Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.870
Cevap
52
Favori
370.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu Hazırlayan: !3!ack

     War Thunder (2013) [ANA KONU]




    quote:

    Bu Oyun Hakkında
    War Thunder, Kore savaşı ve 2. Dünya savaşı araçlarının kullanıldığı Windows, Linux, Mac ve PlayStation®4 platformlarında oynanabilen cross-platform, çok oyunculu ücretsiz bir oyundur.War Thunder’da önemli kara, hava ve deniz muharebelerine katılabilir, dünyanın her yerinden oyunculara karşı sürekli geliştiren bir platformda savaşabilirsiniz.

    War Thunder size son derece detaylı bir hava ve kara savaşları tecrübesi öneriyor. Guiness Dünya Rekoru kıracak kadar fazla sayıda uçak ve bir çok tankı oyunda oynanabilir durumda ve sayı sürekli artıyor.

    Avcı uçaklarıyla eşsiz sertlikteki it dalaşlarına katılabilir, bir ağır bombardıman uçağı kumandanının ağrı sorumluluğunu hissedebilir yada bir taarruz uçağında rakiplerinize isabetli saldırılar yaparken savaşın sıcağını yakınınızda hissedebilirsiniz. Bunun dışında kara birimlerinin öncülerine katılabilir ve muharebe alanının hakimiyeti için savaşabilirsiniz: Muhteşem bir zırha ve ateş gücüne sahip bir ağır tank kullanabilir, hafif veya orta tankınızın hızı ve manevra kabiliyetiyle takımınıza avantaj sağlayabilir, uçaksavar araçlar ile gökleri izleyerek takımınızı hava saldırılarına karşı koruyabilirsiniz - tercih sizin.

    Gelecekte oyuncuların yelken açarak, denizler için savaşmasına ve birbirinden farklı savaş gemilerine kumanda etmesine de izin verilecek. Bu, oyuna destansı bir büyüklük katacak.

    Sürekli gelişen ve oyuncunun kişisel becerilerini ödüllendiren bir ortamda araçlarınızda geliştirmeler ve kişisel tecrübeniz ile ustalaşın. Onlarca aktif filodan birine katılın ve as bir pilot yada tankçı - veya her ikiside!- olmak için çaba sarf edin. Gelişen ve yeni oyuncuları seven milyonlarca kişiden oluşan topluluğumuz ayrıca oyunun gelişmesine de katkı sağlıyor, War Thunder Live üzerinden kamuflajlar, görevler ve hatta oyun içi araçlar gibi indirelebilir içerik, topluluğumuz tarafından sağlanıyor.

    War Thunder’da herkes için bir şeyler var. Windows PC, Linux, Mac yada PlayStation 4 kullanan arkadaşlarınızla birlikte bilgisayara karşı, yada mangalar kurarak başka oyunculara karşı, Basitleştirilmiş’ten Simülatör’e kadar değişik zorluk seviyelerinden tarzınıza uyanında, Mouse, Gamepad yada Klavye kullanarak savaşlar yapabilirsiniz.
    Özelliklerden Bazıları:
    Komutanız altında bir cephane - 500’den fazla yüksek derecede detaylı uçak, tank ve diğer savaş araçları tarihsel belgeler ve kalan örneklerden yararlanılarak oluşturulmuştur.
    Muharebe ateşinin tam ortası - Her oyuncunun tarzına uygun farklı zorluk seviyelerinde yoğun bir PvP deneyimi.
    A single bullet can make a difference - A realistic damage system for aircraft and ground vehicles involving individual component durability instead of an overall health bar.
    Gerçek bir “free to play” deneyimi - Oyunu istediğiniz ve sevdiğiniz sürece bedava olarak indirip oynayabilirsiniz. Geliştirme aşamasını desteklemek tamamen size kalmış.
    Platform engellerini ortadan kaldırdık - Windows PC, Linux, Mac ve PlayStation®4 platformlarında oynanabilen görüşmemiş cross-platform oynanabilirlik. Aynı anda, dünyanın her yerinden farklı platformlardaki onlarca oyuncuyla birlikte oynayabilirsiniz.
    Arkadaşlarınızla beraber oynayın - Tarihsel ve dinamik görevler, tek görevler de dahil olmak üzere zengin PvE içeriği, ve tek oyunculu veya çok oyunculu deneyiminizi daha ileri taşımak için kullanabileceğiniz bir görev editörü.
    En iyilere meydan okuyun - Profesyonel olarak organize edilen etkinlikler ve yüzlerce oyuncunun katıldığı ELO-tabanlı maçların da dahil olduğu, sürekli gelişen bir turnuva ve filo savaşları sistemi.
    Tiyatral Güzellik - Sizi içine alacak bir atmosfer yaratan dudak uçuklatan grafikler, otantik ses efektleri ve etkileyici müzik.
    Kontrolü elinize alın - Kişisel içerikler oluşturan ve bu içerikleri War Thunder Live platformumuzda paylaşın, Gelir Ortaklığı politikamızdan faydalanarak gerçek para kazanma şansını yakalayın!
    Bekleyin, dahası var! - Sürekli büyüyen ve gelişen bir ortamda, düzenli olarak yapılan her önemli güncelleme ile birlikte yeni özellikler ekleniyor!


