Şimdi Ara

Win 7 ses sistemi problemi(7.1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar dün gece Win 7 RC sürümünü indirdim ve kurdum bütün güncelleştirmeleri yaptı fakat ses sisteminden sadece ön 2 hoparlörden ses geliyor denetim masasından ayarları yaptım 7.1 i seçip sınadım orda bi problem yok ama herhangi bir müzik yada ses dosyası açtığımda sadece ön 2 hoparlör devreye giriyor aynı sorunla ofisteki bilgisayardada karşılaşmıştık beta sürümünden kaynaklandığını düşünmüştük.Sizlerde eğer ses sistemi kullanıyorsanız durum nedir cevaplarsanız sevinirim.



  • Bu arada arkadaşlar ses kartı kullanmıyorum anakart üzerinden alıyorum ve vista için ses driverını yükledim ordanda ayarladım test ederken gayet normal ama medya playerdan ve winamptan sadece ön hoparlörler çalışıyor.
  • Ses kartı driver'ını kendinizmi kurdunuz yoksa windows'un driver'ını mı kullanıyorsunuz?
  • İlk önce windowsun kendi driverında denedim daha sonra anakartın kendi driverını yükledim vista için olanı.Oradan test et tediğimde gayet normal çalışıyor fakat medya oynatıcılarında sadece iki hoparlör devreye giriyor.
  • Maalesef Vista 'ta daki olay bu sürümde de devam ediyor. Ses dosyaları stereo olarak 2 kanal olduğu için bunu programsız bir şekilde diğer hoparlörlere vermek mümkün değil, ancak DFX Audio Enhancer yada SRS Audio Sandbox gibi bazı programlar vasıtasıyla diğer hoparlörlerden de ses almak mümkün oluyor.
  • Win 7 macerası benim için kısa bitti adamlar resmen Vistayı modifiye edip önümüze koymuşlar uyanıklar.Win 7 şöyle güzel böyle güzel diyorlar ama bilmiyorlar ki vista sp1 ile aynı bide sp2 çıkardılar vistaya win7 den daha düşük performans için benim gözlemlerim bu kadar win 8 mi çıkar ne çıkar artık XP ye devam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.