Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.871
Cevap
49
Favori
375.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Byfe

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

spitfire mkII yi açtım. Sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.

1. Spitfire mkI ' de 4200 mermi kapasitesi varken, mk II de 1200 mermi + 120 Cannon var.
    2. Silah upgrade geldiğinde mermi kapasitesi artacakmı.

ayrıca bu 20mm cannon süper bişeymiş 3 tane isabet ettirdiğim uçak düşüyor. Bir de beaufort un kanadına 10 tane isabet edince kanadını kopardı.

Spitfire mk2 tier'inin en iyi ucagi bence. Bende kullaniyorum cok cevik

haklısın çevik ve güzel bir uçak ama normal mermi sayısının düşük olması dezavantaj gibi.

Mermi sayısının en az hurricane kadar olması gerekirdi bana göre.

O zaman dengesiz olurdu herkes spitfire'i tercih ederdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun yoğunluktan çöktü galiba :) bu etkinlik sayılmaz bence başladıgından beri 1 el oynadım
  • Fazla yüklenme var herhalde sunucuda. Biraz önce oyundan çıktım şimdi çevrimdışısın diyor

Server gitti

Tam 3 oyun kazanmıştım 2 tane kalmıştı server gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockSharp -- 1 Eylül 2013; 20:06:02 >
  • 72.000 oyuncu aynı anda online oldu server'lar çöktü.

Etkinlik +1 saat uzatıldı, Türkiye saatiyle 23:00 da bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 1 Eylül 2013; 20:05:41 >
  • yüklenme var. login olamıyorm
  • Login oldum ilk ülkeni sec diyor hesap resetlenmis sanki

• Olur böyle şeyler oyun daha betada sonuçta. Full sürümde server kapasiteleri yerine oturur.

• Simdi girdim yeniden duzelmis gibi

• Son maçım kaldı bağlantı koptu, sunucuya bağlanamıyorum

• 6 oyundur kazanamıyoruz ya 6 oyundur, her oyun sırf kazanalım diye bombalayabileceğim herşeyi bombalıyorum, inebildiğim üslere gidip iniyorum düşman uçağının peşine düşmüyorum hatta son kalan tank falan olursa ram'lemeye çalışıyorum. Ama yok saçma sapan takımlar yüzünden 6 maçtır tek galibiyet alamadım, son 7.maç bir galibiyet daha alıp 100 altını anca aldım, şimdi gene server bakımı diyor

Fiyata baktım şimdi 150 altın 1$'mış. Basacam parayı alıcam değmez bu strese yahu
  • anca bi 100 kaptım başkada uğraşamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

evet tayox a yazıcaktım yanlış oldu kusura baskmayın

Alışmak zor ama deniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayox06 -- 1 Eylül 2013; 22:04:22 >
  • quote:

6 oyundur kazanamıyoruz ya 6 oyundur, her oyun sırf kazanalım diye bombalayabileceğim herşeyi bombalıyorum, inebildiğim üslere gidip iniyorum düşman uçağının peşine düşmüyorum hatta son kalan tank falan olursa ram'lemeye çalışıyorum. Ama yok saçma sapan takımlar yüzünden 6 maçtır tek galibiyet alamadım, son 7.maç bir galibiyet daha alıp 100 altını anca aldım, şimdi gene server bakımı diyor

Fiyata baktım şimdi 150 altın 1$'mış. Basacam parayı alıcam değmez bu strese yahu

Yalnız oynuyorsanız klan veya arkadaşlarınla beraber oynamıyorsan ağzınla kuş tutsan oyun içinde çeviremiyorsun. Oysa arkadaşınlarla beraber yalnız siz 4 kişi bile kalsanız oyunu çevirebiliyorsunuz.

• Öncelikle merhabalar. Oyunu dün indirmeye bıraktım ve bugün işten geldiğimde bitmişti. İlk başlattığım zaman "hata düzeltme" vs. dedi, büyük ihtimal normaldir dedim ve evet deyip oyunu başlattım. Ancak 2 tane introdan sonra login bölümünü göremiyorum. Fareyi en üste getirince görebiliyorum ama ekranın diğer tarafları maalesef yok. Vsync'ı kapattım tekrar oyuna girdim bu sefer de siyah çizgiler şeklinde dalgalanmalar oluyor, bu sefer daha da oynanmaz duruma geliyor.

Sorunumu çözebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ekleme: Şimdi de 8111000F hatası "account frozen" diyor. Ne iş arkadaş yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 1 Eylül 2013; 22:33:57 >
  • P47D-Thunderbolt ve it dalaslariyla ilgili bir iki hikaye anlatan bir belgesel (türkce)

Videoya göre önceden isabet alip kismen yanmis yarali bir thunderbolt tek ucarken almanlarin ünlü bir pilotunun kontrolündeki FW190 tarafindan saldiriya maruz kaliyor ama fw190 thunderbolt'u alt edemiyor

Oyunda ise fw190'in iki atisiyla kevgire dönüyor benim thunderbolt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 1 Eylül 2013; 22:36:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Öncelikle merhabalar. Oyunu dün indirmeye bıraktım ve bugün işten geldiğimde bitmişti. İlk başlattığım zaman "hata düzeltme" vs. dedi, büyük ihtimal normaldir dedim ve evet deyip oyunu başlattım. Ancak 2 tane introdan sonra login bölümünü göremiyorum. Fareyi en üste getirince görebiliyorum ama ekranın diğer tarafları maalesef yok. Vsync'ı kapattım tekrar oyuna girdim bu sefer de siyah çizgiler şeklinde dalgalanmalar oluyor, bu sefer daha da oynanmaz duruma geliyor.

Oyunu steam üzerinden mi indirdin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Öncelikle merhabalar. Oyunu dün indirmeye bıraktım ve bugün işten geldiğimde bitmişti. İlk başlattığım zaman "hata düzeltme" vs. dedi, büyük ihtimal normaldir dedim ve evet deyip oyunu başlattım. Ancak 2 tane introdan sonra login bölümünü göremiyorum. Fareyi en üste getirince görebiliyorum ama ekranın diğer tarafları maalesef yok. Vsync'ı kapattım tekrar oyuna girdim bu sefer de siyah çizgiler şeklinde dalgalanmalar oluyor, bu sefer daha da oynanmaz duruma geliyor.

Oyunu steam üzerinden mi indirdin?

Yok yahu, direk yükleyicisi üzerinden.

• quote:

Videoya göre önceden isabet alip kismen yanmis yarali bir thunderbolt tek ucarken almanlarin ünlü bir pilotunun kontrolündeki FW190 tarafindan saldiriya maruz kaliyor ama fw190 thunderbolt'u alt edemiyor

Sen de bunu yedin.
  • cwr kullanıcısına yanıt
    Her izlediğinize inanmayın
  • Fütursuzca 109'lari savunmadan önce videoyu da bir izleyin bari, videoda olayi anlatan adam ben degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 1 Eylül 2013; 22:59:16 >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.