    Yapımcı ve Dağıtıcı : Gaijin Entertainment.
    Tür : F2P, MMO Uçuş similasyon oyunu.
    Platform : PC ve MAC
    Çıkış Tarihi : Belirlenmedi, Yakında (Open Beta)
    Resmi Sitehttp://warthunder.com/
    Türkçe Sitehttps://warthunder.com/tr/play4free?r=digitouch_10696&ransacaff_sub=1026c8c6fb6bacad430f714cfdbe43

    Temel özellikler
    * *War* Thunder MMO savaş oyunudur. Dünyanın çeşitli yerlerindeki oyuncularla mücadele edebilir, Devasa savaş alanlarında savaşabilir ve tek başınıza bir kahraman olabilir yada takım için savaşabilirsiniz.
    * Ayrıntılı uçak kokpitlerini ve gerçekci uçuş tepkilerini, Tarihsel ve doğru uçak modellerini ve onlarca yükseltilebilir silah çeşitilerini, daha yüzlerce ayrıntıyı bu oyunda görebileceksiniz.
    * Oyunun Co-op özelliği sayesinde, Solo görevleri arkadaşlarınızla yapabilirsiniz.
    * Tarihsel bakımdan en gerçekci ve doğru savaş alanlarını oluşturmak için, Günümüz yeryüzünün uydu fotoğrafları ve II.Dünya savaşında kullanılan haritalar kullanılmıştır.
    * Almanya, SSCB, İngiltere, Japonya ve ABD başta olmak üzere Müttefik ve Mihver devletlerinin, II.Dünya savaşı döneminde kullandığı yüzlerce gerçekci uçak modelinden dilediğinizi seçebilirsiniz.
    * Tabiki savaşlar gökyüzü ile sınırlı değil, Savaşlarda tank, hafif zırhlı araçlar, savaş gemileri hatta piyade birlikleri görebileceksiniz.
    * Kendi klanınızı oluşturabilir ittifaklar yapabilir ve taktik stratejiler hazırlayabilirsiniz. Ustaca hazırlanmış bir taktik veya strateji, Ateş gücü ve pilotajın önüne geçebilir.
    * Gerçekci ve benzersiz hasar modellemesi sayesinde, büyük motor arızalarından, küçük kurşun çiziklerine kadar bir çok hasar görülebilir ve Kullanılan silah türüne, Silahın ateş gücüne ve Vuruş açısına göre farklı hasarlar oluşabilir.
    * Ayrıntılı grafik detayları, Dinamik hava şartları, Milyonlarca ayrıntıdan oluşan kara detayları ve bunları düşük sistemlerde bile gösterebilen gelişmiş grafik motoru.
    * Sizin için hazırlanmış global kariyer modunun ve kazandığınız başarılar sonucu alacağınız madalya ve rütbelerin keyfini çıkarabilirsiniz.

    Görüntüler:

     War Thunder (2013) [ANA KONU] War Thunder (2013) [ANA KONU] War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU] War Thunder (2013) [ANA KONU] War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU] War Thunder (2013) [ANA KONU] War Thunder (2013) [ANA KONU]


    Videolar:







    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Arkadaşlar, oyundan yakın zamanda haberim oldu. IL-2, Birds of Prey vs. oyunları yapan firma yapıyor. Online bir it dalaşı oyunu. Başarılı olacağını düşünüyorum. Yukarda ki kısmı hazırlayan "!3!ack" arkadaşa çok teşekkürler.

    Bu sitesi:http://warthunder.com



    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    GÜNCEL:

    Arkadaşlar oyun oldukça yol kat etti, optimizasyonu oldukça başarılı ve çok güzel grafikler sunuyor. Mouse/Klavye oyuncularından, joystick/rudder/gaz kolu kullanan simulasyon müdavimlerine kadar pek çok kitleye hitap ediyor. Oyunda teknik ağaç oldukça geniş, pek çok ulustan oldukça fazla sayıda uçağa yer verilmiş.

    Bu güzel oyunu DH camiası daha bir zevkle oynasın diye, Raidcall Sesli iletişim programında bir grup yarattık. Bu sunucuya girip, arkadaşlarınızla sesli chat ile savaşlara katılabilirsiniz.

    Raidcall programını buradan indirebilirsiniz:http://www.raidcall.com/v7/download-raidcall.html
    Programı kurduktan sonra "Warthunderturk" isimli ve id numarası: 5650178 olan grubu, programın sol üst köşesindeki kutucuktan aratıp, direk sesli iletişimin tadını çıkarabilirsiniz. Grubu kullanmak için kayıt olmanıza gerek yoktur.

    Bozuk resimler ve link ekleme başık düzenleme: XanthiN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Oturdum ne yapıyor diye, twitch yayınına baktım. 2 kişinin izlediği twitch yayınında takımı kurmuş saatlerce kasıyor. Ondan sonra burada gelmiş, kolayca alma yöntemi, anlatıyorum diyor. Arkadaş sen gerçekten ne dediğimi anlamıyorsun, boşuna bana cevap yazma. Reklama da laf etmiştim, lafımı geri alıyorum. Bu adamın gerçekten reklama ihtiyacı varmış. Ben gidince 1 izleyicisi kalıyor, bir el atın sevaptır.
    Squadla wager yap, bilmem nereden al oraya koy, takımın aptal çıkmasın da 3 el yenilme. Arkadaş beni anlamıyorsunuz. Ben oyunu doğru düzgün şekilde oynayıp, zevk almak istiyorum. G.tü boklu iki kuruş para için bu kadar takla atmak istemiyorum. 10 yaşındaki hilecilere vurulmak istemiyorum. 2 tank alacaz diye 10 gün bilgisayar başında dirsek çürütmek istemiyorum. Başka oyunlar ile war thunder'a aynı zamanı ayırdığında, war thunder her zaman en az tatmin eden oluyor. Oyun artık tıkandı. Bütün oyuncu kitlesi bunun farkında hatta gaijinde farkında. Şurada 1 yılları var, ya düzgünce oyunu toparlayıp adam edecekler, zevk veren bir oyun olacak yada %90'ı Rusların oynadığı dandirik bir oyun.

    Oyun prem hesabı doğru düzgün TL fiyat üstünden satsın, oyundaki hileciler ile mücadele edilsin, şu saçma sapan bugların en azından göze batanları çözülsün, 1 yıllık abone olmazsam ayıp bana. Ama adamlar hiçbiri yapmıyor yahu. Ya sev ya terk et modundalar. Oyuncu kitlesi ile en ufak bir bağları yok. Oyun olmuyor, gitmiyor, artık kendisini taşıyamıyor. Acil çözüm lazım.
  • Oyunu oynadım betaya katılma hakkı kazandım videosunu çeker koyarım uçak kokpitiden tut yerdeki Aİ düşmanlara kadar herşey mükemmel bombardıman uçaklarıda oyuna ayrı bir hava katmış.
  • Çok oldu başvuralı ama gelmedi bana.
  • Oyundan aldığım SS'leri burada paylaşıcam şimdilik 5 tane resim koyuyorum heycanı kaçmasın :)

    Son resimdeki adamla kafa kafaya çarpışmadan önceki son salisilerdi

     War Thunder (2013) [ANA KONU]


     War Thunder (2013) [ANA KONU]


     War Thunder (2013) [ANA KONU]


     War Thunder (2013) [ANA KONU]


     War Thunder (2013) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan12tirus -- 13 Mayıs 2012; 0:43:23 >
  • Edit: Kirlilik olmaması için silinmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 19 Mayıs 2012; 21:53:34 >
  • Ülkelerin uçak ağaçları

    ALMANYA

     War Thunder (2013) [ANA KONU]

    RUSYA

     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]

    ABD

     War Thunder (2013) [ANA KONU]

    İNGİLTERE

     War Thunder (2013) [ANA KONU]

    JAPONYA

     War Thunder (2013) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 2 Haziran 2012; 9:26:24 >
  • mail geldi ama nereden indiriyoruz bu oyunu. link felan göremedim ben sitesinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serci07

    mail geldi ama nereden indiriyoruz bu oyunu. link felan göremedim ben sitesinde.

