Şimdi Ara

Hardline Progainer aldım kullanım önerilerinize ihtiyacım var.(Edit geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hardline Progainer 5 kg aldım bugün gelecek öncelikle söylemek istediğim yaklaşık 3-4 aydır spora gidiyorum zayıf olduğum için araştırdığım kadarıyla gainer almam daha mantıklı geldi. Şimdi boy 186 kilo 62-64 arası geziyor. Bu gaineri günlük kaç ölçek nasıl ne kadar kullanacağım tam olarak bilmiyorum. Yardımınız gerekiyor

Edit:
    Konu açılalı ve ben gainer kullanmaya başlayalı 18 gün olmuş. Kutunun 3/2 sine yakın kullanmışımdır. Değişim 3 kilo oldu. Hem burdan takip edebilmek hem de yardımcı olabilmek için arada tekrar güncellerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcayipKuark -- 8 Şubat 2015; 0:52:41 >

• Dostum nasıl kullanacağını bilmiyorum ama birşey rica edicem.Kullandıktan bi süre sonra değişim görüyor musun burdan paylaşırsan çok iyi olur.Bende şuan karar aşamasındayım kullananların yorumuna ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck*

Dostum nasıl kullanacağını bilmiyorum ama birşey rica edicem.Kullandıktan bi süre sonra değişim görüyor musun burdan paylaşırsan çok iyi olur.Bende şuan karar aşamasındayım kullananların yorumuna ihtiyacım var.

Nasıl kullanılacağını da araştırdım buldum onu da açıklayayım da arayan varsa bulur burdan.
    Spor günleri sabah kahvaltı sonrası 1 ölçek
    spordan önce 1 ölçek
    spordan sonra 1 ölçek
    gece yatmadan 1 ölçek

Day off yani boş günlerde dinlenme günlerinde ise
    kahvaltı sonrası 1 ölçek
    gece yatmadan 1 ölçek

Ayrıca değişimi ne kadar kilo aldırdığını bu konuda paylaşırım. Yarın sabah aç karna tartılcam sonra kutu bitiminde tekrar aç karna tartılıp sonuçları yazcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

quote:

Orijinalden alıntı: Buck*

Dostum nasıl kullanacağını bilmiyorum ama birşey rica edicem.Kullandıktan bi süre sonra değişim görüyor musun burdan paylaşırsan çok iyi olur.Bende şuan karar aşamasındayım kullananların yorumuna ihtiyacım var.

Nasıl kullanılacağını da araştırdım buldum onu da açıklayayım da arayan varsa bulur burdan.
    Spor günleri sabah kahvaltı sonrası 1 ölçek
    spordan önce 1 ölçek
    spordan sonra 1 ölçek
    gece yatmadan 1 ölçek

Day off yani boş günlerde dinlenme günlerinde ise
    kahvaltı sonrası 1 ölçek
    gece yatmadan 1 ölçek

Ayrıca değişimi ne kadar kilo aldırdığını bu konuda paylaşırım. Yarın sabah aç karna tartılcam sonra kutu bitiminde tekrar aç karna tartılıp sonuçları yazcam.

Teşekkür ederim dostum umarım iyi sonuç alırsın.

• ben spordan önce 2 ölcek spordan sonra 2 ölcek tavsiye ediyorum .
  • Üzerinde yazıyor :)
  • Buck* kullanıcısına yanıt
    Edit geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AcayipKuark kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum dostum bilgilendirdiğin için.
  • Porsiyonu tek öğünde hüpletme, gün içinde öğünlere böl. Tek tavsiyem budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Porsiyonu tek öğünde hüpletme, gün içinde öğünlere böl. Tek tavsiyem budur.

Günde 3 defa parça parça içiyorum. Bi anda 4 ölçek içersem zaten mantıksız olur ve içilmez de. Pek hoş bi tadı yok.
  • yarım litre süte 5 ölçek mi atıyorsun tek porsiyuonda yani örneğin kahvaltıdan sonra ki porsiyonda
  • hocam bende 1. kutuyu bitirdim tadi cok guzeldi bildigin cikolata gibi 2. kutuya gectim yapay bir tat ile karsilastim. seninkide mi oyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

hocam bende 1. kutuyu bitirdim tadi cok guzeldi bildigin cikolata gibi 2. kutuya gectim yapay bir tat ile karsilastim. seninkide mi oyleydi

Ben 1.den sonra farklı bi markaya geçmiştim onun için bilmiyorum. Ama çoktan bıraktım sporu da besinlerini de
  • quote:

quote:

hocam bende 1. kutuyu bitirdim tadi cok guzeldi bildigin cikolata gibi 2. kutuya gectim yapay bir tat ile karsilastim. seninkide mi oyleydi

Ben 1.den sonra farklı bi markaya geçmiştim onun için bilmiyorum. Ama çoktan bıraktım sporu da besinlerini de

Merhaba hocam neden bıraktıniz sporu?
    Gainer ın size ne kadar katkısı oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chonch

quote:

quote:

Merhaba hocam neden bıraktıniz sporu?
    Gainer ın size ne kadar katkısı oldu?

Zamanım yoktu ve ikinci kütü gainerden sonra çok fazla sivilce çıkmaya başladı normalde hiç çıkmazdı. Sonra ben de bıraktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Go Hard Or Go Home

ben spordan önce 2 ölcek spordan sonra 2 ölcek tavsiye ediyorum .

hocam spor olmadığı günlerde kullanmaya gerek yokmu peki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.