Şimdi Ara

Warlock mu Rogue mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar, yeni açılan realmlerin birinde (Karazhan, Auchindoun, Shattered Halls vs.) Warlock veya Rogue kasıcam. 70 olunca PvP ye yönelik oynamayı düşünüyorum. Sizce PvP de Rogue mu daha etkili olur Warlock mu ikisi de PvP de iyi seçim yapamadım, bir de Warlock vs Rogue da sizce hangisi daha üstün olabilir, yardımlarınız ile Warlock veya Rogue, bunun yanında levellerken hangisi daha pratik ve hızlı bir şekilde kasar vs.

• warlock vs undead rogue bariz ud rogue. hatta yeni patch ile dot lara da resil. etkisi var. ancak sırf buna dayanarak rogue açar mısın bilmem. feral druid vs rogue < druid avantajlı . warrior vs rogue < artk warrior avantajlı. frost mage vs rogue < frost mage frost mage yine sapıttırabilir.

yani rogue shadow priest ve warlock için güzel bi sınıf. yani zevk alırsın kısa sürer pvp vs.. ancak dediğim gibi pvp den pvp ye de değişir. bg si var arenası var. bg dersen stealth de son vuruşları yaparsın, ambush shadowstep vs. ancak arenada durum farklı.

edit: kasma konusuna gelince yine kasma çeşidine göre değişir,yani quest grind, veya ikisi vs. combat rogue görevlemede gayet başarılı. çoğu classın kesilmesi gereken mob a gidene kadar oldukça temizlik yapmasını göz önünde bulundurursan, stealth ile son moblar ulaşbilir ve yine 2-3 kişili grupları rahatlılkla temizleyebilirsin blade flury sayesinde. mana derdi yok. alırsın ekmeğini rahat rahat zıplarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2 -- 5 Ağustos 2007; 1:34:42 >

• bence Rogue ben ilk basta warlock oynuyodum ama sonra Rogue'nin hızlı vuruşlarını görünce kararım değişti
  • CoS sayesınde rogue warlock ve shadow prıestlerı ındırıyor o kısaccık CoS UN 5-6 sanıyelık suresı yetıyor(5 yada 6 ıdı hatırlayamadım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR

evet arkadaşlar, yeni açılan realmlerin birinde (Karazhan, Auchindoun, Shattered Halls vs.) Warlock veya Rogue kasıcam. 70 olunca PvP ye yönelik oynamayı düşünüyorum. Sizce PvP de Rogue mu daha etkili olur Warlock mu ikisi de PvP de iyi seçim yapamadım, bir de Warlock vs Rogue da sizce hangisi daha üstün olabilir, yardımlarınız ile Warlock veya Rogue, bunun yanında levellerken hangisi daha pratik ve hızlı bir şekilde kasar vs.

Öncelikle Rogue vs Warlock da hatta rogue vs tüm casterlar, Ön plana çıkan rogue olur (Tabiki oyunculuk önemlidir her rogue yapamaz) Eger rogue ile warlock u savastırıyosan rogue ac derim. Ama sen genel bi pvp yapmak istiyorsun o yüzden warlock aç derim çünki warlock bg lerde çok etkili olur dizersin dotları adamları zaten deli edersin fearlar vs..... Aslında ikisininde oynama şekli çok farklı o yüzden senin ne tarz oynamak istediğine bağlı. Eger diyorsan ben caster düşmanı olup hepsini kesip dağıtmak istiyorum o zmn rogue. Ama dersen genele hitap etmek istiyom o zaman warlock. Ama belirteyim rogue ile casterları aglatırsın. Tabi Becerebilirsen Ahhh evde olsaydım da videolarımı atsaydım youtuba a neyse onlarda gelcek bir gün............

• tarafsız yorum istiyorsanız
    1. rogue ile ms basına bela olur -->serverda benden daha iyi rutbeli 4-5 rogue var(daha fazla değil emin olun horde tarafında) adamlar ms 100 civarı oyle diyolar 500 msin olsaydı ne yaparsın sorusuna verdikleri cevap rogueu bırakırdım.İnanın msim düşük olsa arena ratinglerim 1700-1800 arası olacak
    simdi ise 1700e cıkıp cıkıp dusuyoruz.
    2.yorum yapanların cogu 400 resilienceli rakiplere karsı savasmamamıs sanırım ben karsılastım emin olun o 5 sn hiç bi işe yaramıyor düzgun kullanmazsanız..bglerde ise cerez niyetine yiyorum cogu insanları 2v1 fark etmiyor ama arena yuzunden roguelar için buff planlanıyor orjinal foruma girerseniz gorusunuz
    3. wl cogu kişi tarafından sevilmez imba sınıf falan denir ama pve ve arenada her zaman yer bulur birilerini kestiğinizde cogunlukla helal olsun iyi oynuyo adam denmez cok oncelerden beri wlın adı lekelidir.
    4. oyun tarzı cok farklıdır ben wldan zevk almadım açıkası rogue oynadıgım en zevkli sınıf hatta soyle soylim charı yok edip dk olma muhabbeti varsa rogueu dk yapmayı dusunmuyorm
    5.bunları soylerken neye dayanarak soylediğimi dusunenler olup charımı merak edenler olur armory linki imzamda var