    Buraya girhttp://yuplay.com, mail'ne gelen yuplay şifresi ile giriş yap, Üstten My purchases kısmına tıkla görürsün.
  • halen mail gelmedi, ne kadar sürüyor bu mailin gelmesi arkadaşlar ?

    Bu arada bu oyun cidden bomba olacak gibi bir his var içimde. Son il-2 faciasından sonra ilaç olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerospace

    halen mail gelmedi, ne kadar sürüyor bu mailin gelmesi arkadaşlar ?

    Bu arada bu oyun cidden bomba olacak gibi bir his var içimde. Son il-2 faciasından sonra ilaç olacak

    Kapalı beta olduğu için garantisi olmuyor hocam, Eğer oyunu çok merak ediyorsanız ben kendi şifremi vereyim. (ödünç olarak)
  • Sağol çok kibarsın, oyun hakkında sen biraz daha yorum yapar mısın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerospace

    Sağol çok kibarsın, oyun hakkında sen biraz daha yorum yapar mısın?



    Ne demek önemli değil, Kendimce ufak bir inceleme yaptım. İlk olarak betayı indirip (12gb) ve pc'ye kurduktan sonra, oyuna en alt seviyedeki uçaklarla dalış yapıyoruz, Beta olması sebebiyle şimdilik sadece Japonya ve Abd devletlerinin uçaklarını kullanabiliyoruz. Tabi betada seçemediğimiz diğer ülkelerin uçaklarınıda, garajlarında görebiliyoruz, hepsi öyle profesyonel modellenmişki hayran kalmamak elde değil, hatta bazılarınıda test etme onuruna erişiyorsunuz. Benim gibi Luftwaffe hayranıysanız, Messerschmitt Bf - 109E modelini Almanya semalarında test etme şansınız var.
    Birazda Online maç sistemini anlatayım, şuan için iki adet cephe'de savaşabiliyoruz, bunlar Pearl harbor ve Pasific. Maçlar 16vs16 32 kişilik, Bu sayı ilerde server durumuna göre artabilirmiş ama 16v16 kişilik savaşlarda çok şiddetli ve kalabalık olabiliyor. Online maçlardaki ping sorunundan bahsetmek gerekirse, Şuan için durum gayet iyi, ortalama 80ping ile oynuyorum, ama oyuncu sayısı artınca ne olur bilinmez. Oyunun savaş sistemi takım oyunu üzerine kurulmuş, Tabi beta olması nedeniyle herkez kafasına göre uçuyor. Gerçi bazen organize olmuş ruslar çıkabiliyor, Mesela karşınızda organize olmuş üç beş düşman uçağı varsa ve sizin takım kafasına göre uçuyorsa kazanmanız çok zor. Kazananı belirleyen en büyük etkenin takım oyunu olması gerçekten güzel olmuş.
    Eğer online maçlara yeni başladıysanız, Düşman uçaklarla uğraşmayıp, yer hedeflerini yok etmeli ve hızlıca 3-5 level atlamalısınız. Tabi maçların temeli takım oyunu olduğu için siz bir varlık gösteremeseniz bile, takımız kazanırsa xp puanlar bol bol geliyor..
    Şuana kadar yaptığım online maçlarda, benim en çok dikkatimi çeken olay, Bombardıman uçaklarının escortsuz kalması. tabi escortsuz uçan ağır uçaklarda ördek avlanır gibi avlanıyor. Bu yüzden bu uçakları fazla kullanan olmuyor, Ama etrafında avcı uçakların escortu ile ile uçan bir bombardıman uçağı haritayı dümdüz edebilir, Bence bombardıman uçaklarını iyi kullanan bir takım veya klan olursa bence ortalığı yakıp yıkar. Oyunun full versiyonunda teamspeak ile çok eğlenceli savaşlar olacaktır.
    Gelelim oynanış ve kontrol sistemine, Bence klavye ve mouse oyuna çok güzel entegre edilmiş, gerçi başlarda biraz zor oluyor. Bu yüzden online maçlara dalmadan önce biraz test uçuşu yapmanız iyi olur. Tabi online maçlardada testlerde asla kazanamayacağınız tecrübeler kazanıyorsunuz. Ben 1 haftada klavye ve mouse ikilisine iyice ısındım. Tabi oyunun kontrol seçenekleri arasında simulatör sistemleride bulunuyor, 1 haftaya kalmaz benim joystikte geliyor bakalım onun tepkileri nasıl olacak.
    Oyunun hasar motoru hakkında düşüncelerimi paylaşmam gerekirse. Bu oyunda hiçbir uçağı küçümseye gelmiyor aksi halde motorunuza veya kuyruk kanadınıza gelen bir kaç mermi sizi düşürebiliyor. Düşman uçakları ve yer hedeflerini imha etmeye çalışırken uçağınızada çok dikkat emeniz gerekiyor. Motorunuza veya kanatlarınıza aldığınız kurşunlar bazen uçağınızı o an için düşürmeyebilir, ama sonrasında manevranızı ve hızınızı etkiliyor. eğer motora aldığınız kurşun fazlaysa, zaten 5 dakikda sonra motor iflas ediyor. Aynı şekilde kanatlara alınan kurşun kontrolu çok değiştiriyor ve bu durum genelde lehinize olmuyor Sonuç olarak demem şu ki, uçakların aldıkları hasarları oyuna çok gerçekci bir şekilde yansıtmışlar.
    Artık yazımın sonuna geldim, Aklıma gelen son düşüncelerimide yazayım. Uçaklar size gerçekten uçtuğunuzu hissettiriyor, Uçuş fizikleri çok gerçekci olmuş. Eğer eski uçakların motor seslerini seviyorsanız, bu oyun sevgilinizle aranızı bozabilir. Henüz beta olmasına rağmen oyun şaşırtıcı derecede optimize çalışıyor, Grafikler gerçekten harika duruyor, savaş atmosferini hissediyorsunuz. Yer detayları, kaplamalar fazlasıyla detaylı. Oyuna emek verildiğini anlıyorsunuz. Oyun bomba olacak gibi duruyor, benden artı puan'ı aldı.
    Elimden geldiğince gözlemlediklerimi yazmaya çalıştım, Eğer yazım hatam olmuşsa kusuruma bakmayınız, vakit ayırıp okuduysanız teşekkürler..
  • ellerine sağlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerospace

    ellerine sağlık

    +1 güzel inceleme olmuş.Yazıyı okuyunca oyuna olan merakım iyice arttı.
  • Bu oyun beni çok heyecanladırıyor ya, grafikler süper, optimizasyon söylediğine göre çok iyi, yıllarca IL-2'yi online offline olarak oynadım, benim için yeri ayrıdır, Track-ir ile oynardım, bu oyundan çok umutluyum. Hergün posta kutumu beta kodu geldimi diye kontrol ediyorum ama şimdilik birşey yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerospace

    Bu oyun beni çok heyecanladırıyor ya, grafikler süper, optimizasyon söylediğine göre çok iyi, yıllarca IL-2'yi online offline olarak oynadım, benim için yeri ayrıdır, Track-ir ile oynardım, bu oyundan çok umutluyum. Hergün posta kutumu beta kodu geldimi diye kontrol ediyorum ama şimdilik birşey yok

    Bu son 2-3 gün içerisinde oyuncu sayısı %100 arttı, heralde server kontrol'u yapılıyor.Birde farklı mail adresi ile bir kez daha kaydolsaydınız, tek mail beklemekten iyidir.
  • full sürüme ne zaman geçeceği bellimi?
  • @saranghapanida, Henüz açıklanmadı ama yakında açıklanacaktır.

    Benim joystik geldi klavye ve mouse ile oyunu oynadığımı sanıyormuşum Gerçekten çok keskin ve seri manevralar yapılabiliyor, klavyede ve mouse ile bu manevraları yapamıyormuşum onu'da anlamış bulundum, Tabi stall ile tanışmam bu keskin manevraları yapmamla başladı, fazla yüklenmemek gerekiyor.
    Yalnız benim joystik ile şöyle bir sorunum var, uçmasına uçuyorum ama hareketli veya duran hedefleri vurmakta çok zorlanıyorum hatta vuramıyorum.
    Bu durum ilk defa joystik kullanmamdan mı? yoksa hassasiyet ayarlarını yapamamamdan mı? oluyor bilmiyorum ama bir türlü istediğim ayarları bulamadım. daha önce benzeri oyunlarda joystik tecrübesi olan varsa ayar konusunda nelere dikkat etmeliyim yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum. Bu arada joystik modeli logitech extreme3Dpro.
  • umarım il2 nin havasısını verir wings of prey gibi olacaksa hiç bi tadı olmaz
  • Biraz resim paylaşalım

     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]
     War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]  War Thunder (2013) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 25 Mayıs 2012; 18:52:14 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.