Şimdi Ara

Warlock mu Rogue mu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Caloot

quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

bu tavırlarınızla daha çook anti-warlock konuları görücez... devam aynen

Miexin dediği doğru ne alakası var L2P L2P ile.. bu yaz 1 hafta kadar Almanyadan oynamı fırsatım oldu 30 ms'den yukarıya çıkmayan bağlantı vs.. melee classlarda bu daha çok etkili. bizim atak verebilmemiz için dibinizde olmamız şart.. ama bir ranged class; hunter warlock mage, bunlarla o kadar da çok etkilenmiyorsunuz.. yani şuraya: "evet melee karakterler daha çok etkilenir lag durumunda, haklısınız.." yazmak yerine gidip de L2P diye absürd cevap verirseniz boşu boşuna millete gaz verirsiniz..

edit: warlock mu rogue mu sorusuna gelince.. 2 si arasından seçim yapma lütfen :P Çünkü;

1) Rogue açarsın, arenalarda saçma sapan sert warlocklara çarparsın.. gidip rogue class'ı bozuk, buff bize diye ağlarsın..
    2) Warlock olursun, farm yaparken vs gelir rogun biri saatlerce gankler.. gidip roguelar imba! nerf stunlock remove cloak of shadow diye ağlarsın..

Sen hem gel uzaktan dot atmakta ne var vs de saçma sapan konuş ondan sonra anti-warlock falan konuş. Arada bi senin düzgün yorumun oluyordu ama senin de ne olduğunu öğrendik. Anti warlock'muş. Kendi classını beceremeyen herifler nedense hep birilerine anti oluyor. Bıktım bu forumlarda roglarla tartışmaktan. Evet dibimizde olmanız şart çünkü melee'siniz. Gidip bir melee ile caster'ı birbirine karıştırmayın. Ama sizde stealth diye bir şey var yanlış mıyım? Ya da sprint midir nedir başka bir skilliniz var. Sizin bize yakın olmanız lazım. Casterın uzak olması lazım. Ne yapsın warlock dibine girip de beni kes bi bakayım nasıl vuruyon ohhh ne de güzel geçirdin bana mı desin? Ya da uzaktayken hiçbirşey yapmadan yakalayamaz kii yakalayamaz kii diye mi dolansın? Söyleyin dot atmasın da ne yapsın? Fear dediniz, drain dediniz, soul link dediniz şimdi sıra dotlarda. Alın hepsini alın, ya da yok siz en iyisi silin abi bu classı oyundan. Artık mage şöyle yapıyo böyle yapıyo topicleri görürüz ondan sonra sizin gibi roglar tarafından...

Abi şu oyunda roguenin en son ağlaması gereken class olarak görüyorum adamların herşeye karşılık bişeyi var blizz baba size stealth vermiş daha ne diye ağlıyosunuz en güzeli her türlü büyüden %90 şansla kaçabiliyosunuz( cloak of skillz) shadow step yapıp çat rakibin arkasına geçebiliyosunuz adamın armorunu düşürebiliyosunuz tüm sizi yavaşlatıcı durdurucu spelleri sadece 12 talent harcayarak %100 şansla çıkabiliyosunuz talent verince kick iniz 4 sn silence atıyor bukadar spellliniz varken daha niye ağlarsınız anlamam gelin bi hunter oynayın görün deadzone yi yada her arenada first target olmanın zorluğunu yada açın bi lock oynayın 70 yapın öyle dışardan bakınca çok kolay geliyor insana, elbette bende lockları sevmem yarısından fazlasının yeteneksiz olduğunu düşünürüm ama arkadaşın roguesiyle bir kaç saat oynadıktan sonra gerçekten okadar da zor olmadığını gördüm multilate ile adama critsiz 1600 çakıyorum bunun bide criti var cold bloodu var yani. MS oyunda çok büyük bi faktör ama türkiye şartlarıyla bir alman bir ingiliz gibi oynamayı unutun.

şöyle tarafsız yorum yapan arkadaşlar arada çıkmıyor değil. Böyle tarafsız yorum yap Warlocku hiç sevme sorun değil :) Bende sevmem zaten rogue ile oynarken warlockun peşinden hiç ayrılmam direk ona dalarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirnak -- 9 Ağustos 2007; 19:51:40 >

• quote:

Ayrıca ben ne roga nerf ne şuna şöyle birşey buna böyle birşey demedim. Buradaki tek sorun sizin lockları çocuk oyuncağı, imba, ölümsüz vs gibi görmeniz. Ben mage'de oynuyorum çatır çatır lock kesiyorum yeri geldiğinde kesiliyorum, aynı durumu lockta da yaşıyorum. Aynen @cirnak gibi sonuna kadar tartışırım çünkü bize laf söyleniyor, bize haksızlık ediliyor, bizim hakkımızda atılıyor ve yeni başlayacak kişilerde de antiwarlock türü bir önyargı oluşturulmaya çalışılıyor. Neden? Ben kesemedim sen de kesemezsin boşver lock gördün mü kaç hiç kafayı kullanma... Locklar hakkında bu kadar kafa yoracağınıza biraz pvp filmleri izleyip lockların roglarla nasıl pvp yaptığını, ya da en iyi rogların nasıl pvp yaptığını izleyip de ona kafa yorsaydınız bu tip topicleri görmeztik bana göre...

geçenlerde bende topiclerden birisine koymuştum link hatta o vidyoyu çok beğenmiştim indirdim saklıyorum şuan alın size linkinide vereyim
    http://files.filefront.com/How+to+Beat+a+Warlock1wmv/;8143190;;/fileinfo.html

warlock'a karşı ne yapabiliceğiniz adam çok güzel bir şekilde anlatmış

Ayrıca normal şartlarda Warlock a karşı bişey yapamıyorum çok imbalar overpoweredler diyen bir roguenin ya item eksiği vardır ya tecrübe eksiği vardır ben dün PTR ye girdim dwarf rogue premade kopyalamıştım uzun denemeler sonucunda talentimi şu şekilde yaptımhttp://www.wowhead.com/?talent=i0xZGhVbbVt00bRZxMe0MhR
    aldım elime 2 tane Gladiatör mace
    gittim orgrimmar a portal trainerin önüne gelen tüm warlock lara daldım beyaz 1.1k critliyorum sinister 1.3k gibi birşey karşılaştığım tüm warlockları aldım bendede t6 onlardada t6 2mizdede resilliance yok gladiatör seti takmış bir lock la karşılaşmadım ama sadece klasik stun lock yapıyorum adam %30 hp kalıyor stundan tam çıkacağı anda cloak of skillz atıyorum adam direk death coil atmaya çalıştığı için hiç bir şey yapamadan kesiyorum ve bunları yaparken 800 ms ortalamayla oynadığımı belirtmek isterim

Not: bu yazdıklarımdan sonra kimse olay çıkarmasın sadece bir örnek olarak yazım aksi takdirde silerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caloot -- 9 Ağustos 2007; 20:10:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Caloot

quote:

quote:

bu tavırlarınızla daha çook anti-warlock konuları görücez... devam aynen

Miexin dediği doğru ne alakası var L2P L2P ile.. bu yaz 1 hafta kadar Almanyadan oynamı fırsatım oldu 30 ms'den yukarıya çıkmayan bağlantı vs.. melee classlarda bu daha çok etkili. bizim atak verebilmemiz için dibinizde olmamız şart.. ama bir ranged class; hunter warlock mage, bunlarla o kadar da çok etkilenmiyorsunuz.. yani şuraya: "evet melee karakterler daha çok etkilenir lag durumunda, haklısınız.." yazmak yerine gidip de L2P diye absürd cevap verirseniz boşu boşuna millete gaz verirsiniz..

edit: warlock mu rogue mu sorusuna gelince.. 2 si arasından seçim yapma lütfen :P Çünkü;

1) Rogue açarsın, arenalarda saçma sapan sert warlocklara çarparsın.. gidip rogue class'ı bozuk, buff bize diye ağlarsın..
    2) Warlock olursun, farm yaparken vs gelir rogun biri saatlerce gankler.. gidip roguelar imba! nerf stunlock remove cloak of shadow diye ağlarsın..

Sen hem gel uzaktan dot atmakta ne var vs de saçma sapan konuş ondan sonra anti-warlock falan konuş. Arada bi senin düzgün yorumun oluyordu ama senin de ne olduğunu öğrendik. Anti warlock'muş. Kendi classını beceremeyen herifler nedense hep birilerine anti oluyor. Bıktım bu forumlarda roglarla tartışmaktan. Evet dibimizde olmanız şart çünkü melee'siniz. Gidip bir melee ile caster'ı birbirine karıştırmayın. Ama sizde stealth diye bir şey var yanlış mıyım? Ya da sprint midir nedir başka bir skilliniz var. Sizin bize yakın olmanız lazım. Casterın uzak olması lazım. Ne yapsın warlock dibine girip de beni kes bi bakayım nasıl vuruyon ohhh ne de güzel geçirdin bana mı desin? Ya da uzaktayken hiçbirşey yapmadan yakalayamaz kii yakalayamaz kii diye mi dolansın? Söyleyin dot atmasın da ne yapsın? Fear dediniz, drain dediniz, soul link dediniz şimdi sıra dotlarda. Alın hepsini alın, ya da yok siz en iyisi silin abi bu classı oyundan. Artık mage şöyle yapıyo böyle yapıyo topicleri görürüz ondan sonra sizin gibi roglar tarafından...

Abi şu oyunda roguenin en son ağlaması gereken class olarak görüyorum adamların herşeye karşılık bişeyi var blizz baba size stealth vermiş daha ne diye ağlıyosunuz en güzeli her türlü büyüden %90 şansla kaçabiliyosunuz( cloak of skillz) shadow step yapıp çat rakibin arkasına geçebiliyosunuz adamın armorunu düşürebiliyosunuz tüm sizi yavaşlatıcı durdurucu spelleri sadece 12 talent harcayarak %100 şansla çıkabiliyosunuz talent verince kick iniz 4 sn silence atıyor bukadar spellliniz varken daha niye ağlarsınız anlamam gelin bi hunter oynayın görün deadzone yi yada her arenada first target olmanın zorluğunu yada açın bi lock oynayın 70 yapın öyle dışardan bakınca çok kolay geliyor insana, elbette bende lockları sevmem yarısından fazlasının yeteneksiz olduğunu düşünürüm ama arkadaşın roguesiyle bir kaç saat oynadıktan sonra gerçekten okadar da zor olmadığını gördüm multilate ile adama critsiz 1600 çakıyorum bunun bide criti var cold bloodu var yani. MS oyunda çok büyük bi faktör ama türkiye şartlarıyla bir alman bir ingiliz gibi oynamayı unutun.

oncelikle tartısmanıza beni katmazsanız sevinirim hiç işim olmaz su sunu kesiyor bu bunu kesiyor ben kestiğimle beni kesenlerle ilgilenirim
    rogue sınıfı bu oyunun başından beri solo takılan sadece kendine hayrı olan bi sınıftı solo olmasından combolar rakibin ustunde kalıyor self buff değildi.
    Sonralarda pvp değişti yamalar,ek paketler geldi arena cıktı pvp arena etrafına kurulu dendi arena takım oyunudur senin 2 kişiyi kesebiliyor olman 5v5te takımına max yararı saglayabiliyorsun demek değildi. Rogue aoe etkilerden stealthtan cıkıyor(damage almadıgı seylerde),kombo yuzunden hedef değiştiremiyor ve bugları yuzunden(petin stealth dinlememsi vanishin cok başarısız olması(orjinal forumlara girenler bilir)) sprintten sonra kolay kitelanabilmesi rogueu arenada dolayısıyla pvpde zayıflamasına sebep oldu(suan rogueu bufflamakla ugrasıyolar ki bu yuzden ptr hala açık bence)
    oncelikle stealth pvpde bi ustunluk saglamıyor olması gereken o cunku rogueun skilleri pvpde açılısı ilk onun yaptıgı farz edilerek duzenlendi.Armor dusurme olayına gelince eskiden emin değilim ama insanların 5-7k(yuksek armorluların) civarı armoru var iken expose armor 2ksını dusururdu(cloth armorlar 0lanırdı) simdi gene 2k civarı dusuruyor ama 20klara varan armorlar ustelik casterlara fazla armor veriliyor gladiator sezon 2de.Kullanıssız bi skill expose.12 talent sprinte gelince sprint olmazsa rogue cok rahat kitelanır. Kick talentle 4 değil 2 sn silencea sokar 5snde interrupt edilen school kapanır.
    Gelelim asıl konuya :latency sunu etkiler bunu etkilemez diye bi olay yok saçmadır hepimiz etkileniyorz bi yerde ama melee sınıflar latencyden cok daha fazla etkilenir pvpde bunun aksini iddaa edemez kimse cunku vurmak istediğinde gordugun yerde olmuyor adam ve vuramıyosun haliyle kitelanıyorsun,
    inanmayan/bilmeyen varsa ptrde açsın bi melee sınıf arena yapsın gorsun kendi gozleriyle.Warlock warlock diyosunuz wlda latencyden etkilenir ama aff/demon latencyden en az etkilenen talent agacıdır.Peti salarsın dotlarsın lag spike girdiğinde macı dondurme sansın olur,ama destruction oyle değildir en onemli buyulerden biri olan shadow fury attıgınızda bosa cıkarsa işinizi zora sokmus olursunuz

Kimse kimseye latency bu alısamıyosan oynama başka sınıf oyna diyemez adam ondan zevk alıyodur onu oynamak istiyodur ki zaten parayı size odemiyor karısma hakkınız yok oynama falan diyerek..

