Şimdi Ara

Warlock mu Rogue mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: shaddack

warlockta rogue da çok güçlü pvp classlarıdır.. Şahsi fikrim solo çok etkili öne çıkan pvp classları lock,mage ve rogue.. bunlardan herhangi biri seçilebilir pvp için.. hangisini seçersen seç olay item, tecrübe, talent, latency de bitiyor.. kesinlikle rogue locku alır diye bir genelleme yapılamaz..

Onun dışında warlock diyince milletin aklına direk "dotçu" class geliyor..Kıyaslama yapılırkende hep dot çu ( afflication talentli veya demon+ aff talentli) warlocklara göre kıyas yapılıyor.. Allahtan drakedog film yaptıda lockların destruction talentinin olduğunu insanlara hatırlattı.. destruction warlock hiç dot kullanmadan afflication locklardan çok daha hızlı ve etkili ama bol mana harcıyarak adam kesiyor.. o yüzden warlock diyince akla hemen dot gelmemeli.. örneğin drakedogun son videosunu izliyip onun ve onun gibi benzer talente sahip warlocklarında olduğu hatırlanmalı ona göre yorumlar yapılmalı bence...

sonuç olarak hangi class olursa olsun olay item, tecrübe, talent ve latency..

%100 katılıyorum tamamen doğru bir tespit !

• Benim ana karakterim warlock. Raid lere falan çok az katılabildim bağlayıcı olduğundan dolayı. Raidlerden birkaç item, artı craft itemlar falan yarı epic durumda, ortalama bir gearı var yani. BG veya arena takılmadım ama çok world pvp yaptım. saatlerce kovalamacalar falan onun da zevki ayrı tabii. 3 kişiyi bile aynı anda aldığım oldu.

Şimdi rogue oynuyorum. Lvl 42 oldu. İnanılmaz zevk alıyorum oynarken, casterdan daha zevkli gedi bana hatta. Warlock la iken rogue kestiğimde çok oldu kesildiğimde oldu. Arada stundan çıkıp death coil yerleştirdiğin zaman yönetim sana geçer büyük ölçüde. Ama kesildiklerimin hemen hemen hepsinde kıpırdamadan yattım. Yani ikiside birbirini alabilir.

Rogue casterlar hariç diğer class lara karşı zorlanıyor. WL kadar etkili pvp yapamayabilirsin belki ama oynanış bakımından rogue süper. Mesela S.vale quest yaparken warrior saldırdı.(ben 39, o 41) Vanish le kaçtım. Aynı yerde quest yapmaya devam etti eleman. İşte burada rogue farkı giriyor devreye. Sinsice bekledim. ilk 2-3 mobu keserken ağırdan aldı, canını çok dşürmedi. Sonra gittiğime kanaat etti herhalde seri dalmaya başladı. Canının yeterince azaldığına kanaat ettiğimde arkadan cheap shot ile daldı ve kolayca kestim. İşte bu büyük zevk. Sonra aynı şekilde aynı adamı bi kere daha kestim.

Ha warlock olsaydı. Kafadan dal ver fear ı, bas dotları, o lvllarda feardan çıkacak-koruyacak skilleri de yoktur hatta life tab drain life ile mananı bile doldurabilirsin mob keser gibi. Sıkışırsan sacrifice yine fear vs.

demem o ki ikiside apayrı karakterler ama ben hiç wow oynamamışken tamamen karambole warlock açmıştım. Öyle imba falan filan anlamıyordum yani. Şimdiki aklım olsa rogue oynaması daha keyifli direkt onunla başlardım. seçim senin.

• Rogue açarsan hiç bişey yapamayacaksın ki.. Dibindeki adama vurmaya çalışcaksın ve vuramayacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Rogue açarsan hiç bişey yapamayacaksın ki.. Dibindeki adama vurmaya çalışcaksın ve vuramayacaksın.

Oynamayın o zaman zorla mı oynatıyorlar. Ya oynamayın ya da oynamayı öğrenin @cirnak'ın dediği gibi...
  • quote:

Rogue açarsan hiç bişey yapamayacaksın ki.. Dibindeki adama vurmaya çalışcaksın ve vuramayacaksın.

PTR de rogue ile oynuyorum orgrimmarda gank yapıyorum ms sürekli 700+ ve çok rahat adam gankliyorum hiç biride afk deil, başta zor oluyo ama alışınca çok rahat kesiyorum

aynen tughanın dediği gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

quote:

Oynamayın o zaman zorla mı oynatıyorlar. Ya oynamayın ya da oynamayı öğrenin @cirnak'ın dediği gibi...

Btw from?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caloot

quote:

PTR de rogue ile oynuyorum orgrimmarda gank yapıyorum ms sürekli 700+ ve çok rahat adam gankliyorum hiç biride afk deil, başta zor oluyo ama alışınca çok rahat kesiyorum

Live realm'larda adamlar 50ms le arena farmlarken siz 500lere razın olun bi üstüne millete L2P deyin. Her şeye baş eyerek bu hale geldik zaten kafamıza kafamıza vuruyor telekom.

ekleme: bi alttaki topice bakın adamlar bize dünyada görülmemiş boktanlıkta hizmet veriyolar ve katrilyonlar kazanıyorlar ama kırmızı barla rogue oynayamadım diye ben noobum dimi? @tughan: uzaktan dot bırakmaya benzemez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 9 Ağustos 2007; 13:50:00 >

• yannış topic pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 9 Ağustos 2007; 14:36:29 >
  • quote:

quote:

quote:

Live realm'larda adamlar 50ms le arena farmlarken siz 500lere razın olun bi üstüne millete L2P deyin. Her şeye baş eyerek bu hale geldik zaten kafamıza kafamıza vuruyor telekom.

ekleme: bi alttaki topice bakın adamlar bize dünyada görülmemiş boktanlıkta hizmet veriyolar ve katrilyonlar kazanıyorlar ama kırmızı barla rogue oynayamadım diye ben noobum dimi? @tughan: uzaktan dot bırakmaya benzemez..

+1

quote:

Tughan

• quote:

quote:

quote:

Tabi canım bu locklar o kadar imba ki onlara latency vız gelir isterse 3k olsun yine dot atar dimi Edecek laf bulamadınız şimdi de latency'e geldi olay. Hey Allah'ım daldan dala atlıyoruz...

Affliction warlock'um diyelim (dot atmaya benzemez demişsin de dot üzerine oynayan afflic lockdan bahsedeceğim normal olarak) 5 tane dot'um var diyelim ve sırayla atıyorum diyelim. Latency yüksek olduğunda bir dot atmak 1.5 saniyeye yakın oluyor ben yine birer saniye olarak alacağım. Corr + Global cd + Siphon Life + Global cd + Agony + Global cd + Immolate (1.5 sn cast) + UA (1.5 sn cast) ... Topla bakalım kaç saniye??

Bu dotları attık diyelim, (tabi atana kadar ne kadar dmg yiyeceğimiz ya da ölmeyeceğimiz meçhul. Bütün bu dotların hepsini atabilmeme izin veren rog'a ne deyim ben. Neyse 8 saniyede attık bu dotları. Öldürecez lan rogu Amanın bişey oldu, aaa gitmiş dotlarım ne oldu? Cos açtı rog tüh. Neyse cosu bitene kadar biraz daha pataklanalım şansımız varsa ayakta kalırız. Hah cos bitti, bittin olm sen... Aaa vanish çekti. Sen git o kadar uğraş adam gitsin bi yere canı fulleyip gelsin. Neyse bu sefer kaçamaz cdde herşeyi bi feara sokayım da kesiyim şunu. O da nesi trinket :O ... Blind türü şeyleri daha saymıyorum bile.

Sen 30 yard uzağımda saf saf geziniyorsan (rog olarak) biraz safsın kusura bakma. Hani meşhur bi lafınız var "roglar arkadan yapar" diye daha ne diyeyim. Sen 30 yarddan bana göstere göstere gel de ben sana fear ya da dot atmayayım dimi salağım ben. Neyse onu da yaptınız diyelim yukarda bahsettiğim durum geçerli oluyor artık, koca paragrafı tekrardan yazmayım bi zahmet okuyuverin onu da

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi canım bu locklar o kadar imba ki onlara latency vız gelir isterse 3k olsun yine dot atar dimi Edecek laf bulamadınız şimdi de latency'e geldi olay. Hey Allah'ım daldan dala atlıyoruz...

Affliction warlock'um diyelim (dot atmaya benzemez demişsin de dot üzerine oynayan afflic lockdan bahsedeceğim normal olarak) 5 tane dot'um var diyelim ve sırayla atıyorum diyelim. Latency yüksek olduğunda bir dot atmak 1.5 saniyeye yakın oluyor ben yine birer saniye olarak alacağım. Corr + Global cd + Siphon Life + Global cd + Agony + Global cd + Immolate (1.5 sn cast) + UA (1.5 sn cast) ... Topla bakalım kaç saniye??

Bu dotları attık diyelim, (tabi atana kadar ne kadar dmg yiyeceğimiz ya da ölmeyeceğimiz meçhul. Bütün bu dotların hepsini atabilmeme izin veren rog'a ne deyim ben. Neyse 8 saniyede attık bu dotları. Öldürecez lan rogu Amanın bişey oldu, aaa gitmiş dotlarım ne oldu? Cos açtı rog tüh. Neyse cosu bitene kadar biraz daha pataklanalım şansımız varsa ayakta kalırız. Hah cos bitti, bittin olm sen... Aaa vanish çekti. Sen git o kadar uğraş adam gitsin bi yere canı fulleyip gelsin. Neyse bu sefer kaçamaz cdde herşeyi bi feara sokayım da kesiyim şunu. O da nesi trinket :O ... Blind türü şeyleri daha saymıyorum bile.

Sen 30 yard uzağımda saf saf geziniyorsan (rog olarak) biraz safsın kusura bakma. Hani meşhur bi lafınız var "roglar arkadan yapar" diye daha ne diyeyim. Sen 30 yarddan bana göstere göstere gel de ben sana fear ya da dot atmayayım dimi salağım ben. Neyse onu da yaptınız diyelim yukarda bahsettiğim durum geçerli oluyor artık, koca paragrafı tekrardan yazmayım bi zahmet okuyuverin onu da

Ben ne diyorum sen ne diyosun.. Bana dotları anlatıyosun, fear vs.vs .. Tek demek istediğim millete L2P demeyin çünkü kimse uber deil.Ayrıca madem o kadar kolay ve ben oynamayı bilmiyorum, 800ms le bi rogue veya warrior oyna da anla ne demek istediğimi. Warlock daha rahat oynanır bu iki classa göre

• Tughan amma noobsun yav türktelekomun warlocklara latency uygulamasımı var. Telekomun sahibinin oğlu warlock ile oynuyo o yuzden latency sadece rogueler için uygulanıyor. İnstant olan skilleri cd ile atmak feara bastığın zaman 1 sn sonra castin başlaması instant dotları sıra ile atıp 4 5 sn sonra adamın kafasında tek dot görmek bunlar olacak şeylermi allahını seversen. Bir atasözü vardır "Kimse yoğurdım ekşi demez" diye. Burda tam tersi herkes yoğurdum ekşi diyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cirnak

Tughan amma noobsun yav türktelekomun warlocklara latency uygulamasımı var. Telekomun sahibinin oğlu warlock ile oynuyo o yuzden latency sadece rogueler için uygulanıyor. İnstant olan skilleri cd ile atmak feara bastığın zaman 1 sn sonra castin başlaması instant dotları sıra ile atıp 4 5 sn sonra adamın kafasında tek dot görmek bunlar olacak şeylermi allahını seversen. Bir atasözü vardır "Kimse yoğurdım ekşi demez" diye. Burda tam tersi herkes yoğurdum ekşi diyo.

Valla yav zaten blizzarddan torpilliydik bi de telekomdan torpilimiz eksikti. Bir de öyle yorumlar var ki artık ne diyeyim. Onlara göre zaten locklar 3-5 tuşa basarak adam kesen yeteneksiz tiplerdi, roglar ise mükemmel bir yetenekle manyak bir strateji ile kırk takla atarak zar zor adam kesen tiplerdi. Şimdi de locklar latency'siz 50-100ms ile oynarken rog'lar 800ms ile oynuyor küçük emrah misali...

• bu tavırlarınızla daha çook anti-warlock konuları görücez... devam aynen

Miexin dediği doğru ne alakası var L2P L2P ile.. bu yaz 1 hafta kadar Almanyadan oynamı fırsatım oldu 30 ms'den yukarıya çıkmayan bağlantı vs.. melee classlarda bu daha çok etkili. bizim atak verebilmemiz için dibinizde olmamız şart.. ama bir ranged class; hunter warlock mage, bunlarla o kadar da çok etkilenmiyorsunuz.. yani şuraya: "evet melee karakterler daha çok etkilenir lag durumunda, haklısınız.." yazmak yerine gidip de L2P diye absürd cevap verirseniz boşu boşuna millete gaz verirsiniz..

edit: warlock mu rogue mu sorusuna gelince.. 2 si arasından seçim yapma lütfen :P Çünkü;

