8 yıllık sata ssd ile dünya rekoru :)

8 yıllık Samsung sata SSD ile artık bu test sonuçlarını alıyorum. :) Üst seviye bir NVME M2 disk filan olsa oh ne ala diyeceğim ama sata 3 destekli bir ssd nin böyle bir sonuç vermesi bir şeylerin bozulduğunu gösteriyor ama ne ? ssd mi windows mu sürücüler mi ne bozuldu acaba. Farklı Crsytalmark hatta Samsung un kendi yazılımı ile de test ettim sonuç aynı sadece Samsung 4000 civarı bir skor gösteriyor. Crystalmark eski yeni sürümlerinde hep aynı sonuç. Sizce ssd gidici mi? İlk işim zaten Smart verilerine de bakmak oldu ama sorun görünmüyor. Çok ilginç böyle bir şeyle karşılaşmış olan var mı acaba.
AMD 9000 serisi işlemcilerde önemli bir sorun.
Geçen sene İntel'in başına gelen ve 13. ve 14. İntel işlemcileri etkileyen sorun bu sefer AMD 9000 serisi işlemcilerinin de başına gelmiş görünüyor.
Bazı yabancı forumlarda bu konuda konuşulmaya hatta sebebinin bulunduğuna dair videolar paylaşılıyor.
Bazı anakart modellerinin dengesiz voltaj vermesi ve voltaj dalgalanması sonucu işlemcilerin zarar gördüğü yönünde.
Şöyle bir baktım forumda bu konuda paylaşım göremedim eğer paylaşıldı ise bu haber konuyu hemen sileceğim lütfen bildirin.
Forza Horizon 4 için fps gpu bilgisi ?
Nvidia RTX 2080 Ti Kartlar tek tek bozulmaya başlamış.
|
external hdd kullanımı hakkında bir soru ???
|
oyunlarda yüksek fps ye rağmen ufak takılmalar ve çözümü
|
NVIDIA stuttering ( takılma ) çözümü
|
ATI NVIDIA TÜM KARTLAR VE HARCADIKLARI GÜÇ LISTE YENILENDI
|
ASUS A-45GA psu fanı dönmüyor
|
SİSTEMİNİZ İNTERNETTE GÜVENLİMİ DEĞİLMİ ÖĞRENİN
|
| Intel Core i5-8400 (6-Core up to 4.00 GHz) 8.Gen - Asus TUF B360-Plus Gaming 8.Gen DDR4 Anakart - Sapphire Radeon RX570 PULSE OC 4GB - Kingston HyperX Fury Black 2 x 8GB, DDR4-2400MHz - HX4 Ram - Corsair Carbide Serisi SPEC-01 VS600W - Samsung 860 Evo 250 GB Ssd - LG 27" 27MP59G IPS Full HD HDMI Gaming Monitor - Samsung 1tb hdd - Seagate 1tb hdd - Windows 10 Home Edition 64bit |
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.260
İkinci El Bölümü Mesajları: 351
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 297)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 109 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0