Şimdi Ara

Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
32.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sütten çıkmış ak kaşıksın mübarek ergen falan bilip bilmeden boş beleş yorum yapıyorsun benim bilgisayarım da bir tane korsan oyun bulamazsın bu kadar senin gibi korsana karşı biri kesin gidip dizileri filmleri parayla izliyordur anca boş beleş yorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test aşaması ne kadar sürer acaba?
  • alptunga22 kullanıcısına yanıt
    Anlamadım?! Yorumumla ne alakası var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

Sizden ricam U-crew gibi saçma bir üyelik sistemi ile vermeyiniz yamayı. Oradan parası ile bile yama alamıyoruz. Üyelik olmuyor sorunlu. Kendileri de zahmet edip sorunu çözmüyorlar.

Alıntıları Göster
    Üyelik sistemi yaparsınız ona bir şey diyemem de ama üstlerde bazı arkadaşlarında dediği gibi @Walküre hocam aman yamayı/kurulumu bir yazılıma bağlayacaksanız u-crew'inki gibi olmasın, ücretiyle yama aldığımıza pişman edecek şekilde adeta 'paramızla rezil olduk' dedirtecek hatalar çıkaran oyuna sisteme bilgisayar başına bin bir türlü dert açan sıkıntı yaratan bir yama koruma/kurulum yazılımları varmış, aman diyeyim ücretli yamayı koruyacaksınız diye sizlere bizlere yamanıza yazık olmasın. Bilmiyorum bu işler nasıl oluyor anlamam da şöyle Animus Projesi gurubunun (şu anki yeni hali) yamalarında kullanılan gibi daha sorunsuz dertsiz oyuna sisteme sıkıntı yaratmayan çözümlerle yamanızı koruyacak bir şeyler bulsanız keşke.

Bu arada WATCH_DOGS 1'in Türkçe yaması için de bir süpriz haber bekliyorum haydi hayırlısı. Sanırım iki hafta önceydi WD1 yamasını hazırlayan arkadaş burada bir kez gözüktü yama bayram öncesi bitebilir/çıkabilir gibisinden bir şeyler yazıp gitti kayboldu yine :) hani diyorum WD1 yamasının son hali ne durumda ondanda bir şeyler öğrenebilseydik yani WD2 yaması üzerine iyi giderdi hoş olurdu.

@Walküre ayrıca bahsetmeden geçmeyeyim SHADOW OF THE TOMB RAIDER oyununa ait DLC çevirileri üzerinde de çalışıyordunuz ve ilgili SotTR yamasının v2.0 olacağını oyunun son sürümüne uygun olarak tekrar çıkaracağınızı söylemiştiniz, bu konuda da bilginizi bekliyoruz. Çalışmalarınızda başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 7 Ağustos 2019; 10:11:17 >

• mavizamanda kullanıcısına yanıt
    Fuat kamış a yazacaktık yanlışlıkla sana yazmışım dostum mobil olduğu için karıştı kusura bakma Fuat kamış bunu görürse kendi üstüne alınsın cevabım onaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    V292 için yama çıkmış sanırım, geçtiğimiz günlerde görmüştüm linki, http://https://www.dosya.tc/server20/4xswyz/Shadow_of_the_Tomb_Raider_292_TR_Yama.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lagertha_lothbrok -- 7 Ağustos 2019; 10:14:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öğretmen olmuş ama cahilliği bitmemiş eleman kendi çapında saçmalamış yine. Firmaların derdi paraymış bilmiyorduk bunu ögrendik iyi oldu. Öğretmen olmadan önce müşteri kavramı nedir alışveriş nasıl yapılır bunları öğrenin. Bir de bunun gibilere çocuklarımızı emanet ediyoruz

Ben müşteriyim arkadaşım müşteri, ben onların ayağına gitmem onlar benim ayağıma gelecek. Bak cahile anlatır gibi anlatıyorum gömlek almaya gidince çizgilisi yok ama istemesem de bu sefer beyaz gömlek alayım, belki ileride çizgili gömlek üretirsiniz mi diyorsun? Sen müşteri olarak kendini ezdirmeye alışmışsın normal hayatta buna devam et onu bilemem..

Ben burada 1 kişiyi bile 310 lira verip ubisoft oyunu almaktan vazgeçirsem mutlu olurum. Ubisoft asla oyunlarına altyazı koymayacak sende fahiş fiyatlardan almaya devam edeceksin bir umut altyazı koyar ubisoft abim diye..

