Bildirim
WD 40 logo pası ve jant pası.(SS'Lİ)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
wd-40 sık. Bulaşık teliyle ovalayarak sil bir süre... Tertemiz olucaktır -
Yuh be o ne kalitesiz logodur her tarafı pas -
Bulaşık teli değilde jet taşı ile girişirseniz tertemiz olur.
Janttaki pas wd-40 ile eski haline gelmez. Boyanması şart.
Logodaki pas olarak görünen şey pas değildir. Aracınız uzun süre yıkanmamış ve logo üzerinde kirler birike birike bir katman oluşturmuş. Biraz wd-40, biraz plastik parlatıcı ile ovalayarak çıkarabilirsiniz. Biraz uğraştırır. -
Araba kalitesiz olunca logoda haliyle kalitesiz oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Baba Naber
wd-40 sık. Bulaşık teliyle ovalayarak sil bir süre... Tertemiz olucaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıghtman -- 24 Şubat 2014; 20:45:49 > -
evet doğru arabam 4 aydır yerinden dahi kıpırdamadı yağmurdan yağmura yıkanıyordu Bazı özel durumlarımdan dolayı arabamla ilgilenemedim.Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
Yuh be o ne kalitesiz logodur her tarafı pas
Bundan önceki aracımda dobloydu 5 yıl kullandım böyle birşeyle karşılaşmadım tamamen araçla ilgilenmediğim için böyle oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: zutano
quote:
Bundan önceki aracımda dobloydu 5 yıl kullandım böyle birşeyle karşılaşmadım tamamen araçla ilgilenmediğim için böyle oldu
Bunun ilgiyle alakası yok hocam.
Nasıl paslanıyor anlamadım valla. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zutano
quote:
Bundan önceki aracımda dobloydu 5 yıl kullandım böyle birşeyle karşılaşmadım tamamen araçla ilgilenmediğim için böyle oldu
Bunun ilgiyle alakası yok hocam.
Nasıl paslanıyor anlamadım valla.
valla dediğim gibi araba 4 aydır yerinden kıpırdamadı bi sabun bile değmedi arabaya 4 ay öyle durdu kapının önünde bende bundan dolayı
-
Logonun paslanmaması lazım.Çünkü metal değil ki.Plastik olan şey nasıl paslanır? -
Önceki mesajımda yazmıştım yine yazıyorum. O logodaki pas değil. Kirlerin birikiminden dolayı ve aracın düzenli olarak temizlenmemesinden dolayı oluşmuş bir kir katmanı. Aracın kalitesine laf edenler olmuş. Aracın üretim maliyeti belli, kullanıcı kitlesi belli. Kendi kullandığınız premium araçlarınızı 4 ay boyunca yıkatmadan öylece bırakın bakalım ne gibi sonuçlarla karşılaşacaksınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Brian O Conner
Önceki mesajımda yazmıştım yine yazıyorum. O logodaki pas değil. Kirlerin birikiminden dolayı ve aracın düzenli olarak temizlenmemesinden dolayı oluşmuş bir kir katmanı. Aracın kalitesine laf edenler olmuş. Aracın üretim maliyeti belli, kullanıcı kitlesi belli. Kendi kullandığınız premium araçlarınızı 4 ay boyunca yıkatmadan öylece bırakın bakalım ne gibi sonuçlarla karşılaşacaksınız.
Eyvallah birader insanların fiatı bu kadar küçümsemelerinin nedenini hala anlamış değilim ki fiat bünyesinde ferrari maserati lancia alfa romeo gibi markaları barındırmaktadır.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Fiat
-
Eyvallah...premium bir kenara Yeni kasa Doblo da pedalların oradan eğilip direksiyon miline bakarsanız asıl paslanmayı görürsünüz.Tasarım,teknoloji,motor tamam iyi hoş ama malzeme kalitesinde standardizasyon yok.
İlave olarak fiat logosu kabarmış hava almış gibi.Bütün modellerde bu sıkıntı var sonuç olarak kalite yok maalesef gerçekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıghtman -- 24 Şubat 2014; 22:28:32 > -
janttaki pası çıkaracağını zannetmiyorum..ama illa deneyeceğim derseniz disklere sıçratmayın.. -
Ben bu logo paslanmasını Fluence'da, Caddy'de, Doblo'da yaşamıştım. Şu anda hem C4'te hem de Punto'da yaşıyorum. Yani logo kalitesi araba kalitesinin göstergesi değil bence.
Bu arada konuyu açan arkadaşa bir uyarı:
Jantlara WD 40 sıkayım derken sakın disklere denk getirme. -
quote:
Orijinalden alıntı: bravaman
Ben bu logo paslanmasını Fluence'da, Caddy'de, Doblo'da yaşamıştım. Şu anda hem C4'te hem de Punto'da yaşıyorum. Yani logo kalitesi araba kalitesinin göstergesi değil bence.
Bu arada konuyu açan arkadaşa bir uyarı:
Jantlara WD 40 sıkayım derken sakın disklere denk getirme.
bence sorun sizde -
Jantları WD-40 kurtarmaz.. Boyanması gerek..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
jantlara uğraşmayın bencede, boyatın gitsin sprey boyalarla kolay ve rahat boyuyabilirsiniz.
wd40 ı sakın fren disklere sıkmayın gelmesin fren diske
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 24 Şubat 2014; 23:13:38 > -
-
wd 40 diske gelmesin demiş herkes sebebi nedir acaba ? bilmediğimden soruyorum.
Teşekkürler
Benzer içerikler
- karoseri taşıyıcı parçalar çatlak tamiri fiyatları
- motor yağ yakmayı önleyen katkı
- çakmaklık bluetooth frekansı nasıl ayarlanır
- araç süpürgesi tavsiye forum
- kapasitör ne işe yarar
- renault logan
- a101 elektrikli araba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X