• @ TuGhAn

Warlock'a nerf, dotuna nerf, fearına nerf vs demedim.. evet sprintimiz var açıyoruz o arada bir frostbolt, curse of exhaustion, frost shock, hamstring her ne haltsa cd si olmayan yada sprint'in yanında komik cooldownları olan yetenekleri, ağzımıza yiyip kite yiyoruz.. evet stealthimiz var, hatta o kadar güçlü ki Vanish'den sonra pet attack yapar, hasar alır steath dışı kalırım, warrior demo shot atar moralim bozulur stealthden çıkarım, rank1 aoe spam olur yine stealth yalan olur.... bkz.http://www.youtube.com/watch?v=3i8NiyKCluA .. demek istediğim artık bir rogue kitelamak vs çok kolay, basit şeyler.. bir warrior her 15 saniyede bir intercept atarken biz roguelar'ın bir sprinti ya da stealthi var yukardaki gibi, evet.. high end pvp dediğimiz arenalarda 5vs takımın tercihleri her zaman warrior olur, gidip bir araştırın top teamlerde kaç tane warlock var kaç tane rogue,warrior.. biraz official forumlarla haşır neşir olsanız bunları rahatlıkla göreceksiniz.. kusura bakmayın caps açık yazıcam bu kısmı.. GEÇEN HAFTA DÜZENLENEN BLIZZCON'DA OYUN YAPIMCILARI; "EVET ROGUELARIN HIGH END PVP'DE HAREKETLİLİK SORUNU VAR, FARKINDAYIZ VE ROGUEN BU SORUNLARINI ORTADAN KALDIRACAK DÜZENLEMELER GELECEK..." diye bas bas bağrıyor.. ama tabi siz rogue classını daha iyi biliyorsunuz di mi? ben burda hiçbir zaman gelip L2P ezik gibi yorum yapmadım kimseye, sadece kendi classımın sorunlarını yazıyorum ama aldığım cevap: L2P veya git rogue oynama.. bravo...

@ Caloot

Kick 4 değil 2 saniye silence ediyor öncelikle.. ve evet stealthimiz var hunterlara karşı hakkatten imbayız.. restealth oluruz hunter görmez ama pet sonsuza kadar kovalar.. vanish çekeriz ama pet hala sallamaz, girer.. ne petmiş..

Bu arada güzel yazmışsın Osman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 10 Ağustos 2007; 2:01:26 >

• hehe vay be neler olmuş burda :) sonuç olarak warlockta rogueda gayet güçlü güzel pvp classlarıdır ve 2 side latencyden gayet etkilenen tipler.. Birbirimize yükleneceğimize bu latency muhabbetinin tartışılmasının başrolü telekoma hakkettiği okkalı güzel küfürleri edip rahatlayın hiç gerek yok böyle birbirinizi üzmeye.. Benim gözümde rogue da warlockta tecrübeli ellerde tartışmasız çok kaliteli pvp classları. ve birbirine karşı bir üstünlükleri yok..

Onun dışında lütfen şu warlockları sadece afflication talenti varmış ve yaptığı standart prosedür dot atıp kitelamakmış gibi düşünmiyelim.. nerede bir warlock yazısı geçse yanında dot kelimesi eksik olmuyor.. Destruction talenti gayet etkili güçlü bir talentken neden az kişi tarafından tercih edilir diğer classlar tarafından afflication ön plana çıkar hiç anlamam..
  • quote:

