Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.871
Cevap
51
Favori
372.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O pilot ölmesi uçağa göre değişir. Sen eğer he111 ile uçuyorsan önden taradıklarında mefta olursun. bf109 g2 ile uçarsan pilot çok zor ölür. çünkü adamım önce ve arka camı zırhlıdır, Makineli tüfek memrileri seker. Fw190 ile pilotum hiç öldüğü olmadı benim. komple zıhlıdır.

Ucakların bir sürü önemli detayları vardır. Bazı ucaklar neden level 10 yada level 13 cevabı bu gibi detaylarda saklıdır.
  • merhaba arkadaşlar oyunu iyi bilen bir arkadaş ufak bir bilgi verebilirmi hangi ülke ile başlasam world of tank da hangi ülke olsan ona göre avantaj ve dezavantajı vardı bu oyunda ayrım yapamadım hangi ülkeyi seçip başlasam bide fighter dive bomber heavy fighter gibi uçaklar var hangisi nedir bilmiyorum biraz bilgilendirecek bi arkadaş varsa :) .?
  • baktım ipe dizilmiş geliyorlar hop en arkalarına yerleştim güzel ve eğlenceli oldu :) bir dalıştı 3 kill :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 18 Eylül 2013; 19:22:52 >
  • ZEPHYR kullanıcısına yanıt
    Bu pek 1 dalış olmamış ama .d kesik kesik ve biraz daha kesin atış yapmanı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEPHYR

baktım ipe dizilmiş geliyorlar hop en arkalarına yerleştim güzel ve eğlenceli oldu :) bir dalıştı 3 kill :)

Sen ağır çekimde oynuyon herhalde nasıl iş bu.

• raunk kullanıcısına yanıt
    kayıt esnasında yavaşlattım biraz hoş olsun biraz ne oluyor anlaşılsın diye ama fazla kaçmış herhalde
    replay modda hız ayarları var ordan yaptım ama dediğim gibi fazla kaçmış artık tekrar kayıt yapamam uzun iş :)

evet dalış dediğime bakmayın kuyruğa takıldık işte :)
  • Cait kullanıcısına yanıt
    sağ kanada dikkat edersen hasarlı durumda uçakla nişan almakta zorlanıyordum istediğim açıya oturmuyordu ama haklısın parmağı tetikte fazla tutuyorum bunun sebebi ben uzun süre çift motorlu ağır avcılar olan do-217 ve me-410 ile oynadım o uçaklarda mermi bol ve mermiler 20 lik hiç dert olmuyordu zaten 4-5 20 lik yiyen uçaktan bir daha hayır gelmiyordu o yüzden ordan bi alışkanlık kaldı avcılarda bu dert oluyor tabi geçenlerde ingilizlere başladım nasıl zor geldi makinalı ile sık sık düşmez ama manevraları çok iyi o yüzden şu an alıştım birde seviye 5 olunca rahatladım spitfire beaufighter açıldı iş düzeldi @Cait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 18 Eylül 2013; 22:48:27 >
  • dün akşam çok eğlenceliydi bu sefer çok çok az oynadığım ingiliz uçaklarıyla biraz uçtum ve keşke daha önce başlasaymışım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 19 Eylül 2013; 2:39:31 >
  • ingilizler iyidir. Lvl 8 de bile hala hurricane kullanıyorum. Birtek typhoon mk1 çok hantal, beaufighter a silah up geldimi arkasına girdiğin uçağı max 3 sn de indirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittim bi ara boşa amerikan kastım sonra rus kastım boşa zaman harcamışım sinirlerimi boşa germişim ing uçakları gerçekten güzel artık rahatça it dalaşı yapabiliyorum oh valla
    tek bi hurricane mk1 ile yukardaki videoda 7 kill aldım
  • İngilizleri biraz oynayım almanlar iyice sıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

Orijinalden alıntı: _CCCP_

quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

quote:

Orijinalden alıntı: NeRologize

Benim peşime düşenlerin %60ı baya şanslı o zaman :D HAtta 1 adam tarafından 3 kere pilotum vuruldu. Hepsimi şans be yaa

Uçağına doğru açiyla geliyorsa pilotu vurmak çok kolay. Eğer tependen dalışa geçiyorsa, burun buruna giriyorsanız veya yandan gelirken sabit duruyorsan pilot vurmak çok basittir.

