Bildirim
wd40 ile araç motoru yıkanır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bir kaçgün sonra daha beter olmaz inşallah. Wd40 ciddi toztoplar ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pc kasası temizler gibi kompresörle temizlemek daha mantıklı bence. suyla yıkamış kadar temiz gözükmeyecek ama zararsız bir yöntem. -
Denemezdim.
Kendi aracımda wd-40 ı kapı gibi hareketli parçalarda kullanıyorum ses yapmaması için.
Yağ ile motor yıkanmaz. Aksine yağ çözücü / degreaser kullanmanız lazım. Ya da direk mutfak deterjanı da iş görür.
Wd40 ile yaptığınız temizlik birkaç gün sürer, sarılaşır. Hadi olsa olsa balata spreyi işe yarar.
-
çok kirli ise çare olmuyor 2 kutu boşalttım bana mısın demedi en güzel motor temizliği yapan garantili yere götürmek bence
oda biraz pahalı kaçıyor ama olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: mob411
çok kirli ise çare olmuyor 2 kutu boşalttım bana mısın demedi en güzel motor temizliği yapan garantili yere götürmek bence
oda biraz pahalı kaçıyor ama olsun
Doğrudur yılların kiri pası basınçlı su olmadan çıkmaz. ama resimdeki motor temiz bayağı parlatır bu motoru. -
WD40 genelde önerilmiyor. Pas/korozyon temizleme için birebir ama motor ve plastik aksam temizliği için riskli olduğunu düşünüyorum. -
Motor temizligi icin ozel spreyler var. Mesela:https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/stac-motor-temizleyici-400ml-sprey-309062288
-
Motor yüzeyinde yağlı yerleri temizlemek için balata spreyide kullanabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X