Şimdi Ara

Win 7 Launch Manager Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar win7 de bu dokunmatik tuşların kullanıldığı ekranda gösterildiği program çalışmıyor tuşların bazıları çalışıyor bazıları çalışmıyor ekranda da göstermiyor var mı bu sorunu yaşayan win 7 de bana yardımcı olursanız sevinirim

• Verdiğin programı kurduğumuzda ekrana ses azaltıp artırdığında yada wirelles açıp kapattığında animasyonlar geliyor ama mute tuşu hala çalışmıyor.Uzun uğraşlarım sonunda nasıl çözüleceğini buldum.Buraya upload ediyorum.
    http://rapid-share.com/files/325607714/Archive.rar
    Aradaki (-) işaretini silin

Önce touch pad daha sonra launch manager uygulamasını kurun bilgisayarı yeniden başlattığınızda bütün dokunmatik tuşların ışıkları yanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan143 -- 25 Aralık 2009; 8:33:31 >
  • kardeş eline sağlık bnm bulduğum sorunu tam çözmemişti bu iyi oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan143

Verdiğin programı kurduğumuzda ekrana ses azaltıp artırdığında yada wirelles açıp kapattığında animasyonlar geliyor ama mute tuşu hala çalışmıyor.Uzun uğraşlarım sonunda nasıl çözüleceğini buldum.Buraya upload ediyorum.

Önce touch pad daha sonra launch manager uygulamasını kurun bilgisayarı yeniden başlattığınızda bütün dokunmatik tuşların ışıkları yanacaktır.

acaba rapıdden baska upload edebilecegin bi site varmı mesela hotfile,netload,deposıtfile,sharebase gibi.bulundugum yerde rapıd yasaklıda

• quote:

Verdiğin programı kurduğumuzda ekrana ses azaltıp artırdığında yada wirelles açıp kapattığında animasyonlar geliyor ama mute tuşu hala çalışmıyor.Uzun uğraşlarım sonunda nasıl çözüleceğini buldum.Buraya upload ediyorum.

Dostum bende tj75 i3 model laptop var yeni aldım aldıktan 4 gün sonra bendede aynı problem oluştu ekranda animasyon cıkmıyodu ve mute tuşunun ışığı yanmıyordu !! dediklerini yaptım şuan animasyonlar gözüküyo ama mute tuşu çalışmasına rağmen ışığı hala yanmıyo!! ve mute tuşunun animasyonuda geç geliyo?? böyle bi sorun oldu konuyla ilgili bildiğin başka bişey var mı paylaşırsan sevinirim...

• ya arkadaşlar böyle birşey yok pb kendi sitesinde bi driver vermiş o bile işe yaramıyo denemiyor mu bu adamlar yeni driver vermiyorlar o sorun herkeste var ve çözümü yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• arkadaşlar bu benim aynı kasa 2.packard bellim. birincisindede mute ışığı 5-6 gün sonra yanmamaya başladı bu yüzden aldığım yere zar zor geri vermiştim.aylar snra yani şimdi yine i5 işlemcili p.bell aldım bu seferde 15. günde mute ışğı yanmamaya başladı.ve sorunu çözemedim.burada yazılanları yaptım ma olmadı.bu sorunu çözen varmı?ne olur yardım edin.teşkkürler
  • arkadaşlar üşenmedim vatan bilgisayara gittim.oradaki teknisyen ne yapsa iyi?recovery yaptı ve çelıştı sonrada sanki ben yapmamışım gibi bak çalışıyor dedi.neyse kısaca mute tuşunun yanmaması yüklemelerden sonra oluyor.donanımsal bir arıza değil ama halada çözen yok herhalde..
  • bende tj 65 vista kurulu olarak aldım.. pbnin sitesindeki programı indirip kurduğumda mute ışığı yanmıyor. recoverydeki launch manageri kurunca çalışıor. isteyenn varsa recovery deki launch manageri upload edebilirim.. nası iştir anlamadım.
  • yapmanız gereken packardbell ' in sitesine girip dili ingilizce sol tarafta bulunuyor seçtikten sonra dowload diyip touchpad driverinı indirip kurmak birde blutut yüklü gelmiyor onuda indirip kurun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyibirisi

arkadaşlar bu benim aynı kasa 2.packard bellim. birincisindede mute ışığı 5-6 gün sonra yanmamaya başladı bu yüzden aldığım yere zar zor geri vermiştim.aylar snra yani şimdi yine i5 işlemcili p.bell aldım bu seferde 15. günde mute ışğı yanmamaya başladı.ve sorunu çözemedim.burada yazılanları yaptım ma olmadı.bu sorunu çözen varmı?ne olur yardım edin.teşkkürler

SORUNUN TAM OLARAK ÇÖZÜMÜNÜ BİLİYORUM SANIRIM,AYNI SORUN BENDEDE VARDI BİYERDE OKUMUSTUM ORADA DRIVERI TEKRAR YUKLEYIN FILAN YAZIYODU PB SİTESİNDEN DRIVERI INDIRDIM TEKRAR YUKLEDIM MUTE TUSU CALISMAYA BASLADI EKRAN ANIMASYONLARIDA GELMISTI FAKAT BIKAC GUN SONRA SORUN TEKRARLADI BENDE BU SORUNU PEK DERT ETMEYIP UZERINE DUSMEMISTIM,DAHA SONRA BİLGİSAYARIN BACK UP'INI ALDIM TAM 3 DVD ALIYOR,VISTA,XP FILAN YUKLEYIP DENEMISTIM OYLESINE ŞANS ESERİ DAHA SONRA FABRIKA AYARLARINA DONDURMEK ICIN BILGISAYARI BACK UP DVD'LERINDEN RESETLEDIM BIRAZ ZAMAN SONRA FARKETTIMKI SORUN ORTADAN KALKTI TAM 4 AY OLDU VE DOKUNMATIK TUSLAR ILE EKRAN ANIMASYONLARI SORUNSUZ CALISIYOR

• quote:

arkadaş bu bütün bilgisayar markalarında uyumulu mu peki boşuna indirmeyelim

• bendede tj65 var 3 saattir kafa patlatıyorum mute hariç hepsi sorunsuz birde bu tek tuş backup programının ismi nedir
  • Arkadaslar verdiğiniz herşeyi yaptım yok olmuyor mute tuşunu nasıl yakacağız
  • Allah rızası için programı bi arkadaşımın bilgisayarına yüklüyorum sorunsuz çalışıyor benimkine yüklüyorum çalışmıyor ne mantıksız iş anlamadım yardım edin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkphasE

quote:

Dostum bende tj75 i3 model laptop var yeni aldım aldıktan 4 gün sonra bendede aynı problem oluştu ekranda animasyon cıkmıyodu ve mute tuşunun ışığı yanmıyordu !! dediklerini yaptım şuan animasyonlar gözüküyo ama mute tuşu çalışmasına rağmen ışığı hala yanmıyo!! ve mute tuşunun animasyonuda geç geliyo?? böyle bi sorun oldu konuyla ilgili bildiğin başka bişey var mı paylaşırsan sevinirim...

tj65 aynı sorun bende de var su an vistadan win7 ye geçirdim pcyi tek sorun su an dokunmatik tuslarda mute ısıgı yanmaması ve mute animasyonunun geç gelmesi, çözüm bulabilmiş miydin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.