Şimdi Ara

Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
32.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben watch dogs 1 yamasından ümidi kestim ne zaman çıkacak belirsiz çıksa da kaç kişi oynayacak oda belirsiz neyse ki wd2 çıkacak biraz tesellimiz o olr
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Hocam burdayım ben, mesaj atmıştım size bi baksaydınız :)
    dostum watch dogs ne durumda bilgilendirir misin?
  • İlk oyunu yarım bırakmıştım. Watch dogs 2 için ilk oyunu oynamam gerekli midir? Hikaye vs bağlantılı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coco.Jambo

İlk oyunu yarım bırakmıştım. Watch dogs 2 için ilk oyunu oynamam gerekli midir? Hikaye vs bağlantılı mı ?
    hayır bağımsız.hocam
  • Oyun ilk oyunla baglantılı değil rahatça oynayabilirsiniz ilk oyuna kıyasla daha güzel bir açık dünya ve görevler mevcut
  • Teşekkürler. O zaman yamayı beklemek kalıyor
  • TheRaktar T kullanıcısına yanıt
    Açık dünya oyunu olduğu için 20 Ağustosa kadar bitirmeye çalışacağız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Helal olsun çıktığı gibi satın alacağım oyunu torrentten indiririm genede bu yama yapanlara parasını öderim çünkü oyun yapımcısı türklere önem vermiyor.
  • Her gün yama çıktı mı diye kontrol ediyorum. Sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Çok teşekkür ederim çıkmasını uzun zamandır bekliyordum ve çalışmlara başlandığını duydum benim için bayram hediyesi oldu. Başarılarınızın devamını dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize Sağlık. Merakla yamanın çıkmasını bekliyorum . Oyun yüklü ve hazır
  • 4 gözle bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yama Gold Edition v1.17 sürümüyle çalışacak mı? Şimdiden emeğiniz için teşekkürler.
  • mslm81 M kullanıcısına yanıt
    Korsan ve orijinal sürümde çalışacak demişler zaten.
  • Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yaması'nın, PC sürümü için 20 Ağustos günü, saat 23:00'de sizlerle olması adına elimizden geleni yapıyoruz. Biz de, siz sevgili takipçilerimiz kadar heyecanlıyız. 20 Ağustos günü sizlere satın alma ve beta olarak sunacağımız lisans programımız hakkında bilgilendirmeler yapacağız.

Ayrıca yama, korsan ve orjinal olmak üzere 1.17 sürümünü destekleyip, DLC'leri de kapsamaktadır. Yamayı satın alan takipçilerimiz DLC'lere de ücretsiz şekilde ulaşabilecekler.
  • Çok teşekkürler, yama çıktığı gibi satın alacağım.
  • Vuslata çok az kaldı bu yamanın hiç çıkmayacağını düşünürken yamanın çıkmasına 4 gün kaldı inanılır gibi değil
  • Umarım bunlar son yamaları olmaz, destek umulduğu gibi değil çünkü. Adamlar bırakın ceplerine para girmesini yeni proje reklamlarını kendi cebinden karşılıyorlar.

Hiç değilse bunun için destekte bulunalım ki yeni projelere girişsinler. Gerek hızları gerek kaliteleri çok iyi. Bir güzel grubu daha kaybetmeyelim.
  • Yamanın cıktıgı zaman nasıl satın alabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.