Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.871
Cevap
51
Favori
372.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunada almanım şu an 7. seviyedeyim bir tane uçak var güzel diyebileceğim seviye 8 oldugunda 1 tane daha açılacak onu bekliyorum.
  •  War Thunder (2013) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

War Thunder (2013) [ANA KONU]

Level 4 için çok iyi bir uçak fakat ilerleyen seviyelerde Nazi ağacında bir Yak-9K olmayacak maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

Şuan oynadığınız Bf 109 serisi zaten nerflenmiş hali. Ben oyuna başladığımda (1.27ydi) uçaklar spitfirelar ile eşdeğer bir seviyede dönebiliyordu ki gerçektede böyle bu olay. Ama nerflendi. Şuan almanlar kötü vs diye ağlayanların hepsi dikkat ettim turn n burn stili oynayan kişiler. Almanların 2. dünya savaşi boyunca boom n zoom stiliyle savaştiği biliniyor. Şimdi siz eğer gidip karşinizda bir zero veyahut bir spitfire var iken bu uçakları döne döne vurmak istiyorsanız zaten bu sizin baştan hatanızdır. Alman oynayan kişilerin yapması gereken 5000m yüksekliğe cikip avınızı bekleyeceksiniz avınız uygun hale geldiğinde doğru açıdan saldırıp kanadını veyahut pilot kabinini hallaç pamuğuna cevirip o hızla yukarıya geri çıkacaksınız.

Bf109ların en büyük özelliği hızı, tırmanışı ve titrememesidir. Bir zeroyla yada spitfire ile 5000 metreden 1500 metrede uçan bir düşmana dalişa geçtiğinizde uçak aşırı hızdan ya kanadı parçalar yada titremeye başladığından dolayı isabetli atış yapamazsınız. Ben bf109 f4ümle ki bayılırım bu uçağa HB'de ortalama her oyunda ölmeden 3 kill alip oyunu bitiriyorum. Hele ki bomberlari 3x cannonuz ile kevgire çevirmek çok zevkli :)

bf-109 larla ancak yüksek irtifadan vur kaç yaparak başarılı olabiliyorum ama yüksel alçal yüksel derken kill sayısı çok azalıyor nerf yedi diyorsunuz ama ben 10 aydır oynuyorum bf-109 ların düzgün dönüş yapabildiğini hatırlamıyorum hatta birazda o yüzden bir ara tamamen avcıları bırakıp çift motorlu ağır avcılara merak sardım ve uzun bir süre do-217 ve me-410 larla oynadım do-217 ler bile bf-109 lardan kat kat iyi manevra yapıyordu hatta dog fight bile yapıyordum neyse sonra sıkıldım bf-109 lara başladım ama it dalaşı mümkün değil pek mecbur boom n zoom başka türlü başarılı olamıyorum almanlarda , zaten bugünlerde bıraktım biraz eğlence olsun diye ingiliz takılıyorum en sonunda rahatça it dalaşı yapabiliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEPHYR

quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

Şuan oynadığınız Bf 109 serisi zaten nerflenmiş hali. Ben oyuna başladığımda (1.27ydi) uçaklar spitfirelar ile eşdeğer bir seviyede dönebiliyordu ki gerçektede böyle bu olay. Ama nerflendi. Şuan almanlar kötü vs diye ağlayanların hepsi dikkat ettim turn n burn stili oynayan kişiler. Almanların 2. dünya savaşi boyunca boom n zoom stiliyle savaştiği biliniyor. Şimdi siz eğer gidip karşinizda bir zero veyahut bir spitfire var iken bu uçakları döne döne vurmak istiyorsanız zaten bu sizin baştan hatanızdır. Alman oynayan kişilerin yapması gereken 5000m yüksekliğe cikip avınızı bekleyeceksiniz avınız uygun hale geldiğinde doğru açıdan saldırıp kanadını veyahut pilot kabinini hallaç pamuğuna cevirip o hızla yukarıya geri çıkacaksınız.

Bf109ların en büyük özelliği hızı, tırmanışı ve titrememesidir. Bir zeroyla yada spitfire ile 5000 metreden 1500 metrede uçan bir düşmana dalişa geçtiğinizde uçak aşırı hızdan ya kanadı parçalar yada titremeye başladığından dolayı isabetli atış yapamazsınız. Ben bf109 f4ümle ki bayılırım bu uçağa HB'de ortalama her oyunda ölmeden 3 kill alip oyunu bitiriyorum. Hele ki bomberlari 3x cannonuz ile kevgire çevirmek çok zevkli :)

bf-109 larla ancak yüksek irtifadan vur kaç yaparak başarılı olabiliyorum ama yüksel alçal yüksel derken kill sayısı çok azalıyor nerf yedi diyorsunuz ama ben 10 aydır oynuyorum bf-109 ların düzgün dönüş yapabildiğini hatırlamıyorum hatta birazda o yüzden bir ara tamamen avcıları bırakıp çift motorlu ağır avcılara merak sardım ve uzun bir süre do-217 ve me-410 larla oynadım do-217 ler bile bf-109 lardan kat kat iyi manevra yapıyordu hatta dog fight bile yapıyordum neyse sonra sıkıldım bf-109 lara başladım ama it dalaşı mümkün değil pek mecbur boom n zoom başka türlü başarılı olamıyorum almanlarda , zaten bugünlerde bıraktım biraz eğlence olsun diye ingiliz takılıyorum en sonunda rahatça it dalaşı yapabiliyorum :)