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

tarafsız yorum istiyorsanız
    1. rogue ile ms basına bela olur -->serverda benden daha iyi rutbeli 4-5 rogue var(daha fazla değil emin olun horde tarafında) adamlar ms 100 civarı oyle diyolar 500 msin olsaydı ne yaparsın sorusuna verdikleri cevap rogueu bırakırdım.İnanın msim düşük olsa arena ratinglerim 1700-1800 arası olacak
    simdi ise 1700e cıkıp cıkıp dusuyoruz.
    2.yorum yapanların cogu 400 resilienceli rakiplere karsı savasmamamıs sanırım ben karsılastım emin olun o 5 sn hiç bi işe yaramıyor düzgun kullanmazsanız..bglerde ise cerez niyetine yiyorum cogu insanları 2v1 fark etmiyor ama arena yuzunden roguelar için buff planlanıyor orjinal foruma girerseniz gorusunuz
    3. wl cogu kişi tarafından sevilmez imba sınıf falan denir ama pve ve arenada her zaman yer bulur birilerini kestiğinizde cogunlukla helal olsun iyi oynuyo adam denmez cok oncelerden beri wlın adı lekelidir.
    4. oyun tarzı cok farklıdır ben wldan zevk almadım açıkası rogue oynadıgım en zevkli sınıf hatta soyle soylim charı yok edip dk olma muhabbeti varsa rogueu dk yapmayı dusunmuyorm
    5.bunları soylerken neye dayanarak soylediğimi dusunenler olup charımı merak edenler olur armory linki imzamda var

tamamen osmanguder arkadaşıma katılıyorum rogueden aldıgım zevki baska hiçbir classdan alamadım cogunu denedim ama zevk vermediler o yüzden fazla kasmadan bıraktım. Ve ewt ms çok önemli lag olan bi rogue adamı çileden cıkarıyor ama yapabileceğimiz birşey yok :( Bu lagla bu durumda isek lag olmasa artık düşünemiyorum............

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • osman inda dedigi gibi ms rogue icin en buyuk sorun. bundan 2.5 sene rogue la oynarken o zaman lar cos ve shadow step yoktu simdi hic degilse bu ozellikler var adami yakalayabiliyorsun. ortalama 0.5 1 snye arasi gecikmeyle oynuyoruz bu da senin stun lock larina etkisi cok olacaktir. ayrica rogue oynayan bir cok kisi sunu yasamistir adam onunde kosarken bs atmaya calisirsin ve devamli out of range diye ses gelir sana sonra baktin yakalayamiyorsun atarsin blind i o zaman dogru yerine donecektir. senin tam onundeymis gibi gorunmesine ragmen blind attiktan sonra gorursunki adam aslinda senden 4 adim ondeymis. bunu mage lede gorebilirsin nova attiktan sonra adamin yerinin degismesi gibi. bu bizim baglantinin devamli kotu olmasindan kaynaklanan kotu bir sorun ama zamanla insan alisiyor.
  • 500 ms de casterlar vs rahat rahat rahat çalışırken sen dibinde olduğun adama vuramayıp you are too far away uyarısı alırsın veya cheap shot atana kadar ilk dotları yersin. ama lock olup da 2 rogue tarafından 2. saniyede release butonunu görmek canını sıkabilir.
  • Ben konuyu biraz geç gördüm, herkes karakterler hakkında yorum yapmış gayet güzel. Bende bahsettiğin realmlerden biriyle ilgili birşey söylemek istiyorum. Shattered Halls serverını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Horde:alliance oranı berbat. Ayrıca horde tarafındaki raiding guildler dahil hepsi çok sorunlu. 2 tane düzgün guild vardı onlarda server değiştirdiler zaten. PvP queue lerden bahsetmiyorum bile. Yeni serverların içinde bulunduğu BG group cidden çok yetersiz. 45dk AB bekliyosun, 10 dk sürüyor, sonra bir 45dk daha bekliyosun. Ayrıca server insan kalitesi açısından da çok yetersiz. Düzgün guild bulmayı geçtim, düzgün adama zor rastlıyorsun. Baya Türk var ama dağınık bir şekilde bulunuyorlar , server ilk açıldığında bir türk guild denemesi oldu ama fiyasko tabiki.

