Arkadaşlar salona başlayalı 2 ay oluyor. 1.75 cm, 66 kg'yim. Weight gainer aldım. Hacim artışı (yağlanmak değil) istiyorum. Beslenmeme pek dikkat edemediğim için gainer aldım. Nasıl kullanmalıyım?
quote:
Kullanım şekli: Kullanım Şekli: Antrenmandan 1 saat önce ve sonra ya da yemekten iki saat önce ve sonra 5,5 kaşık tozu 120 ml su ile karıştırınız. (Kuru odada, oda sıcaklığında ve ağzı sıkıca kapalı olarak saklayınız.
Hocam kusura bakma da çok kötü gainer almışsın. Ne protein değeri iyi ne de karbonhidrat.
Serious Mass veya DYMATIZE Super Mass Gainer en iyileridir.
kimi gainerda kolesterol değerleri yazmıyor veya gizli tutuyorlar bilmiyorum ama böyle ürünlere bulaşmayın bana kalırsa şeker oranıda yazmıyor içerisinde ne olduğu belirsiz arkadaşın dediği ürünlerin kolesterol ve şeker oranları iyi düzeyde zaten piyasada öne çıkan bu ikisi var birde mussletech premium gainer var vitamin açısından zengin olan ise serious mass ama porsiyon sayısı 334 gram deüerleri verilmiş yani 334 gramında ( 252 gram karbonhidrat 50 gram protein ) bunu günlük 167 gram olarak kullanırsan 126 gram karbonhidrat 25 gram protein alırsın 15 gün gider gainerler çabuk biter bana sorarsan bsn - syntha 6 protein tozu al derim maaliyet açısından daha iyi bir ürün 6 çeşit protein var bunların bazısı hızlı ve yavaş emilim sürelerine sahip 24 saate yayılıyor 15 gramda karbonhidrat var günde 2 öğün alacaksın onlarca konu okudum protein tozları ve gainerler hakkında en ideali syntha 6 olumsuz yorum göremedim syntha 6 alırsın 155 tl'ye 1 ay götürür rahatlıkla etkisinide görürsün çok iyi ara öğün hacim artışı deniliyor bu ürün hakkında diğerlerini salla ha içinde vitamin yok orası ayrı konu onuda optimum - optimen ile tamamlarsın optimen'in porsiyon değerlerine aldırma günde 3 tablet diyor sen 3 günde 1 tablet içersen zararı minimuma indirmiş olursun karaciğeri yormaması açısından on numara olur bu ikili ama bu ikisini kullanınca çok su içmen lazıma hocam ben hiçbir supplement kullanmadığım halde sabah kalktığımda bir ağrı oluyor ciğerimde su içince geçiyor 3 - 4 litre su içmen lazım günlük
Hocam kusura bakmayın. Bu aylık para durumum kalmadı. Bunu mecburi kullanmalıyım. Ama en sağlıklı şekilde nasıl kullanabilirim? Hangi öğünde, meyve-sebze ile nasıl destekleyerek? Yardımcı olursanız sevinirim.
Dostum şeker oranı aşırı fazla,şöyle örnek veriyim optimum serious mass'ta 1 servis 334 gram ve şeker oranı 20 gr,seninkinin 100 gramında 15 gram var,yani eşitledinmi seninkinin 334 gramında 50,optimumda 20 gram şeker oluyor,ne olucağını söyleyeyim,kilo alırsın hacimde kazınırsın ama yağlanmada yapıcak artı fazla şeker vücuduna zarar,sadece vücut geliştirmeyle alakalı değil,ayrıca optimumun reklamını yapma derdindede değilim sadece şeker oranının düşük olmasından dolayı ondan bahsettim,ama artık almışsın o yüzden sana önerim bunu 150 gr'dan fazla kullanma.
on günlerde: sabah uyanır uyanmaz kahvaltıdan önce su ile 1 ölçek, antremandan sonra su ile 1 ölçek off günlerde: sabah uyanır uyanmaz kahvaltıdan önce su ile 1 ölçek, yatarken süt ile 1 ölçek
quote:
Orijinalden alıntı: Kaiser Soeze
on günlerde: sabah uyanır uyanmaz kahvaltıdan önce su ile 1 ölçek, antremandan sonra su ile 1 ölçek off günlerde: sabah uyanır uyanmaz kahvaltıdan önce su ile 1 ölçek, yatarken süt ile 1 ölçek
Yatarken bu derece karbonhidrat alıp insülini fırlatmak büyüme hormonu açısından doğru bir davranış değil.
Yatarken bu derece karbonhidrat alıp insülini fırlatmak büyüme hormonu açısından doğru bir davranış değil.
yatarken dediğim yatmadan 1-2 saat önce yani tabi tercih meselesi hocam alternatif sunarsan seni de dinleriz
CaschinC
kullanıcısına yanıt
80 gr karbonhidrat bee mamasında da var.tadı güzel.belki şekerli denebilir ancak 100 gram alman yeterli gün için.bu hafta kulandım.2 kilo almışım.tabi yemme de dikkat ediyorum.
17 yaşındayım. Yani evden 10'da çıkıyorum. Bazen tek öğün bazen 2 öğün zor zar edebiliyorum. Onun haricinde öğlen spor yapıyorum. Gece dönüyorum eve. Yani yağlanmak sıkıntısı olacağını sanmıyorum sürekli hareket halindeyim. Yani ona göre bir şey söylerseniz çok memnun kalırım. Teşekkürler ilginiz için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme