Şimdi Ara

DB Priest mi BP priest Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. DB priest mi BP priest mi karar veremedim. PK da hangisi daha iyi olur acaba ? Bir de BP de 255 str geri kalanı full hp veriyoruz. Bende şöyle bir şey düşündüm. 138 int versem. 3. Kıyafetden +8 e basıp str damage bassam geri kalanını da str ye versem nasıl olur ? hem böylelikle defansım olmuş olacak



  • Kimse cevap vermemis ama hocam, BP ile pk cıkacaksanız, takınızdan kıyafetinize sağlam olmanız lazım.8 fp set şu anlık 8 ii ya da 8 hb iş görebilir.
  • Komut benim işim diyorsan Db priest her zaman.Ama çok dikkatli olman lazım,playerları tanıman lazım hangisi ezik hangisi sağlam kestirmen lazım gözüne.İkisi de çok zevkli ama bence Bp'ye oyuna yatıracak milyarların yoksa bulaşma derim.Iron Neck+Glass Belt +8/9 Hb +8/9 fp set yapman şart adam gibi tutunabileyim diyorsan.
  • Hocam soru biraz zor olmuş. BP priesti chitinli, full plateli, fabricli olarak oynayabilirsin. Chitinlide defin yüksek olur atağın düşük olur. FP'lide biraz daha az defin olur ama atağın ve canın biraz fazla olur. Fabriclide atağın max olur. Ancak hangisini oynarsan oyna BP Priest çok fazla para ve takı ister. BP priest oynuyorsan undy setin (takıları dahil) olmak zorunda. Tek yememek için talia setin hazır olmalı. Anti-def takıları İron neck-belt bunlar gerekli. Yanında bir tane dread shield yada sağlam bir kalkan gerekli. İnventory açık oynamaya alışmalısın pk atmak istiyorsan eğer.


    DB priesti int olarak oynarsan fazla item istemez bi sağlam kalkana bi tp mageye halledersin. Fakat dbler genelde komutçu oynarlar :D Buna ek olarak üstteki arkadaşların dediği de doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.