Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.871
Cevap
51
Favori
372.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kamikaze olan varmı beyler ekleyin akalım. zor durumda olursak , gemilere kamikazelik yaparız.. çok fena oluyor üstünde patlıyınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Arkadaşlar blog actım. İmzamdaki linkden takip edebilirsiniz.

Guzel olmuş tebrıkler
  • quote:

Blogunda sadece Nazi uçakları mı yer alacak yoksa ilerleyen günlerde başka ülke uçaklarıyla ilgili bilgiler ve kısa hikayeler de koymayı düşünüyor musun?
  • quote:

Vay güzel olmuş. Ama şu arka planı değiştir allasen.
  • quote:

blog güzel, uçaklar hakkında detaylı bilgiler bekliyorum
    en çok hb da frene asılmanın sonucunu görünce güldüm.
  • quote:

Blogda ki bilgiler için teşekkürler. Fakat ben bi şeyi merak ettim. Top mermilerin de Armored Target ya da Stealth mermi seçeneğini seçmelisiniz demişsin. Ben bütün 20likler de Air Targets kullanıyorum. Attığı her mermi iz bırakmıyodu, bende " bu nasıl iş ses geliyo ama mermilerin çoğu görünmüyo, ne saçma şey " diyodum. Blogunu inceleyince fark ettim bu apt-apt-aıt falan filan bilmem ne mermilerin atış sırasını belirliyomuş. Yani air target seçeneğinde de stealth özelliği mevcut yanılmıyorsam. Neyse asıl soruma geleyim. Ben hep fighter kullanıyorum ve bazı uçakları düşürürken cidden çok uğraşıyorum. Örneğin rus uçakları... Bu yüzden 20 likler de air target kullanmaya devam etmemi mi önerirsiniz ya da armored targets ve ya stealth seçeneklerinden her hangi birini seçmemi mi? Hangisi uçak düşürmek için en ideali???

• quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Orijinalden alıntı: TangoEchoKilo

War Thunder (2013) [ANA KONU]

Bu normal değil bi gariplik var.

Adam rus beyler dağılalım :(

• Bazı arkadaşlar neredeyse bir günde Typhoon Mk1b aldı :) Helal olsun. Adam aces high' mış haberimiz yok :)
  • Günaydın beyler, basit bir sorum var, mürettebat geliştirmede ground ünitelirindeki reload puanı uçak havadayken ki reload'ı etkiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsızpistole

Bazı arkadaşlar neredeyse bir günde Typhoon Mk1b aldı :) Helal olsun. Adam aces high' mış haberimiz yok :)

typhon hazır 1milyon para oldu 3. günde 8 level oldum.
    bu beaufighter bir harika dostum :D
    yalnız saat 12 ye kadar bağlantı felan yeşil görnmesine rağmen çok dikkat ettim. oyunun gösterdiği yuvarlağın tam üstüne sıkınca mermiler hedef uçağın kuyruğundan bir miktar geri düşüyo. 1 cm kadar önüne sıkınca vuruyo olarak görünüyo ama hasar yazmadığı çok oluyo. serverdaki oyuncu sayısı 25bine felan düşünce ki saat 1 den sonraya denk geliyo genelde. tam yuvarlağın üstüne yarım saniyelik burst uçağı kesin alıyo. bildiğin kıyma makinesine deönüyo beaufighter.
    spitfirelere sıra gelmiyo genelde :D
    ingilizler gönyeye oturdu senin anlıycaan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumak -- 23 Eylül 2013; 9:31:09 >

• almanlara ara verip, ruslara başladım. Lvl 2-3 de bile çok etkili. Pire gibiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

almanlara ara verip, ruslara başladım. Lvl 2-3 de bile çok etkili. Pire gibiler

özel sebeplerden dolayı ben başlıyaıyorum onlara.. ülkelerinden nefret ediyorumda sadece alman ve.. japon oyuyorum. japonların manevrası çok iyi. ama onlardada zeroları beklemek lazım zerolar gelsin akarız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Günaydın beyler, basit bir sorum var, mürettebat geliştirmede ground ünitelirindeki reload puanı uçak havadayken ki reload'ı etkiliyor mu?

Evet

• SınaypırKeskinNişancısı S kullanıcısına yanıt
    Ben artık
    omni mg
    stealt top

Kullanmaktayım. Ekranım kirlenmesin diye. Önümü mermi izi dumanında göremiyorum.
  • _CCCP_ kullanıcısına yanıt
    Blogum %80 almanya %20 diğer ülkeler hakkında olcak.
  • quote:

Blogum %80 almanya %20 diğer ülkeler hakkında olcak.

Yak-9 serisi için takipte olacağım
  • Ünlü alman pilotu gerhard barkhon, yak9 için savaşın en iyi dönen uçağı demiş.

• quote:

Ünlü alman pilotu gerhard barkhon, yak9 için savaşın en iyi dönen uçağı demiş.

spitfirelerle kapışan bi pilot bunu söylemişse bize aboooww demek düşer
    normalde bildiğim kadarıyla bf109 ların dönüş kabiliyeti spitfireye epey yakın. yanlışmı biliyorum? siz iki uçak hakkındada bilgi sahibisinizdir diye düşünüyorum. yani bi bf104 f4 bi spitfire mark 2 yi önüne aldımı kolay kolayına bırakmaz sanırım. yani oyundaki gibi değil aslında.
    belki normalde yak9 da çok iyi dönüyodur. sonuçta ahşap gövdeden ve nispeten hafif bi uçak olma ihtimali var. ama ozamanda dayanıklılığı ve hızı oyundaki kadar olmuyodur heralde. tabi birde o 37 likle o kadar stabil atış yapamaması gerekir

• yak9 henüz kullanmadım ama spitfire mk2, mk1 e göre biraz daha yavaş, dönüşlerde seri değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

Ünlü alman pilotu gerhard barkhon, yak9 için savaşın en iyi dönen uçağı demiş.

spitfirelerle kapışan bi pilot bunu söylemişse bize aboooww demek düşer
    normalde bildiğim kadarıyla bf109 ların dönüş kabiliyeti spitfireye epey yakın. yanlışmı biliyorum? siz iki uçak hakkındada bilgi sahibisinizdir diye düşünüyorum. yani bi bf104 f4 bi spitfire mark 2 yi önüne aldımı kolay kolayına bırakmaz sanırım. yani oyundaki gibi değil aslında.
    belki normalde yak9 da çok iyi dönüyodur. sonuçta ahşap gövdeden ve nispeten hafif bi uçak olma ihtimali var. ama ozamanda dayanıklılığı ve hızı oyundaki kadar olmuyodur heralde. tabi birde o 37 likle o kadar stabil atış yapamaması gerekir

Ben karıştırmışım.

"the Yak-9 was the champion of climb and maneuver."
    Walter Wolfrum , Luftwaffe , JG52

Walter Wolfrum demişki, Tırmanma ve manevra konusunda şampiyon Yak9 demiş.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.