Bu ülkede en çok satan oyun Gta 5 dir heralde ee ne oldu neden sonradan altyazı getirmedi Rockstar? Senin düz mantığına göre oyunlar çok satarsa altyazı gelmesi gerekirdi ya Peki Witcher 3 e neden 1 sene sonra resmi altyazı geldi? Witcher 3 gta5 den daha mı fazla sattı? CDR Rockstar dan daha mı mali olarak güçlü bir şirket ? Tabi ki de hayır bunun oyuncuya saygı ile alakası var ama senin bunlardan haberin yok..

Altyazı desteği olmayan oyunlar satın alındıkça gelmeyecek Türkçe oyunlar zaten. Adamlar yıl sonu raporuna bakıp Türkiye de de 10-20 bin satmışız iyi tamam diyip geçiyor. Hiç oyun satılmaz ise belki o zaman ne oluyoruz diye bir soracaklar ama dar kapasiteniz almıyor bunu yıllardır...

Senin gibilere inat paraya kıyıp çok beklenen bir yamayı Türkçe'ye çevirtip sadece korsanda çalıştırmalı aslında. Sırf senin mantığındaki ler faydalanamasın diye. Umarım dolar uçar steam de oyunlara zam gelirde oyun falan alamaz senin gibiler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 7 Ağustos 2019; 11:43:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Öğretmen olmuş ama cahilliği bitmemiş eleman kendi çapında saçmalamış yine. Firmaların derdi paraymış bilmiyorduk bunu ögrendik iyi oldu. Öğretmen olmadan önce müşteri kavramı nedir alışveriş nasıl yapılır bunları öğrenin. Bir de bunun gibilere çocuklarımızı emanet ediyoruz

Ben müşteriyim arkadaşım müşteri, ben onların ayağına gitmem onlar benim ayağıma gelecek. Bak cahile anlatır gibi anlatıyorum gömlek almaya gidince çizgilisi yok ama istemesem de bu sefer beyaz gömlek alayım, belki ileride çizgili gömlek üretirsiniz mi diyorsun? Sen müşteri olarak kendini ezdirmeye alışmışsın normal hayatta buna devam et onu bilemem..

Ben burada 1 kişiyi bile 310 lira verip ubisoft oyunu almaktan vazgeçirsem mutlu olurum. Ubisoft asla oyunlarına altyazı koymayacak sende fahiş fiyatlardan almaya devam edeceksin bir umut altyazı koyar ubisoft abim diye..

Bu ülkede en çok satan oyun Gta 5 dir heralde ee ne oldu neden sonradan altyazı getirmedi Rockstar? Senin düz mantığına göre oyunlar çok satarsa altyazı gelmesi gerekirdi ya Peki Witcher 3 e neden 1 sene sonra resmi altyazı geldi? Witcher 3 gta5 den daha mı fazla sattı? CDR Rockstar dan daha mı mali olarak güçlü bir şirket ? Tabi ki de hayır bunun oyuncuya saygı ile alakası var ama senin bunlardan haberin yok..

Altyazı desteği olmayan oyunlar satın alındıkça gelmeyecek Türkçe oyunlar zaten. Adamlar yıl sonu raporuna bakıp Türkiye de de 10-20 bin satmışız iyi tamam diyip geçiyor. Hiç oyun satılmaz ise belki o zaman ne oluyoruz diye bir soracaklar ama dar kapasiteniz almıyor bunu yıllardır...

Senin gibilere inat paraya kıyıp çok beklenen bir yamayı Türkçe'ye çevirtip sadece korsanda çalıştırmalı aslında. Sırf senin mantığındaki ler faydalanamasın diye. Umarım dolar uçar steam de oyunlara zam gelirde oyun falan alamaz senin gibiler !
    En çok satış yapan oyun Türkiye'de şu imiş bu imiş diye sallayacağınıza buraya resmi belge koyun bakalım. Resmi olarak Türkiye bölgesinde oyun satışı hesabı nasıl yapılıyor, kim hangi dağıtıcı firma bunu üstleniyor, hangi oyun firmaları hangi dağıtıcılarla anlaşmış bir araştırın, öğrenin, bilgilenin sonra buraya gelip salladığınız şeylerin hiçte öyle olmadığını kendiniz anlar bu boş yorumları yapmaya devam etmezsiniz.

Gene ki büyük firmalar senin mantığınla çalışmıyor anında batarlardı. Herhangi bir ülkede oyun fiyatları sadece yapımcı tarafından belirlenmez. Etkisi yok mu tabi ki var ama tek kıstas bu olmaz. O dil eklenip bizim ülke nüfusundan çok daha az ülkeleri gördüğünüzde " yok bee bu bile var bizim dil yoook" diye ağladığınız durumlar resmi olarak o küçücük ülkenin bizim ülkedeki "resmi" satışlara oranla daha çok oyun aldığı gerçeğindendir. Ülke nüfusunuzun satın alan kişiye oranı bile bir belirteç olabilir. Bunları hiç düşünmeden " laaan oloooom kimse yubisoft oyunu ağğlmassıınnn onlarrr ffraaansıııssss gavuuuurrr bunlaaarrr bizeee düğşmaaağğğnn" diye ağlarsınız ancak.

Aklı yok fikri var. Önce bir araştırın ne ne değildir öğrenin sonra burada klavye artisliği yaparsınız yine. Sonuçta internet faturası ödüyorsunuz istediğiniz gibi saçmalayabilirsiniz.(Onuda komşudan almıyorsunuz umarım :)

• Resmi Türkçe desteği olan oyunların orjinal alınmasından yanayım. Desteklemeyen oyunlarda tercih meselesi bence.Bazı firmalar hem Türkçe çıkarmıyor,hem de mod,yama yapılmasın diye birçok önlem alıyor.Assasins creed in bir oyununa uzun yıllar sora güncelleme gelince yama çalışmaz hale gelmişti uzun sürede yama güncellenememişti diye hatırlıyorum.bunun gibi daha çok örnek var.Firmalar hem Türkçe çıkarmıyor hem fahiş fiyata satıyor. hemde orijinal oyunda yama,mod olayının önüne geçiyor. Bu durumda insanlar korsan sürüme yöneliyor.bu durumlarla karşılaşmamak için buda önemli bir etkendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

En çok satış yapan oyun Türkiye'de şu imiş bu imiş diye sallayacağınıza buraya resmi belge koyun bakalım. Resmi olarak Türkiye bölgesinde oyun satışı hesabı nasıl yapılıyor, kim hangi dağıtıcı firma bunu üstleniyor, hangi oyun firmaları hangi dağıtıcılarla anlaşmış bir araştırın, öğrenin, bilgilenin sonra buraya gelip salladığınız şeylerin hiçte öyle olmadığını kendiniz anlar bu boş yorumları yapmaya devam etmezsiniz.

Gene ki büyük firmalar senin mantığınla çalışmıyor anında batarlardı. Herhangi bir ülkede oyun fiyatları sadece yapımcı tarafından belirlenmez. Etkisi yok mu tabi ki var ama tek kıstas bu olmaz. O dil eklenip bizim ülke nüfusundan çok daha az ülkeleri gördüğünüzde " yok bee bu bile var bizim dil yoook" diye ağladığınız durumlar resmi olarak o küçücük ülkenin bizim ülkedeki "resmi" satışlara oranla daha çok oyun aldığı gerçeğindendir. Ülke nüfusunuzun satın alan kişiye oranı bile bir belirteç olabilir. Bunları hiç düşünmeden " laaan oloooom kimse yubisoft oyunu ağğlmassıınnn onlarrr ffraaansıııssss gavuuuurrr bunlaaarrr bizeee düğşmaaağğğnn" diye ağlarsınız ancak.

Aklı yok fikri var. Önce bir araştırın ne ne değildir öğrenin sonra burada klavye artisliği yaparsınız yine. Sonuçta internet faturası ödüyorsunuz istediğiniz gibi saçmalayabilirsiniz.(Onuda komşudan almıyorsunuz umarım :)

Alıntıları Göster
    Siz ne belgesi koydunuzda ben belge koyacağım yani ben sallıyorum ama siz sallamıyorsunuz enteresan. Araştırın bilgilenin yazmak ne kadar vasıfsızca bir durum. Siz neyi araştırdınız acaba, yazılarınız tamamen cahillik kokuyor bu bölümde. Hangi dağıtımcılarla anlaşılmış araştırın yazınca, kendinizin araştırdığı ama benim salladığım havasınımı vermeye çalışıyorsunuz ? Gerçekten komik yazılarınız var.

