Şimdi Ara

Weste Geçiyorum Çok Mutluyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu son oyundan sonra tak etti. Westteyim birkaç saate. Westte oynayan varsa konu altına yazarsa sevinirim.

• bizde smurf hesap ile oynuyoruz ve açık,net bir şekilde ifade etmeliyim ki oyunumuza denk gelen Türk'lerin hepsi TR serverindekiler noob, feeder diye yakınıp aslında asıl feeder, flamer, noob olan kendileri.
  • Geçen 3 türk arkadaş denk geldi maçıma bayağı küfür duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 level oyunların da daha çok zevk alıyorum gibi yani şöyle anlatayım herkes ne yapması gerektiğini biliyor ölsen bile sorun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenshou

8 level oyunların da daha çok zevk alıyorum gibi yani şöyle anlatayım herkes ne yapması gerektiğini biliyor ölsen bile sorun değil

Ölmek her zaman sorundur sadece Trdeki gibi ana bacı girmiyorlar feedledin diye

• Gönül rahatlığıyla geçebilirsin 0 flame,0 ergen normal gamede bile trol pick atan yok normal game sanki trnin plat 5 trolsüz oyunu gibi
  • ulan herkes feeder flamer diye yakınıyosa kim bu feeder flamer'lar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Androidden wp ye geçtim mutluyum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecen gün arkadaşın hesabindan bi el atayim dedim takimda benden başka 2 turk vardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar çok fazla gelmeye başladılar west'e türkler mesela son oyunumda çocuklar bağrıyodu ben fabulusum fab fab fab diğeri ben vristkattırnım diye

sonuç : topta renekton fab diye dolanan kha yı feedledi ve kaybettik

p.s. şuan çok merak ediyorum o elemanlar DH'den mi diye.
  • oh oh geçin weste west çok kral server tr boşalsın biraz rahatlasın herkes weste yüklensin
  • Westte fark yok neye özeniyor bu millet anlamış değilim tr ye geçmeyi düşünüyorum bende hem rp fiyatları iyi indirimler desen süper üstelik tüm arkadaşlarım orada ilerde gene ücretsiz olur mu geçişler ?

• Weste geçtiğim için çok mutluydum mutluluğum yaklaşık 2 dk sürdü seçimdeyken sup darius mid teemo oyun 17. dk da bitmişti ilk yenilgim + bulunduğun ligden daha aşağılara düşmekte cabası çok sevinme
  • Şöyle bir gerçek var ki west'te tek sorun Türkler.Ordaki türkler daha salak oluyorlar daha bir kendini begenmis falan...

• Dikkat et hava degisikligi carpmasin cunku zyrayla split push yapmaya calisiyordum birkac kez zede yakalandim bottaki ashe (Turk) herkese report zyra for feed 9x pls dedi. Jung ww ise No pls demisti baya sasirmistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westede aynı diyorlar tr gibiymiş ordaki türklerden dolayı ama hayırlısı olması dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Muller -- 7 Şubat 2014; 0:19:41 >
  • Bende westte YENİ hesap açtım bugun
    I dont speak english
  • övün şu westi aferın iyi yapıyosunuz :D türkleri doldurun orayada sonra wstin moku cıktı diye konular görürüz :D
  • ben çinlilerle oynadım korelilerle ne kadar fedlesende taşıyabiliyorlar değişik bişi bu çekikler ya cidden adam öldü dediğimi jayce ile bi harikalar yaratıyor sonraki ben oyun oynadım lanemde ezdiğim adam kastı falan filan
    özet:weste geçmen sana bir yarar sağlamaz olay sende penpe s3 ün hard trolldüydüm bu sezon iyi cezasını ödedim taşıya taşıya çıkıyorsun mecburen ne kadar haklı olsanda alttan alçaksın mecburen yoksa
    gümüşden elmasa zor çıkarsın xDé
    özet daha uzun olmuş sanki :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallen Angel by A.C -- 7 Şubat 2014; 2:16:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equaties

Bu son oyundan sonra tak etti. Westteyim birkaç saate. Westte oynayan varsa konu altına yazarsa sevinirim.

ne mutlu sana :)
  • Ne yücelttiniz şu westi gözünüzde konudaki mesajlara bak .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.