Şimdi Ara

Mac Fit Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce mac fite gitmedim macfit çalışanları tarafından bir türlü cevabını alamadığım soruyu giden varsa cevabını öğrenmek istiyorum. spor programıyla ilgili buraya başlandığında ne veriliyor cevabını alamadım bir türlü biri çıktı 150 tl ekstra ücretle hoca program yazıyor dedi diğeri sıkılaşma güçlenme zayıflama 3 seçenek var bunlardan birini seçiyorsunuz dedi. kısacası ben buraya sadece aylık ücret verdiğimde bana aylık haftalık veya 20 günlük neyse spor programları veriliyor mu yoksa ben serbest mi çalışacam bu salonda bunun cevabını veren çıkarsa çok mutlu olcam gerçekten :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mac Fit Hakkında Merak Edilenler

Ölçüm Ücreti ve Randevu Alma

Mac Fit'te vücut ölçümü ve program yazdırma için ücret talep edilir. Ölçüm ücreti, şubeye ve hizmet türüne göre değişebilir. Ölçüm randevusu almak için web sitesinden veya ilgili şube ile iletişime geçebilirsin.

Program Yazdırma Ücreti

Ölçüm yaptıktan sonra, kişiye özel egzersiz ve beslenme programı hazırlanır. Program yazdırma ücreti de şubeye göre değişkenlik gösterebilir.

Fit Start Programı

Mac Fit'in sunduğu Fit Start programı, fitness yolculuğuna başlamak isteyenler için tasarlanmıştır. Bu programda, kişiye özel ölçümler alınır ve hedeflerine ulaşmak için bir egzersiz ve beslenme planı oluşturulur. Fit Start randevusu almak için şubeyle iletişime geçebilirsin.

İki Kişilik Ölçüm ve Program

Mac Fit'te iki kişi için birlikte ölçüm ve program alma seçeneği de mevcuttur. Bu seçenek, arkadaşın veya partnerinle birlikte fitness hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Mac Fit, fitness yolculuğunda sana destek olmak için çeşitli hizmetler sunmaktadır. Ölçüm ücreti, program yazdırma ücreti ve Fit Start programı hakkında daha fazla bilgiyi şubelerden veya web sitesinden edinebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam Macfitte sana özel program, hareketleri yaparken yanında hoca, ölçüm yaptırmak istiyorsan ücretli ama spor salonuna ilk kaydolduğun zaman makinelerin nasıl kullanıldığını merak ediyorsan rezervasyon yaptırırsan gösterirler ücretsiz olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scarface007 kullanıcısına yanıt
    Yani diğer spor salonlarındaki gibi belirli bir program verilmiyor ücretsiz olarak başlangıçta ben bu ücreti ödemezsem kendi programımla çalışacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00onur

Yani diğer spor salonlarındaki gibi belirli bir program verilmiyor ücretsiz olarak başlangıçta ben bu ücreti ödemezsem kendi programımla çalışacağım

Makineleri tanıtırken bir tane program veriyolar ama sadece makineleri kapsıyor ilk birkaç hafta adaptasyon programı yani ondan sonra yetersiz kalıyor.Diğer salonlardaki gibi işte 3x10 biceps curl 4x8 leg press falan yazmıyorlar

• Scarface007 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00onur

Teşekkür ederim bilgi için

Rica ederim başka aklınıza takılanlar olursa sorabilirsiniz

• yani macfitin yüzlerce kişiye yazdığı programın ücretsiz verilmesi bu programı kullanılabilir kılmıyor.

adaptasyon sıkılaşma güçlenme zayıflama şeklinde 4 tane program var. ve bu programı herkese veriyorlar. yağ oranı %40 olandan %10 a kadar. sakatlığı olandan milli sporcuya kadar. aynısı internetten alınan pt hizmetleri içinde geçerli. bir çoğu copy paste kullanıyor. en iyisi antrenmanlar hakkında derin araştırma yapmak. 1 ay boyunca yabancı forumları oku. hareketleri öğren. bu 1 ay boyunca internetten bulabileceğin bir full body programı uygula. sonra kendi programını şekillendir. zaten bir kaç antrenmandan sonra şekillenir. bu hareket fazla. bu harekette iyice zorlanmıyorum gibi.
  • Selamlar;
    70 lira verirsin, salonu kullanırsın, duşunu alır gidersin.

Program istiyorsan her ay 100 lira, ölçüm ise 40 lira.
  • Hocam yapmayın böyle şeylere para vermeye gerek yok youtube da onlarca youtuber var. Ege fitness savaş cebeci cenk hoca ağırsağlam shredded brothers beğenirsin beğenmezsin farklı kişileri izleyip kendi programını oluşturmanı öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada ben bile yaparım o başlangıç programlarını size, gereksiz yere para harcamayın bu tarz şeylere :)
  • Gittiğim bir çok salondan daha iyi. Tabi ki her yerin kendi avantajları ve dezavantajları var. Ancak bu kişisel zevklere kadar inebilir. Salondaki görevlilerin tavırlarını hatta yürüyüşlerini bile sevmeyebilirsin. Bu yüzden bu olayı geçiyorum.

Program olayı için mobil app var onu kurup randevu almanız gerekiyor. Ancak bir randevu aldım sonrasında iptal ettirdim. Genelde yeni gelenlere makinaları tanıtırlar.
  • başangıç için program yazar mısnız? hem zayıflama amaclı olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.