@ TuGhAn

Warlock'a nerf, dotuna nerf, fearına nerf vs demedim.. evet sprintimiz var açıyoruz o arada bir frostbolt, curse of exhaustion, frost shock, hamstring her ne haltsa cd si olmayan yada sprint'in yanında komik cooldownları olan yetenekleri, ağzımıza yiyip kite yiyoruz.. evet stealthimiz var, hatta o kadar güçlü ki Vanish'den sonra pet attack yapar, hasar alır steath dışı kalırım, warrior demo shot atar moralim bozulur stealthden çıkarım, rank1 aoe spam olur yine stealth yalan olur.... bkz.http://www.youtube.com/watch?v=3i8NiyKCluA .. demek istediğim artık bir rogue kitelamak vs çok kolay, basit şeyler.. bir warrior her 15 saniyede bir intercept atarken biz roguelar'ın bir sprinti ya da stealthi var yukardaki gibi, evet.. high end pvp dediğimiz arenalarda 5vs takımın tercihleri her zaman warrior olur, gidip bir araştırın top teamlerde kaç tane warlock var kaç tane rogue,warrior.. biraz official forumlarla haşır neşir olsanız bunları rahatlıkla göreceksiniz.. kusura bakmayın caps açık yazıcam bu kısmı.. GEÇEN HAFTA DÜZENLENEN BLIZZCON'DA OYUN YAPIMCILARI; "EVET ROGUELARIN HIGH END PVP'DE HAREKETLİLİK SORUNU VAR, FARKINDAYIZ VE ROGUEN BU SORUNLARINI ORTADAN KALDIRACAK DÜZENLEMELER GELECEK..." diye bas bas bağrıyor.. ama tabi siz rogue classını daha iyi biliyorsunuz di mi? ben burda hiçbir zaman gelip L2P ezik gibi yorum yapmadım kimseye, sadece kendi classımın sorunlarını yazıyorum ama aldığım cevap: L2P veya git rogue oynama.. bravo...

Pet'lerin sizi vanishden sonra görmesi bugdur düzeltilmesi lazım... Warrior ise biçer döver gibidir (hele arkasında pala varsa) 5'lik arenada rog'lar fazla tercih edilmiyor warrior varken. Ayrıca official forumları da takip ederim. Rog'ların arenalarda daha etkin hale getirileceğini de biliyorum. Zamanında 2lik takımım vardı bir rog arkadaşla ve çekilen zorlukları ben de biliyorum... Ayrıca ben rog'u daha iyi biliyorum demedim, L2P demedim. Bir lockun rog karşısında neler yapabileceğinden bahsettim...

Bu arada shaddack seninle AV'de konuşmuştuk, hatırlarsın belki Rouse adlı Warlock'u :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGhAn -- 10 Ağustos 2007; 9:22:52 >

• druid etkilenmiomu şimdi XD adama bi maim atayım diosun out of range

özellikle şunu okuyun : kidney shot hareketli adamlara atarken zorlanmazsınız , ama pounce adam hoplar zıplarken arkasına geçeceksinde pounce atacaksında tey tey tey ... adamın arkasına gecemde pounce atam derken bi bakmışsın detect 1 saat adamın peşinden dolaşıp pounce atamazsın yanlışlıkla bi alan atar sonra al başına belayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 10 Ağustos 2007; 10:06:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

druid etkilenmiomu şimdi XD adama bi maim atayım diosun out of range

özellikle şunu okuyun : kidney shot hareketli adamlara atarken zorlanmazsınız , ama pounce adam hoplar zıplarken arkasına geçeceksinde pounce atacaksında tey tey tey ... adamın arkasına gecemde pounce atam derken bi bakmışsın detect 1 saat adamın peşinden dolaşıp pounce atamazsın yanlışlıkla bi alan atar sonra al başına belayı

Pounce için arkasına geçmene gerek yok sanırım sen TBC öncesi bıraktın oyunu..

Ve ayrıca yüksek Ms ile Melee oynaması çok zor eğer 2 Türk yani 1 lock ve 1 rog, 1k ms yle duel ederse yada pvpde karşılaştırıldığını farz edersek Lock büyük ihtimal alır

Yüksek ms ile oynaması en zor class da druiddir :P . Formdan forma geçene kadar bakmışsınki ya ölmüşsündür yada lag spike ta kalıp 3 kere form değiştirmissindir , haberin yoktur o arada lock yada mage kesmiştir seni. Caster olunca cast range i içinde olduktan sonra frameden yakaladığın zaman nerede olduğunun pek bi önemi yok. Zaten her casterin iyi yada kötü melee leri kendinden uzak tutacak özellikleri var az çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruelmax -- 10 Ağustos 2007; 15:08:57 >

• quote:

Cat formda siz diğer oyunculara göre %30 hızlı gidiyorsunuz. Buda biraz olsun arkasıdan koşmamanız demek oluyor :)

• FPS 50+ , Latency 200- ise al sana adil pvp olay bu kadar gerisi sana kalmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

FPS 50+ , Latency 200- ise al sana adil pvp olay bu kadar gerisi sana kalmış.