Ama gerçekte bu kadar basit olmaması gerekmiyor mu ya çok saçma

izlediğim belgesellerde felan pilotların kafa kafaya girdiğini pek görmedim. muhtemelen gerçekte bu yüzden pek yaşanmammış bi durumdur. kaşı kaşıya gelinen saldırılar illaki olmuştur ama iki tarafta birbirine girene kadar ateş etmek yerine uygun pozisyon alabileceği manevralar yapar. ama oyunda dibine girene kadar ateş edip üstüne bide çarpıyolar. bu yüzden arcade modu gerçekle kıyaslama boşuna.
    vitality de şöyle çalışıyo anladığım kadarıyla. vitality si düşük pilot herhangi bi mermide bilincini yitiriyo. fakat yükselttikçe mermi yiyen pilotumdan oh my leg ! gibi çığlıklar duymaya başlıyorum. yani kolundan bacağından mermi yediğinde direk bilincini kaybetmiyo. sen yinede kimseyle kafa kafaya girme. tabi heavy fighter in varsa haklı olarak rakibin vazgeçmesini bekleyebilirsin

Evet haklısın kıyaslamak doğru olmaz fakat yine de can sıkıcı bir durum sürekli pilotun ölmesi.Zaten bir pilotun ölmesi bir de asist sistemi muhakkak elden geçirilmeli bence.

• Arkadaşlar şöyle bir video buldum dikkatinizi çekeceğini düşündüm.

• Arkadaşın hesabından ingilizleri ben de denedim dün gayet güzeller. Tier 6 ' da 2 tane beaufighter 2 tanede spitfire kullanabiliyorsun :) Bu oyunda yeni başlayanların oynamaması gereken tek millet almanlar heralde :) Almanları birdaha oynamamak üzere rafa kaldırıyorum:(. Ayrıca sanki Spittfire' lar bf109-E ' den çok daha iyi tırmanıyor gibi geldi bana.

HB' de ingiliz yada japon olmak bizim gibi yeni başlayanlar için rahat olacaktır diye düşünüyorum. Artık almanlıktan değilde caponluktan zevk alma zamanı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsızpistole

Arkadaşın hesabından ingilizleri ben de denedim dün gayet güzeller. Tier 6 ' da 2 tane beaufighter 2 tanede spitfire kullanabiliyorsun :) Bu oyunda yeni başlayanların oynamaması gereken tek millet almanlar heralde :) Almanları birdaha oynamamak üzere rafa kaldırıyorum:(. Ayrıca sanki Spittfire' lar bf109-E ' den çok daha iyi tırmanıyor gibi geldi bana.

HB' de ingiliz yada japon olmak bizim gibi yeni başlayanlar için rahat olacaktır diye düşünüyorum. Artık almanlıktan değilde caponluktan zevk alma zamanı geldi.

Gel şuna axis likten zevk almak diylimde tatlıya bağlayalım :D
  • Bf109F-4/R1 ile 200 kile koşuyorum, Tarihsel savaşlarda güçlü olabilcek seviyeye sahip tek tayyare bu.
  • Almanlarda kasmak harbiden çok zor. bf-109 u açmak için gece gündüz alman takılıyorum ama daha 6. lvle gelemedim almanda. İngilizlerde okadar uğraşsaydım şimdiye bütün spitfireları açmıştım

Yeni başlayan herkese genelde ingiliz öneriyorum hep. tier 2 de açılan hurricane mk1 bile almanların tier 5 deki uçaklarının eline verir. taki bf-109 gelene kadar
  • Bende kesinlikle yeni başlayanlara alman önermem.

Hurricane, 8 seviye bf 190 f4 ler 3 tane 20 mm lik takana kadar onların altında kalacak bi uçak değil. Hatta manevra olarak çok daha üstün. Bf 109 arkasına takılan hiç bi uçaktan kurtulamayan (bomberlerden bile bi kaç tur sonra anca kurtuluyo) ve (buna karşı çıkan olur mu bilmem) ileri seviye fighterler arasında zırhı belki de en düşük uçak diyebilirim. Çünkü 3 tane bf 109 um var hepsi 3 tane 20mm lik taşıyo. Ve vururken en rahat indirdiğim uçaklar bf109 serisi. Japon uçakları bile o kadar kolay inmiyo. Spitlere kritik attığım halde devam ediyolar yakalayamıyorum. Ama bi bf 109 u yakaladığın zaman bi kaç isabetle gidiyolar bunu iddia ederim.