Uzun lafın kısası her geçen gün başka bir guild/oyuncu burdan migrate ediyor, tavsiye etmiyorum.

• Bu aralar bana warlock imba geliyor.Ama ben rogue oynuyorum çok memnunum.TT filan hiç kafama takmıyorum.Rogue ile 2 level üstü eliteyi bile alıyorum.Rogue estiriyorum desem yeridir.Ama bu senin kararın hangisi hoşuna gidiyorsa onu aç.Zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acgespell

Bu aralar bana warlock imba geliyor.Ama ben rogue oynuyorum çok memnunum.TT filan hiç kafama takmıyorum.Rogue ile 2 level üstü eliteyi bile alıyorum.Rogue estiriyorum desem yeridir.Ama bu senin kararın hangisi hoşuna gidiyorsa onu aç.Zevkler ve renkler tartışılmaz.

keşke herşey 2 lvl üstü elite kesmeye dayansa
  • Warlock mu rog mu ?
    Sindi mi barby mi ?
    Harry Poter mi yoksa Deli Dumrul mu ?

O nası tartışma abi ...
    İyi oynayan kazansın
  • warlockta rogue da çok güçlü pvp classlarıdır.. Şahsi fikrim solo çok etkili öne çıkan pvp classları lock,mage ve rogue.. bunlardan herhangi biri seçilebilir pvp için.. hangisini seçersen seç olay item, tecrübe, talent, latency de bitiyor.. kesinlikle rogue locku alır diye bir genelleme yapılamaz..

Onun dışında warlock diyince milletin aklına direk "dotçu" class geliyor..Kıyaslama yapılırkende hep dot çu ( afflication talentli veya demon+ aff talentli) warlocklara göre kıyas yapılıyor.. Allahtan drakedog film yaptıda lockların destruction talentinin olduğunu insanlara hatırlattı.. destruction warlock hiç dot kullanmadan afflication locklardan çok daha hızlı ve etkili ama bol mana harcıyarak adam kesiyor.. o yüzden warlock diyince akla hemen dot gelmemeli.. örneğin drakedogun son videosunu izliyip onun ve onun gibi benzer talente sahip warlocklarında olduğu hatırlanmalı ona göre yorumlar yapılmalı bence...

sonuç olarak hangi class olursa olsun olay item, tecrübe, talent ve latency..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 6 Ağustos 2007; 17:37:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shaddack

kesinlikle rogue locku alır diye bir genelleme yapılamaz..

Böyle bi Kesinlik yok zaten ama bu bir genellemedir ewt. Hele hele tbc den sonra rogueler warlock lara karsı ciddi sayılabilecek bir üstünlük elde ettiler.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

Böyle bi Kesinlik yok zaten ama bu bir genellemedir ewt. Hele hele tbc den sonra rogueler warlock lara karsı ciddi sayılabilecek bir üstünlük elde ettiler.....

o senin şahsi fikrin öyle bir genelleme yapamazsın, cos un roguelar için avantajı var ama kesinlikle keser diye birşey söylenemez.. Beni teke tekde bir rogue un alması çok zor ud olursa belki.. o yüzden böyle bir genellemeye katılmıyorum.. olay item, tecrübe, talent.. gerisi hikaye herkez herkezi alabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 6 Ağustos 2007; 18:44:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaddack

quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

o senin şahsi fikrin öyle bir genelleme yapamazsın, cos un roguelar için avantajı var ama kesinlikle keser diye birşey söylenemez.. Beni teke tekde bir rogue un alması çok zor ud olursa belki.. o yüzden böyle bir genellemeye katılmıyorum.. olay item, tecrübe, talent.. gerisi hikaye herkez herkezi alabilir..

Yaww tabiki herkez herkezi alır. Ama mesela şöyle düşün. Tbc den önce bizi sizin fearlarınızdan koruyan hiçbir şeyimiz yoktu ve o zmn gercekten eziliyorduk acıkcası ben eziliyordum locklara karsı veya belkide daha o zmnlar rogue hakkında bilgisiz oldugumdandır tam bende bilmiyorum. Ama nedense tbc yi aldıktan sonra yavas yavas hatta CoS u ögrendikten sonra birden locklara karsı çok üstün oldugumu anladım. Ve 70 e kadarda öyle gitti 70de de halaa dvm ediyo. Ama tabiki senin dediğin gibi oyunculuk herşeyden önemli......

• Warlock
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Warlock

İşte örnek olabilecek bir insan. Adam direk gelmiş Topic e güzel bi cevap. Warlock. Bİtti bu kadar neden uzatıyoruzki.

Bakın şimdi bende arkadaşımı örnek alıyorum.

ROGUE (Hehe benimki büyük yazı ile oldu kesin benim dediğimi seççek)
  • WARLOCK İMBA
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.