Ülkede oyun fiyatlarını sadece yapımcı belirlemiyor bu konuları sizden daha iyi biliyorum zaten. Herkesin bildiği konuları yazınca bilgiliymiş gibi gözükemezsiniz. Lehçe konuşulan ülkede tabi ki de oyunların daha fazla sattığını biliyoruz ama bunun o ülkenin yapısı ile alakası var. Bizim ülkemizde oyun oynuyorum diyince hala insanlar tuhaf bakıyor ama konumuz bu değil. Devasa firmaların bu ülkede az oyun satılıyor diye altyazı koymaması asla kabul edilemez. Önce onlar altyazı koyacak ve bana ulaşacaklar ben ondan sonra satın almayı düşüneceğim. Ayrıca siz önce Ubisoft un Rockstar ın mali durumlarını araştırın ondan sonra millete araştırın hede hödö diye saçma yazılar yazın..

Siz kıvırmaya çalışmayın witcher 2 ve 3 e neden Türkçe eklendi? Bu oyunlardan kat ve kat fazla satan gta ya yine bunlara yakın satan Ac brotherhood'a eklenmedi? Neden 310 birime satılan watch dogs 2 de ve Ac odyssey de altyazı yok? Beni dağıtımcı bağlamıyor müşteri olarak bana ulaşan ürüne bakarım. Siz pantalon alırken fabrikasınamı gidiyorsunuz? Daha önce yazdığım gibi önce müşteri olmayı öğrenin sonra istediğiniz kadar oyun satın alırsınız sizi tutan yok.

Benim yazdıklarıma cevap veremeyince böyle saçmalamak öğretmenlere özgü bir durum mu oluyor? Öğrencilerinizede böyle çocukca bebek dilinde saçma taklitler mi yapıyorsunuz? Yoksa burası forum diye mi böyle yazmayı kendinde hak görüyorsun? Aklı yok fikri var derken bu yazdıklarınız ile önce kendi aklınızdan şüphe etmenizi öneririm

Ayrıca ''klavye artisliği yaparsın'' gibi yazılarla kendi vasat kalitenizi ortaya koyuyorsunuz gerçekten zavallı durumdasınız. Sonuç olarak sizin kalitenizde yazacak olursam çatlayın patlayın ağlayın asla ve asla altyazı gelmeyecek oyunlara. Tez zamanda eğitim sektöründen de kovulup oyun satın alamaz hale düşmeniz dileklerimle. Siz ancak böyle dilekleri hak ediyorsunuz başka bir şey değil.

Yine hiç bir argümana cevap veremez ve saçmalayacağınız için tamamen vakit kaybısınız benim gözümde..İnterneti komşudan alıyorsunuz gibi ilkokul seviyesinde espirileri de ekleyeceksinizdir mesajınıza eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 7 Ağustos 2019; 13:9:59 >

• Senin gibiler olduğu sürece değil kovulmak değerim artar çünkü eğitime ihtiyacı olanlar bir sürü. Ne de olsa "eğitim şart". Diğer her şeyde yine boş yorum yapmışsın o sebeple son mesajımdır. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulkathos -- 7 Ağustos 2019; 13:26:48 >
  • Fuat hücrelerle aran iyi ama beyin hücrelerinle aran gerçekten kötü.
  • Bayramdan önce de çıksa da yama bayram hediyemiz olsa. Ücret içinde teşekkürler, elinize sağlık
  • Ahahahaha çocuklara bayram harçlığı yerine türkçe yama satın almak gelenek olacakmış :D

• lagertha_lothbrok L kullanıcısına yanıt
    Ahahahhahaha aynen bence gelenek olsun, biz kazançlı çıkalım
  • Testin bu kadar kısa süreceğini sanmam. Ayrıca Bayram hediyesi olacaksa ücretsiz olması gerek.
  • Bize gelişi 19 😂

• Heavy rain gibi bir oyunun daha korsanı bile çıkmamışken toolu hazırlanıp çevrilip test edilip yayınlanması 1 ayı buldu artık heavy raini bayram hediyesi olarak kabul edersin :D
  • Lanet okumayayım ama iki oyuna da sahip değilim. En azından sahip olan gençler sevinsin. Bayramlar iyidir.
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Hocam burdayım ben, mesaj atmıştım size bi baksaydınız :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.