He birde... Oyunu iyi oynuyorum diyebilirim, düşürdüğüm uçak sayısı ortalama 6-7 filan oluyo. Ama oyun içinde sürekli mızmızlanıp " bf 109 very op " gibi saçma şeyler söyleyen çok kişi var. Bazıları uçağın nerflenmesini gerektiğini söylüyo. Bende merak ediyorum dönemeyen, zırhı iyi olmayan, kokpiti tabiri caizse g.t kadar olduğu halde alakalı alakasız her yerden pilotu ölen bi uçağın neyini nerfliyecekler. Uçağın bi silahları iyi onu da zaten değiştiremezler. Manevradır, zırhdır bunlar da bi şekilde hile yapılır fakat taşıdığı silah bellidir değitiremezsin, ki zaten almanlar da çoğu uçakta silahlar sonradan geliyo. Bu uçağın neyini nerfliyecekler merek ediyorum. Gerçekten böyle bi şey mümkün olur mu bilmem ama eğer olursa tarihin en büyük ayıbı ve çekememezliği olur bu

En basit örnekle... Wargame Airland Battle oyunu alman yapımı çok güzel bi strateji oyunudur. Ve bu oyunda ruslar açık ara optur diyebilirim. Yani bu çekememezlik olayı ruslar da olan bişey sanırım çünkü almanlar gayet ciddiyetle yapıyolar işlerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: SınaypırKeskinNişancısı

Bende kesinlikle yeni başlayanlara alman önermem.

Hurricane, 8 seviye bf 190 f4 ler 3 tane 20 mm lik takana kadar onların altında kalacak bi uçak değil. Hatta manevra olarak çok daha üstün. Bf 109 arkasına takılan hiç bi uçaktan kurtulamayan (bomberlerden bile bi kaç tur sonra anca kurtuluyo) ve (buna karşı çıkan olur mu bilmem) ileri seviye fighterler arasında zırhı belki de en düşük uçak diyebilirim. Çünkü 3 tane bf 109 um var hepsi 3 tane 20mm lik taşıyo. Ve vururken en rahat indirdiğim uçaklar bf109 serisi. Japon uçakları bile o kadar kolay inmiyo. Spitlere kritik attığım halde devam ediyolar yakalayamıyorum. Ama bi bf 109 u yakaladığın zaman bi kaç isabetle gidiyolar bunu iddia ederim.

He birde... Oyunu iyi oynuyorum diyebilirim, düşürdüğüm uçak sayısı ortalama 6-7 filan oluyo. Ama oyun içinde sürekli mızmızlanıp " bf 109 very op " gibi saçma şeyler söyleyen çok kişi var. Bazıları uçağın nerflenmesini gerektiğini söylüyo. Bende merak ediyorum dönemeyen, zırhı iyi olmayan, kokpiti tabiri caizse g.t kadar olduğu halde alakalı alakasız her yerden pilotu ölen bi uçağın neyini nerfliyecekler. Uçağın bi silahları iyi onu da zaten değiştiremezler. Manevradır, zırhdır bunlar da bi şekilde hile yapılır fakat taşıdığı silah bellidir değitiremezsin, ki zaten almanlar da çoğu uçakta silahlar sonradan geliyo. Bu uçağın neyini nerfliyecekler merek ediyorum. Gerçekten böyle bi şey mümkün olur mu bilmem ama eğer olursa tarihin en büyük ayıbı ve çekememezliği olur bu

En basit örnekle... Wargame Airland Battle oyunu alman yapımı çok güzel bi strateji oyunudur. Ve bu oyunda ruslar açık ara optur diyebilirim. Yani bu çekememezlik olayı ruslar da olan bişey sanırım çünkü almanlar gayet ciddiyetle yapıyolar işlerini.