+1

FPS'nin 50 falan olmasına da gerek yok 30 bile fazla...
  • 1haftadır bakmadım topice baya bir dolmuş rogue açtım sağolun
  • Fps+Latency Hem Ranged Hem Melee Klasslarıda Çok Etkiler ama Melee'ler Casterlara göre daha avantajlıdır, atakda olduğundan rahatça vururken casterlar cast timedan kaybederler, özellikler locklar çok charm+fear zamanı yedik
  • neyse pounce misal olarak vermiştim , %100 lük binek hızına ulaşabiliyoruz binekteki adama yetişip vuralım diyoruz adam göründüğü yerde olmuyor genelde tigers fury acıp shred vursa oda olmuyo yetişiyoruz , ama adam ya saga sapmış yada sola sapmış oluyor bazen kediden cıkıp heal atarım diyosun 1 kere basıyosun (macron yoksa) basamadım sanıp tekrar basıyosun cat forma cıkıp tekrar giriyosun yada healini attın rog gördün bear forma geçem hemen diyosun oda olmuyor kısacası lag sadeece bazı classları oynayanların sinirini bozmuyor , herkezin sinirini bozuyor
    o %30 hızlı olmamız rogların bizden 3 4 tane daha fazla stunu olmasıyla açıklanır heralde , doğru baya hızlı oluyoruz cat formda =)
    quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

quote:

Cat formda siz diğer oyunculara göre %30 hızlı gidiyorsunuz. Buda biraz olsun arkasıdan koşmamanız demek oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 11 Ağustos 2007; 5:23:08 >

• Rogumu kasıyorum 20 li levellera geldim gayet memnunum ancak arkadaşımın level 70 warlockunu gördüm. çok iyi gerçektan yani çok güçlü ne yapsam bilemiyorum rogdan memnunum ancak warlockun çok güçlü olduğunu gördüm. onla da biraz takıldım o da güzel gerçekten ama açtım rogumu artık warlocka geri döneceğimi sanmam. canım istediğinde arkın WL ile takılırım
  • yaw ne alaka bu 2 klass birisi büyücü diğeri yakın döğüş.
  • Charin Cok Saglam Olmali ..Yoksa Zor
    quote:

Orjinalden alıntı: Acgespell

Bu aralar bana warlock imba geliyor.Ama ben rogue oynuyorum çok memnunum.TT filan hiç kafama takmıyorum.Rogue ile 2 level üstü eliteyi bile alıyorum.Rogue estiriyorum desem yeridir.Ama bu senin kararın hangisi hoşuna gidiyorsa onu aç.Zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • Charım iyi şu sıralar wsgde 1. sıradayım ister inanın ister inanmayın ama 46 level rogue yani ben 49 level druid feral talentsli bir arkadaş 70 level holy paladini aldık.Vallahi billahi 2 mizde iyi oynuyoruz nerde ne yapıcağımızı biliyoruz.Valla bana bu sıralar warrior filan paladin vız geliyor.Combat olduğum için.Ama ileriki levelleri bilemiyecem.Yani şunu söylemek istiyorum kısacası bu oyun oynamaya bakar şu imbadır yok şu noobtur yok senin aldığın daha bebe filan bırakın bu işleri iyi oynayan kazansın.
  • Roue aç diecem! 1000 ms le bi back stap atmak için kıvranacan daha sonra beni hatırlayıp sövecen şimdi bunu dedim diye warlock açacan sonrada bi rogue gelecek çat die kesecek :D daha sonra gene bana sövecen en iyiisi ben bişey demiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acgespell

Charım iyi şu sıralar wsgde 1. sıradayım ister inanın ister inanmayın ama 46 level rogue yani ben 49 level druid feral talentsli bir arkadaş 70 level holy paladini aldık.Vallahi billahi 2 mizde iyi oynuyoruz nerde ne yapıcağımızı biliyoruz.Valla bana bu sıralar warrior filan paladin vız geliyor.Combat olduğum için.Ama ileriki levelleri bilemiyecem.Yani şunu söylemek istiyorum kısacası bu oyun oynamaya bakar şu imbadır yok şu noobtur yok senin aldığın daha bebe filan bırakın bu işleri iyi oynayan kazansın.

güzel levellar o levellar :D

sen level 70 ol arenalara falan girmeye başla sonra bu post'u hortlat
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.