1) Rogue açarsın, arenalarda saçma sapan sert warlocklara çarparsın.. gidip rogue class'ı bozuk, buff bize diye ağlarsın..
    2) Warlock olursun, farm yaparken vs gelir rogun biri saatlerce gankler.. gidip roguelar imba! nerf stunlock remove cloak of shadow diye ağlarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 9 Ağustos 2007; 18:46:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

bu tavırlarınızla daha çook anti-warlock konuları görücez... devam aynen

Miexin dediği doğru ne alakası var L2P L2P ile.. bu yaz 1 hafta kadar Almanyadan oynamı fırsatım oldu 30 ms'den yukarıya çıkmayan bağlantı vs.. melee classlarda bu daha çok etkili. bizim atak verebilmemiz için dibinizde olmamız şart.. ama bir ranged class; hunter warlock mage, bunlarla o kadar da çok etkilenmiyorsunuz.. yani şuraya: "evet melee karakterler daha çok etkilenir lag durumunda, haklısınız.." yazmak yerine gidip de L2P diye absürd cevap verirseniz boşu boşuna millete gaz verirsiniz..

Abi bana lütfen fazla ms te hunter etkilenmiyo demeyin biz millete kıçımız dönükken dot atamıyoruz yada her yardda spell cast edemiyoruz bizim de deadzonemiz var 5-8 yard ben adamı 15 yarrda görüyorum too close diyo küfür gibi adam dibimde counterattack atıp uzağa gidemiyorum lütfen bizi diğer casterlarla aynı gruba atmayın.

• quote:

quote:

Abi bana lütfen fazla ms te hunter etkilenmiyo demeyin biz millete kıçımız dönükken dot atamıyoruz yada her yardda spell cast edemiyoruz bizim de deadzonemiz var 5-8 yard ben adamı 15 yarrda görüyorum too close diyo küfür gibi adam dibimde counterattack atıp uzağa gidemiyorum lütfen bizi diğer casterlarla aynı gruba atmayın.

Kesinlikle haklısın ... !! Adamı uzaktan koşarken görüyorum aimed geriyim diorum sonra birden too close uyarısı ... !!

• quote:

edit: warlock mu rogue mu sorusuna gelince.. 2 si arasından seçim yapma lütfen :P Çünkü;

1) Rogue açarsın, arenalarda saçma sapan sert warlocklara çarparsın.. gidip rogue class'ı bozuk, buff bize diye ağlarsın..
    2) Warlock olursun, farm yaparken vs gelir rogun biri saatlerce gankler.. gidip roguelar imba! nerf stunlock remove cloak of shadow diye ağlarsın..

Sen hem gel uzaktan dot atmakta ne var vs de saçma sapan konuş ondan sonra anti-warlock falan konuş. Arada bi senin düzgün yorumun oluyordu ama senin de ne olduğunu öğrendik. Anti warlock'muş. Kendi classını beceremeyen herifler nedense hep birilerine anti oluyor. Bıktım bu forumlarda roglarla tartışmaktan. Evet dibimizde olmanız şart çünkü melee'siniz. Gidip bir melee ile caster'ı birbirine karıştırmayın. Ama sizde stealth diye bir şey var yanlış mıyım? Ya da sprint midir nedir başka bir skilliniz var. Sizin bize yakın olmanız lazım. Casterın uzak olması lazım. Ne yapsın warlock dibine girip de beni kes bi bakayım nasıl vuruyon ohhh ne de güzel geçirdin bana mı desin? Ya da uzaktayken hiçbirşey yapmadan yakalayamaz kii yakalayamaz kii diye mi dolansın? Söyleyin dot atmasın da ne yapsın? Fear dediniz, drain dediniz, soul link dediniz şimdi sıra dotlarda. Alın hepsini alın, ya da yok siz en iyisi silin abi bu classı oyundan. Artık mage şöyle yapıyo böyle yapıyo topicleri görürüz ondan sonra sizin gibi roglar tarafından...