Şuan oynadığınız Bf 109 serisi zaten nerflenmiş hali. Ben oyuna başladığımda (1.27ydi) uçaklar spitfirelar ile eşdeğer bir seviyede dönebiliyordu ki gerçektede böyle bu olay. Ama nerflendi. Şuan almanlar kötü vs diye ağlayanların hepsi dikkat ettim turn n burn stili oynayan kişiler. Almanların 2. dünya savaşi boyunca boom n zoom stiliyle savaştiği biliniyor. Şimdi siz eğer gidip karşinizda bir zero veyahut bir spitfire var iken bu uçakları döne döne vurmak istiyorsanız zaten bu sizin baştan hatanızdır. Alman oynayan kişilerin yapması gereken 5000m yüksekliğe cikip avınızı bekleyeceksiniz avınız uygun hale geldiğinde doğru açıdan saldırıp kanadını veyahut pilot kabinini hallaç pamuğuna cevirip o hızla yukarıya geri çıkacaksınız.

Bf109ların en büyük özelliği hızı, tırmanışı ve titrememesidir. Bir zeroyla yada spitfire ile 5000 metreden 1500 metrede uçan bir düşmana dalişa geçtiğinizde uçak aşırı hızdan ya kanadı parçalar yada titremeye başladığından dolayı isabetli atış yapamazsınız. Ben bf109 f4ümle ki bayılırım bu uçağa HB'de ortalama her oyunda ölmeden 3 kill alip oyunu bitiriyorum. Hele ki bomberlari 3x cannonuz ile kevgire çevirmek çok zevkli :)

• bmbj B kullanıcısına yanıt
    Ben zaten çok geçmeden bf 109 ile dönerek savaşmamam gerektiğini kavradım. O dediğiniz taktiği de elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum. Ama her ne kadar istemeseniz de dönerek rakibi yakalamak ve ya ondan kaçmak zorunda kalıyorsunuz. Ki bi çok kez yükseğe tırmanırken benden önce tırmanmış bi spitfire ya da a6m serisi görmüşlüğümden olmuştur. Ondan sonra beni avlamaları zaten çanta da keklik. Ben ağlamıyorum açıkcası çünkü genelde ağlatıyorum oyun da milleti. Ama hem ingilizlere hem amerikanlara hemde ruslara karşı savaşmış bi milletin hava kuvvetlerine ait uçakların yakalandığı zaman rakiplerine karşı bu kadar çaresiz olmasına anlam veremiyorum. Hani spitfire yi a6m yi geçtim bi IL2 ye karşı bile yakalndığım zaman kaçamıyorum hiç bi şekilde. Yakın mesefeden yanımda manevra yapan bi bomberi dönerek yakalamaya çalışmak işkence gibi hatta bazen siz yakalayana kadar uçağı indiriyolar ya da taretler size ciddi hasarlar verebiliyo.

Neyse asıl anlatmak istediğim şey başka bişey aslında. Almanlar başlangıç için en kötü ülke ve ben bunu diğerlerinin aksine 6. seviyeye kadar değil 8. seviye olana kadar hatta 109 f4 lere 20 lik topları açana kadar fighter konusunda iyi olmadığını iddia etmeye çalışıyorum. Oyunda alman olmayanların çok şikayetçi olduğu bf 109 ların marifetinin ise manevrasının ve ya zırhının iyi olması değil sadece kullandığı x3 20mm lik toplardan kaynaklandığını söylemeye çalışıyorum. Oyunda insanlara bişeyleri anlatmak için ingilizcem yeterli değil bende burda dile getirmek istedim. Bu uçağı nerflerken manevrasını ve ya zırhını düşürmek tarihe hakaret olur. Nerf en fazla silalhlarını kısıtlamakla olur. O da gerçekliğe hakaret olur. Ki zaten alman uçaklarına iyi silahlar hep sonradan ekleniyo. Asıl ifade etmek istediğim budur.

He bu arada ben 11 oldum 14 seviye premium fw 190 da aldım 900 kille. Şimdi gayet eğlenerek oynuyorum arada sinirim bozulsa da. Uçak indirmek çoğu zaman kolay oluyo. Bu dediklerim seviye 8 e kadar geçerliydi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SınaypırKeskinNişancısı -- 20 Eylül 2013; 21:59:03 >

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.