Bildirim
@darkphasE
"çavuş": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
|
|
|
|
darkphasE (Mustafa ERÇAYAN) · Kulaklık Genel altına konu açtı.
20 yıl
ÇOK ACİL YARDIMM
|
darkphasE (Mustafa ERÇAYAN) · Knight Online altına konu açtı.
20 yıl
Gizli Soru Değiştirmek (Türkçe Çevirimi lazım)
|
|
darkphasE (Mustafa ERÇAYAN) · Teknik Yardım altına konu açtı.
22 yıl
Bilgisayarımdan ses gelmioo ACİL YARDIMMM!!!
|
darkphasE (Mustafa ERÇAYAN) · Diğer sanatlar altına konu açtı.
22 yıl
mp3 palyer hakkında !!
|
darkphasE (Mustafa ERÇAYAN) · Oyun Genel ve Diğer türler altına konu açtı.
22 yıl
MOH Pacific Assault yardımı!!!
|
Hakkında
Meslek: Memur
İlgi Alanları: Bilgisayar Müzik Basketbol FRP
İlgi Alanları: Bilgisayar Müzik Basketbol FRP
Forum İmzası:
| ASUS ZENFONE 6 PACKARD BELL TJ75 CORE I3 330M 2.13 GHZ-4096MB-320GB-DVDRW-15,6''-1024MB HD5650-BT-CAM-W7BAS NİKON D80 18 - 155 KİT LENS / Digipod A-2541P Profesyonel Tripod BH-15N Ball Head / Hayrer Multi korumalı Sırt Taşıma Çantası / 4GB TRECİDENT SD HD HAFIZA KARTI www.myspace.com/darkphasez www.darkphase.cjb.net Truth iS mE!!! ...:darkphasE:... |
Hakkımda:
|
Bi ara anlatırıM PACKARD BELL TJ75 CORE I3 330M 2.13 GHZ-4096MB-320GB-DVDRW-15,6''-1024MB HD5650-BT-CAM-W7BAS AMD Antlon 64 X2 4800+, Asus M3A78 EH, PALİT 9600 GT SONİC 512 / 256 , VERİTECH DDR2 800 X 4*1024 , 500Gb SEAGATE 7200 SATA ,LG 19'' LCD PİANO BLACK , AVER MEDİA TV CARD, , LG DVD WRİTER , CREATİVE A300 2+1 SPEAKER, ASUS 231 AMD KASA SİYAH 3+1 FAN, MİCROSOFT K-96 KİT, SEAGATE 7200 1 TB TAŞINABİLİR HARDDİSK NİKON D80 + 18 - 155 KİT LENS / Digipod A-2541P Profesyonel Tripod + BH-15N Ball Head / Hayrer Multi korumalı Sırt Taşıma Çantası Digipod 4GB TRECİDENT SD HD HAFIZA KARTI www.myspace.com/darkphasez www.darkphase.cjb.net Truth iS mE!!! ...:darkphasE:... |
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 66
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 66
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
premium bitiş tarihinden sonra ban yedim sonra ticket falan attım net bi cewap gelmedi oto mesaj gönderiyolar bilirsiniz neyse ve şu dikkatimi çekti Knightonline KOL daki bilgilerimde Knightcash kısmı -400 gözüküyo acaba bununla alakalı bi ban mı çünkü koxp kullanmadım hatta kozp olan partyde bile durmazken bu ban niye ?? Başına böyle bi olay gelen arkadaşlar lütfen bilgi alış verişinde bulunalım benim gibi Knightcash kısmında -(eski) olarak gözüken başka Playerlar varmı?? bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum... 
9 Yanıt
0