• Ben şahsen kimseye lagdan dolayı L2P dememişimdir. Ama lagdan herkes etkileniyor. Dibime giren adama deadcoil atamıyorum bazen o kadar. Eğer bizim tavırlarımız ile AntiWarlock sayısı artacaksa bu forumun yüzde 90 ı malum şahıs yüzünden antipalacı olurdu. Ben palayı severim oysa.. Artık bende ne diyeceğimi şaşırıyorum rogue keserim desem noob rogueye denk gelmişin derler pala desem işini bilen pala herkesi keser derler zaten Pala >warrior >all bu durumda warriorude wandla kesiyorum desem gene bi sürü antiwarlock. Ben bunları kabul edemeyecek adam değilim. Bir rogue bir paladin bir şaman mage beni kessin sorun değilde bu warlockun imbalığı nerde kime laf söylesek duyduğumuz şeyler garip.
    -Ben warrior kesiyorum
    -hadi lan iyi gearlı warrior görmemişsin
    -Ben warrior kesemiyorum
    -hadi ağlama öğrende gel
    Ha ateşli tartışmalarda hiç sorun değil bütün forumlada tartışırım seviye bozulmadıktan sonra ama kardeşim önce bir karar verin warlockmu imba diğerlerimi noob..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirnak -- 9 Ağustos 2007; 19:32:40 >

• quote:

quote:

Sen hem gel uzaktan dot atmakta ne var vs de saçma sapan konuş ondan sonra anti-warlock falan konuş. Arada bi senin düzgün yorumun oluyordu ama senin de ne olduğunu öğrendik. Anti warlock'muş. Kendi classını beceremeyen herifler nedense hep birilerine anti oluyor. Bıktım bu forumlarda roglarla tartışmaktan. Evet dibimizde olmanız şart çünkü melee'siniz. Gidip bir melee ile caster'ı birbirine karıştırmayın. Ama sizde stealth diye bir şey var yanlış mıyım? Ya da sprint midir nedir başka bir skilliniz var. Sizin bize yakın olmanız lazım. Casterın uzak olması lazım. Ne yapsın warlock dibine girip de beni kes bi bakayım nasıl vuruyon ohhh ne de güzel geçirdin bana mı desin? Ya da uzaktayken hiçbirşey yapmadan yakalayamaz kii yakalayamaz kii diye mi dolansın? Söyleyin dot atmasın da ne yapsın? Fear dediniz, drain dediniz, soul link dediniz şimdi sıra dotlarda. Alın hepsini alın, ya da yok siz en iyisi silin abi bu classı oyundan. Artık mage şöyle yapıyo böyle yapıyo topicleri görürüz ondan sonra sizin gibi roglar tarafından...

Abi şu oyunda roguenin en son ağlaması gereken class olarak görüyorum adamların herşeye karşılık bişeyi var blizz baba size stealth vermiş daha ne diye ağlıyosunuz en güzeli her türlü büyüden %90 şansla kaçabiliyosunuz( cloak of skillz) shadow step yapıp çat rakibin arkasına geçebiliyosunuz adamın armorunu düşürebiliyosunuz tüm sizi yavaşlatıcı durdurucu spelleri sadece 12 talent harcayarak %100 şansla çıkabiliyosunuz talent verince kick iniz 4 sn silence atıyor bukadar spellliniz varken daha niye ağlarsınız anlamam gelin bi hunter oynayın görün deadzone yi yada her arenada first target olmanın zorluğunu yada açın bi lock oynayın 70 yapın öyle dışardan bakınca çok kolay geliyor insana, elbette bende lockları sevmem yarısından fazlasının yeteneksiz olduğunu düşünürüm ama arkadaşın roguesiyle bir kaç saat oynadıktan sonra gerçekten okadar da zor olmadığını gördüm multilate ile adama critsiz 1600 çakıyorum bunun bide criti var cold bloodu var yani. MS oyunda çok büyük bi faktör ama türkiye şartlarıyla bir alman bir ingiliz gibi oynamayı unutun.

• Ayrıca ben ne roga nerf ne şuna şöyle birşey buna böyle birşey demedim. Buradaki tek sorun sizin lockları çocuk oyuncağı, imba, ölümsüz vs gibi görmeniz. Ben mage'de oynuyorum çatır çatır lock kesiyorum yeri geldiğinde kesiliyorum, aynı durumu lockta da yaşıyorum. Aynen @cirnak gibi sonuna kadar tartışırım çünkü bize laf söyleniyor, bize haksızlık ediliyor, bizim hakkımızda atılıyor ve yeni başlayacak kişilerde de antiwarlock türü bir önyargı oluşturulmaya çalışılıyor. Neden? Ben kesemedim sen de kesemezsin boşver lock gördün mü kaç hiç kafayı kullanma... Locklar hakkında bu kadar kafa yoracağınıza biraz pvp filmleri izleyip lockların roglarla nasıl pvp yaptığını, ya da en iyi rogların nasıl pvp yaptığını izleyip de ona kafa yorsaydınız bu tip topicleri görmeztik bana göre...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.