Almanların bu dogfight yapamamasından şikayetçi olanlar arcade için pek şikayet etmemeli bence. çünkü arcadede hep bi curcuna var. iyi dogfight yapan uçaklar hep turnfight e girdiğinde curcuna nın arasında kalıyolar. yani sadece iyi dönmek sizi kurtarmıyo. ha gidip kenarda köşede kalanları yakalarsanız birebir kapışmadan üstün çıkabilirsiniz. ama buda oyun bazında bi katkı sağlamıyo pek. bu yüzden bi bölgeyi domine etmede yada kalabalığı dağıtmada enerjisini iyi kullanan b&z ye yatkın uçaklar ateş gücüde yüksekse iyi iş yapabiliyo.
    histeric e gelince orda işler tamamen değişiyo. turnfight in kıralı olan zerolar oynanabilirlik olarak güzeller. ama sınırlı hızları yüzünden sizle savaşmak yerine sizden kaçarak maçı yarım saatten fazla uzatan diğer ülke uçakları sizi psikolojik olarak yıldırarak maçı kazanabiliyolar. isterseler 40 dakika boyunca sizden kaçabilirler.
    yani uçakları kıyaslıyacağınız tek nokta iyi dönmeleri olmamalı. ama bende sizin gibi turn&burn tarzı uçakları seviyor ve onlarla oynuyorum. ama işte herzaman üstün gelemiyosun bf tarzı energy fighterlara

• quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

100 yılın etkinliği başladı arkadaşlar duyanlar duymayanları dürtsün yetmezse yumruklasın gökten premium uçak yağıyor!!!!

http://warthunder.com/en/news/251/current/

23 eylüle kadar Arcadede
    İngiliz 540 kill Typhoon Mk1b
    Japon 540 kill A6M5 Ko
    Alman 900 kill Fw190 D-13
    Amerikan 1100 kill A-26C-45
    Rus 1100 kill P-39N-0

Amerikan ödülü bende var bonusu çok adi %130 normal bomberdan farkı yok hatta bazılarının daha yüksek bonusu var. Ama gerisi şahane premium uçaklar. Bu fırsatı kaçıran kafasını taşlara vurur arkadaşlar 23 eylüle kadar zaman var girin günde 100 kill alın beleş premium uçağınıza kavuşun!!!

Diğer oyun modlarında daha az kille yine aynı ödülleri veriyor linki inceleyeniz ancak kanımca en kolay arcadede yapılır bugün öğrenmeme rağmen 187 tane düşürdüm abandım azcık

Paylaşıldıysada yeni sayfada yok duymayan kalmasın...

tek ucaklamı bu kadar kill alcaz yoksa o ulkenin herhangi bir ucagınlada olabilirmi

• Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    o ülkenin level farketmeksizin herhangi bi uçağı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

o zaman 40 ucak kaldı tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Achievement bölümüne girersen kaç tane kaldığını görebilirsin. Misc sekmesinde hangi ülke için hangi modda kaç tane vurmuşsun hep gösteriyor.
  • quote:

quote:

quote:

Achievement bölümüne girersen kaç tane kaldığını görebilirsin. Misc sekmesinde hangi ülke için hangi modda kaç tane vurmuşsun hep gösteriyor.

280 ingiliz 410 rus şu anda en mantıklısı ingiliz gitmek haberim yoktu bu eventten olsa idi ingiliz takılırdık surekli

•  War Thunder (2013) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TangoEchoKilo -- 21 Eylül 2013; 22:47:50 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

280 ingiliz 410 rus şu anda en mantıklısı ingiliz gitmek haberim yoktu bu eventten olsa idi ingiliz takılırdık surekli

Az kaldı abanman lazım ama rahat yaparsın bence. D-13ü 5 günde aldım rank 8-9 almanlarla. Kullandığın uçakların ateş gücü yüksek olsun yeter yoksa çok çalınıyor killerin. Birde milletinkileri çalarsan kısa sürede bitirirsin sıkılıp her türlü pisliği yaptım kısa sürede bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: TangoEchoKilo

• Leaderjack oyundaki ismim su anda 7 lwl takılan varsa pm atsın 1 kişilk yerimiz mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leaderjack1 -- 22 Eylül 2013; 0:12:14 >
  • quote:

What the f...!!!

• japon başladım bende. 3 lwl im. yanlız japonlarda en çok sevdiğim kamikazeeeeeeeeeeeeee ! çok zevkli oluyor.. uçak düşecekken geminin üstünde patlıyorum
  • quote:

Bu normal değil bi gariplik var.

• Arkadaşlar blog actım. İmzamdaki linkden takip edebilirsiniz.
  • UberJager kullanıcısına yanıt
    Çakal deşifre ettim seni foruma bi yazayım mı ?
  • TangoEchoKilo kullanıcısına yanıt
    Günaydın. Ben artık kullanmıyorum Abfangjageri.
    Ama sen kimseye söyleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 22 Eylül 2013; 12:42:09 >
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.