Şimdi Ara

Westi Bu Yüzden Seviyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pick ekranındayız , ivern support , lee jungler , jayce top var bizde. Karşıda yasuo top , nunu jungle , support leo var , elimize verecekleri belli. Çok aşırı mükemmel oynamazsak tabi , adama rica ettim support ivern alana dodgelar mısın serilerim var diye. Adam dodgeladı be.

• Ne demek qnq , rica ederim. Seri maçlarına saygımız var sonuçta, ayrıca westte birbirimizin totosunu bizden başka kollayan olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesi West(AB Batı)'e bekliyoruz.
  • Tr daha iyi inanmayın,küfür haznenizi westte geliştiremezsiniz !
  • Eyv knk, 10 arkadaşımla birlikte weste geçtik.
  • West TR den daha iyi falan değil

• rp alabilsem ben de bu tr serverından ve onun bi halt bilmeyen,flamer insanından kurtulacam .

edit: bunu yazdıktan sonra rankeda girdim ve beklenen sonuç oldu.. sonuç türk insanıyla ugrasmayın aynı oyuna girmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weezer009 -- 16 Ekim 2016; 5:01:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    West trden her turlu daha iyi.

• Dün serilerimi oynadım. İlk maçı önceden kazanmıştım. Sonraki 2 maçı dün gece attım şimdiye kadar oynadığım en kolay iki maç ile kazandım. İlk defa sorun bir tip gelmedi maçıma

• Threshin ismi iyimiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etrafınabakançocuk -- 16 Ekim 2016; 13:43:03 >
  • westde bot oyuna giriyorum adam botu kesiyor ks attım özür dilerim diyor gözlerim doldu o an hiç unutmam
  • Bi fark yok abartıyorsunuz. Aynısı geçen sene tr de bi maçta bana da olmuştu. Seri falan bile değildi oynayasım yoktu dodge hakkını da kullanmıştım. Ama genel olarak tr de dodge mekanikleri çok zayıf. Adc maokai picklemiştim dodgelayacağım maçta, sonra pc dondu kimse dodgelamamış

• Westten trden ziyade olay sizin 9 kişiyi yenip yenemediğinize bakıyor diliniz yoksa ve pasif oyunları sevmiyorsanız Trden devam. Westteki lüzumsuz pasiflik koridorlardan ayrılmama bazen adamı sıkıyor Trde de minyonlar gelmeden verilen first bloodlar adamı sıkıyor.

Neyse gg wp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

West TR den daha iyi falan değil

Kahkaha attım la

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

West TR den daha iyi falan değil

Kahkaha attım.

• La yapmayin boyle west daha iyi diye. 10 12 levele geldim saolsun turk olmadan daha bir mac bile oynamadim westte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.