Şimdi Ara

Western Digital 1TB kapasiteli ve SATA 6Gbps destekli sabit diskini satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın en büyük sabit disk üreticilerinden Western Digital, SATA 6Gbps destekli yeni sürücüsünü Japonya'da satışa çıkardı. Caviar Black serisi altında hazırlanan 3.5-inç boyutundaki yeni sürücü, 1TB depolama kapasitesi sunuyor. Yüksek performans için 64MB büyüklüğünde tampon bellekle donatılan WD1002FAEX kod adlı disk, 7200 devir/dakika hızında çalışıyor ve yapılan açıklamalara göre 33 dbA seviyesinde gürültü yaratıyor.

SATA 3Gbps ile kıyaslandığında çok daha yüksek veri transfer hızlarına olanak tanıyan sabit diskin avantajlarından faydalanmak için SATA 6Gbps destekli bir anakart kullanmak veya SATA 6Gbps desteği kazandıran harici kartlardan birine sahip olmak gerekiyor.

Western Digital'in 1TB depolama kapasitesine sahip SATA 6Gbps destekli yeni sürücüsü, yurt dışında 118$ seviyesinden satışa sunulmuş durumda.

• baya gürültülü çalışıyor demekki fanlar için bile 20dba ses seviyesi yüksek olarak nitelendirilirken 33dba ses düzeyi oldukça yüksek
  • Ehehe.. Bu sefer haber editöründen hızlı çıktım :)

E bir seferlik olsun...

profeyşınıl re(n)klam fotografikçisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrxpsp3

baya gürültülü çalışıyor demekki fanlar için bile 20dba ses seviyesi yüksek olarak nitelendirilirken 33dba ses düzeyi oldukça yüksek

Aynı serinin sata 2 olan modeli de 33 dba ses çıkarıyor

• sanki mekanik diskler çok yüksek hızlara çıkmayı başarabildilerde sata3'e ihtiyaç duyacak bunu alan adam.. bu disk için sata 1 bile yeter.. :))
  • yav bunun ulaştıgı okuma yazma hızları nedir...sata 2 ile de kıyaslamaları de bekliyoruz...tabi..
  • işe yaramaz sata3 müş :)

Transfer Rate (Buffer To Disk) 126 MB/s (Max)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seagate baracuda xt 2tb 141MB/s

sata 2 de sata 3 dede aynı hızda çalışıyor sata 3 tam kulana bilmek için ssd lazım.
  • sata 6 Gbps destekli diyor... bu tip anakart çok vr mı piyasada varsa ne kadar fiyatları... ASUS M4A78T-E anakartım bile 3 Gbps destekli... ilerde anakart değiştirmek sorunca kalcam sanırım

Orijinalden alıntı: krm-iks

quote:

Orijinalden alıntı: mrxpsp3

baya gürültülü çalışıyor demekki fanlar için bile 20dba ses seviyesi yüksek olarak nitelendirilirken 33dba ses düzeyi oldukça yüksek

Aynı serinin sata 2 olan modeli de 33 dba ses çıkarıyor

öğle katılıyorum size
    I5 10600K (@4.8 Ghz 1.1V Özel Sıvı Soğutma) ··· Sapphire RX 6700XT NITRO+ 12GB ··· LG 34UC79G (@144 Hz) ··· MSI Z490-A Pro ··· Kingston HyperX Fury RGB 16GB (2x8GB @3.7 Ghz 19-20-20-30 1.35V) ··· XPG 512GB SX8100 M.2 ··· Corsair RM850i ··· Western Digital WD30EZRX ··· Fractal Design Vector Rs Dark ··· Cyborg R.A.T 5 ··· Cyborg S.T.R.I.K.E. 7
  • SSD ucuzlayana dek sata-2 en ideal kullanıma sahip ...sata-3 gereksiz..
  • 33 dba yazıyor ses seviyesine de, bi donanım sitesinin incelemesinde wd black serisi bosta 24 dba yükte 27 dba yazıyordu. Ayrıca yukarda en son ekran kartı sogutucusu incelemesinde 31 dba ya çok sessiz diyolar ben 18 dba lık fanı sesli buluyorum bu ses olayını bi türlü çözemedim..

Orijinalden alıntı: hedevilcate

Benim anakartta Sata3 var. Bunu alsam Windows 7 disk derecelendirmesi 5.9' dan 6.0' a yükselir galiba.

2 X 60GB OCZ Vertex SSD ile puan böyle oluyor
    Western Digital 1TB kapasiteli ve SATA 6Gbps destekli sabit diskini satışa sundu

Bu sisteme 15 dakikada Win7 Ultimate 64 kuruluyor.

• Ssd ler güzel hem sessiz hem hızlı yanlız kapasite ve fiyat olarak alınabilir düzeyde degiller her kullanıcı için
  • Merhaba arkadaslar.bu ürünü yaklasık 2 hafta once aldım.Bundan once 300Gb samsung 7200Rpm 8mb cache li bir disk im vardı.Windows 7 puanım 5.3 idi.bu diski sipariş ettim geldi kurdum sisteme biraz veri yazarken sesli ama eski diskime nazaran farklar gözüküyor.ancak anlamadıgım bır nokta windows puanı maksimum 5.9 a cıkabildi.sistemim Amd Phenom II X4 945 3,00 Ghz , Ekran kartım ati Hd4830 , 2 adet kingston 1333 Mhz 2 gb DDR 3 ram(toplam 4 Gb) Gigabyte 770TA-UD3 bi anakrtım var sata 3 usb 3 destekli .Bide bu diskin ayrıca bir kablosu falan oluyor mu acaba.yani hala bu an belkı sata II olarak kullanıyor olabilirim.Yada fiziksel diskler en fazla bu puana mı cıkıyor.İlgillere duyurulur..Şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum :(:(
  • sabit dsiklerle 5.9 dan fazla alan yok herhalde bunun için ssd lazım wd nin bu ürünü de saçma olmuş sanki 500 mb sn yazma hızı var da arabirim darboğaz yapıyor :) 301 mb hızı olsa gene bişey denmez de 120 mb için sata 3 komik bir şey
  • ASUS un P7P55D-E serilerinin tamamı SATA 6GB destekliyor,33 lük ses seviyesi nedir ne değildir bende anlamış değilim.Ne zaman ki o HDD alıp PC nize takıyorsunuz ve kullanmaya başlıyorsunuz işte o zmn heee fazla veya yüksek diyorsunuz.
    Elimde bunun haricinde 2 adet 500 gb disk var Samsung & seagate
    Onlardan daha sessiz garanti ederim başlangıçtaki açılış sesinide duymasam çalışmıyor diyeceğim :=)

ama XP ile sorunlu oluyormuş diye bir duyum aldım ki dün gece çok fazala inceleme şansım olmadı...
    AKASA 3.5 Harici disk kutusu ile bağladım Disk i görmedi :)
    Bu gece canını okuyacağım nasıl görmez :)
  • bende bu hdd den kullanıyorum açıkcası bundan önce cavalier green kullandım ona göre oldukca çok ses çıkarıyor ve sistemime bunu taktıktan sonra yavaşlamalar oldu donmalar oldu bazen takılıyor tırıl tırıl tırıl çok fazla ses var acaba bendemi bir arıza var..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.