Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.871
Cevap
49
Favori
375.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TangoEchoKilo

Arakadaş sana tavsiye veriyorum arado yerine bunu kullanman daha iyi diye... hem jet uçak kullanırken öyle hızlıca bombayı salayım kacayım diyemezsin 37'liği adamın ağzına tıkarlar.

Mesajını yanlış anlamışım hocam. .Tamda benim amacım hızlıca bombaları sallayıp uzamaktı. Neyse akşam eve gidince bakarım tekrar.
  • biraz önce ilk kez birkaç el oynadım oynadım oyunu.
    açıkcası pek sarmadı. oynadığım oyun modundan (yerdeki araçları patlatma) olabilir. 3. elden sonra sıkıldım çıktım. belki zamanla severim.
    bir de oyun süresi çok kısa 10 dakka anca sürüyor.

birkaç tane de sorum olacak

1- tek tip mi silah var uçaklarda? tarayan silah ikide bi tutukluk yapıyor neden? parayla yeni silah falan takabiliyor muyuz?
    2- yerdeki araçları yok ettiğimiz modu oynadım başka oyun modları var mı?
    3- bazen uçağımız vurulunca patlamıyor. süzülerek çakılıyor. bu sırada uçaktan nasıl atlanıyor, atlayınca noluyor?
    4- uçağın motoru durdu kendiliğinden, yere iniş yaptım bi süre sonra uçak patladı. motora çok yüklendiğimden mi durmuştur. fazlada yüklenmedim diye hatırlıyorum.
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    1. hemen hemen uçaklarda ne silah varsa hep o silah var. Ama bu silahların performansları geliştiriliyor ve değişik mermi tipleri takılabilir hale geliyor. Misal bf109 serilerinde ise ek top silahı takılabilir hale geliyor uçakta deneyim artınca.
    Eğer hiç durmadan ateş edersen silah tutukluk yapar. Vuracağından eminsen ateş et. Zaten Arcade dışında mermi sınırlı. İkmal yapmak zorundasın bitince.

2. Oyunda

- AB (arcade )
    - HB (historical) yani tarihsel
    - FRB (Full real battle) tam gerçekçi savaş modları bulunmakta.

3. J tuşunu basılı tut vakit varsa atlarsın. Atlamayı başarırsan uçağın alacağı para hasarı (ve tamir süresi) daha kısa oluyor.

4. Motoruna bir mermi gelmiştir. Özellikle rakip stealth mermi kullanmışsa anlamanda çok zor mermi yediğini. Motor zorlayarak sorun yaşamak iiçin uçağı devamlı WEP modunda uçurman lazım. Bu durumda da önce motor kırmızı görünür. Sağ altta, oil overheated yazısı çıkar. Bütün bunları kale almazsan moturun siyah olur ve durur.

• Bir belgesel bölümü daha

Belgeselde alman bf-109'larinin canini hice sayarak amerikan B-24 bombardiman ucaklarina mahmuzlama saldirilarini anlatiyor, gercekten merakliysaniz hosunuza gidecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium alınca Battle trophy'leri daha çok veriyor herhalde. Sabahtan beri 75000,15000 biraz önce 150000 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

@mumak

Sn. Mumak Joystick ayarlarınız duyduğuma göre mükemmel şekildeymiş. Burada da paylaşsanızda bizde o saatlerce yaptığınız ayarlardan faidelensek.

sayın hellmarch henüz tam oturtamadım joystick ayarlarını. clandan bi arkadaş var akşam yardımcı olcak ozaman tam ayarlayabilirsek buradan paylaşırım :)
    yalnız free track yaptım iyi çalışıyo. geri bakma olayınıda çözdümmü tamamdır
  • 23 Kill ve mağlubiyet, bu kadar mal bi takım ömrümde görmedim sanki World of Tanks'ın kadrolu NOOBları bu gün beni sinir etmek için WT sunucularına gelmiş ezik herifler, 2x i alamadım böyle bir oyunun sonucunda

War Thunder (2013) [ANA KONU]

• Bu sabah bi askeri uçak geçti, çok geçiyor iş yerinin ordan, farkında olmadan aha dedim Bomberlar gidiyor :) savaş anında insanların moral motivasyonunu ne hale getirir bilemiorum. tam şu anda nat. geo'da Spitfire piloti George Beurling belgeseli var, ne dek getirdim ya:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurs@tz

23 Kill ve mağlubiyet, bu kadar mal bi takım ömrümde görmedim sanki World of Tanks'ın kadrolu NOOBları bu gün beni sinir etmek için WT sunucularına gelmiş ezik herifler, 2x i alamadım böyle bir oyunun sonucunda

23 kill nedir naptin sen ya B17 kadar saglam, zerolar kadar cevik, beaufightler'lar kadar ates gücü olan bir ucak mi kullaniyorsun sana özel

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Orijinalden alıntı: kurs@tz

23 Kill ve mağlubiyet, bu kadar mal bi takım ömrümde görmedim sanki World of Tanks'ın kadrolu NOOBları bu gün beni sinir etmek için WT sunucularına gelmiş ezik herifler, 2x i alamadım böyle bir oyunun sonucunda

23 kill nedir naptin sen ya B17 kadar saglam, zerolar kadar cevik, beaufightler'lar kadar ates gücü olan bir ucak mi kullaniyorsun sana özel

Bilemedin hiçbiri değil, sadece rus ufolarının marifeti, 2 tane lagg3 bi tane i15 e maloldu, yani 2 level 3 bi tane de level 0 stok uçakla oldu bu iş

• Tarihi savaşlar 1 kere hak verilmesi kötü olmuş alıştım diğerine.
    Birde sadece türklerin girdiği server yokmu?
  • Allah aşkına beraber bomber oynayalım bir kişi avcı olsun base patlatalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockSharp -- 2 Eylül 2013; 21:43:30 >
  • Bomber oynayacam yanimda fighter istiyorum diyen varsa refekatci fighter olabilirim

• Siz beni koruyun baseler size gurban olsun.
  • quote:

Siz beni koruyun baseler size gurban olsun.

uçak 7 bin metrede uçuyor. o irtifa için sanırım avcı gerekmez :D

• Kazançlı bir historical battle oldu

• quote:

Bomba süresini 37 saniyeye crewe skill vererek mi düşürdün yoksa Amerikan uçaklarının bir özelliği midir o?Çok iyiymiş ya 37 saniye.

• quote:

Nasıl bomba atıyorsun hocam ben beceremiyorum.
    Tamam kurcalayınca buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raunk -- 3 Eylül 2013; 1:48:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Ben dönüşleri Klavyeden yapar, nişanı ise muase ile alırım.
    Burda kullandığım ayarlarım görünmekte. Ucak mauseden bağımsız dönüşler yapıyor ben sadece etrafa bakıyorum.

Ben simple kullanıyorum ama burunla dönmeyi ctrl ve shifte aldim. mouse wheel tamamen zoom axis için ayarlanmiş durumda düşmanla aramdaki uzaklığa göre ayarliyorum. dönüşleri mouse ile yapmak zaten keskin dönüş yapmana izin vermiyor o yüzden advanceddeki w s yi simpleda ctrl shifte aldim daha iyi dönüyor uçak ama yüksek hızlarda dönerken hbdeki titremenin önüne geçemedim daha.

• Daha dün b-17 açtım ve indirime girdi şansa bak alayım bari
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.