Şimdi Ara

GARİP BİR PROBLEM win 7 64bit ultimate windows gezgini (explorer.exe) problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    benm explorer.exe durmadan hata veriyor kendini yeniden başlatıyor sonra bir daha hata veriyor.sistem geri yükleme noktası olmadıgından bir çözüm bulmadım tune up 2010 kullanıyordum onu kaldırdım.İnternetten yaptıgım araştırmalar sonucu bir reg dosyası veriyorlar onu da kurdum hiç bir çare olmadı.Sistem onarmayı denedim o da olmadı format atmam zor çünkü c de bir sürü değerli dosya var ne yapmam gerek ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR

şimdi farkettim örn firefox açıkken hata vermiyor masa üstüne döndüğüm zaman otomatik olarak kendini kapatıyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamicals2 -- 25 Haziran 2010; 16:08:25 >

Orijinalden alıntı: caglarnal

slm arkadaşlar
    benm explorer.exe durmadan hata veriyor kendini yeniden başlatıyor sonra bir daha hata veriyor.sistem geri yükleme noktası olmadıgından bir çözüm bulmadım tune up 2010 kullanıyordum onu kaldırdım.İnternetten yaptıgım araştırmalar sonucu bir reg dosyası veriyorlar onu da kurdum hiç bir çare olmadı.Sistem onarmayı denedim o da olmadı format atmam zor çünkü c de bir sürü değerli dosya var ne yapmam gerek ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR

şimdi farkettim örn firefox açıkken hata vermiyor masa üstüne döndüğüm zaman otomatik olarak kendini kapatıyor :S

mrb arkadaşlar aynı sorunu vista 32bit home premium da ve win7 32bit ultimate de de yasadım sadece 64bite has bir durum deil

• çözümü yok galiba
  • Norton'un çalışması için Explorer'ın çalışması gerekmez sadece ekranda çalıştığını gömezsin...Bilgisayarını güvenli modda çalıştırmayı denedin mi hiç aynı problem güvenli modda da oluyosa işletim sisteminde bi problem vardır..Ama güvenli modda aynı problem olmuyorsa büyük ihtimalle virus vardır...Çünkü virusler genelde bu şekilde insanı kıl edici sorunlar yaratırlar...Sistem ayarlarıyla oynarlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSsnak -- 25 Haziran 2010; 18:32:57 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38011348/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46598674

(TVC) Total video converter yapıyormuş bunu..
    windows 10 windows update sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.