistemi Win 8.1 Pro 32 bit, ben 8.1 pro 64 bit kurcam ama tek bir şey aklıma takıldı;
    Bu kurulum sırasında 2 seçenek var: Yükselt ve Özel. Ben de dosyalarımı silmeden kurulum yapmak istiyorum. Yükselt seçeneği uzun sürüyormuş o yüzden özelden kurmak istiyorum. Nasıl kurmam gerektiğini bilen ve yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• Eski dosyalarını silmeden koruyarak kurmak istiyorsan Yükselt' i seçmelisin yoksa özel' i seçersen eski dosyalar silinir yeni sıfır kilometre windows kurulur...
  • Peki kardeşim ben 64 bit kurcam yükselt seçeneğinden kurarsam pc 64 bit olur değil mi?
  • krtwebdesign kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem temiz bir şekilde x64 kurmanız olacaktır.
  • Sağlıklı olan temiz kurulumdur..format yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format candır.
  • O zaman arkadaşlar bi d sürücüsü oluşturup dosyalarımı oraya atim. C ye format atim o zaman. İşin sonu formatsa yapacak bişe yok Sizlere de verdiğiniz cevaplar için Teşekkürler arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    9 ay önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hayır. Yükseltme ile 32 bitten 64 bite geçilemez. Sıfır kurulum yapmak gerekir.
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/32-bit-and-64-bit-windows#1TC=windows-7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksek tanımlı uzakgöreç

Hayır. Yükseltme ile 32 bitten 64 bite geçilemez. Sıfır kurulum yapmak gerekir.
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/32-bit-and-64-bit-windows#1TC=windows-7

Doğru. 32 bit sistemi 64 bite yükseltmek için Temiz kurulum şarttır.

• Tamam arkadaşlar temiz kurulum yapıcam saolun
  • Arkadaşlar sizleride ikide bir meşgul ediyorum kusura bakmayın. Şu resimden örnek göstermek istiyorum; diski hiç biçimledirme yapmadan direk ileri seçeneğini seçersem, dosyalarım silinir mi yoksa windows.old diye bir klasörün içine mi atılır.
    Normal de diski 2ye bölüp d diye bir birim oluşturcaktım ama dosyaların boyutu epey fazla Harici bir bellek te yok. Mecbur bu soruyu sormak zorunda kaldım.
    **Ha resim bana ait değil ha internetten buldum.Benim ki 500GB boyutunda harddisk ne hikmeti ilahi 100GB'dan fazla birim oluşturmuyor.
     WİN 8.1 FORMAT İLE İLGİLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krtwebdesign -- 30 Haziran 2015; 21:17:44 >

• Temiz kurulumda dosyaların silinir. Yedek almalısın. Örneğin c ye format atıyorsan c komple silinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    windows.old olması için windows içinden kurulum cd'sini çalıştırıp upgrade şeklinde güncellemen gerekir sanırım.Diğer her türlü silinme ihtimali yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.