Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.871
Cevap
49
Favori
375.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bf109 ları bi indirime sokmadılar :( Bu ruslarda almanları hiç sevmiyor arkadaş.
  • Ruslardan pek bişey gelmiyor bu spitfire mıdır bide sol tarafındaki h ile başlayan isim uçak serisi ile başım dertte onlar yüzünden oynamıyorum O taraflara mı geçsem ama şekilleri berbatlaşıyor ileride ? iyimidir sizce ingilizler ruslardan

Orijinalden alıntı: Vanseth

Ruslardan pek bişey gelmiyor bu spitfire mıdır bide sol tarafındaki h ile başlayan isim uçak serisi ile başım dertte onlar yüzünden oynamıyorum O taraflara mı geçsem ama şekilleri berbatlaşıyor ileride ? iyimidir sizce ingilizler ruslardan

Kagit üstünde en iyi manevra yapan ucaklar tier'ine göre spitfire'lar. Acikcasi ben 6 7 leveldeki japon ucaklarin bile spitfire mk1-mk2 kadar iyi manevra yapabildigini sanmiyorum. Alman ve rus avcilari ise manevra konusunda iyi olmasa da silah gücü olarak ingiliz ve japon ucaklarini kevgire cevirecek kadar güclü. Özellikle Hb'da zero ve spitfire'lar ile kesinlikle turn fight'a girmeyeceksin, önce yükselebildigin kadar yukseleceksin, sonra spitfire a tepeden tüm silah gücünle dalacaksin serce avlayan sahin gibi. Zaten denk getirirsen en az bi sekilde hasar almis olur sonra kolay avlarsin, yok pek hasar veremezsen hic dönmeden basip tirmanarak uzaklasacaksin spitfire a dogru dönmeyeceksin Zaten spit yavas oldugu icin seni arkadan yakalayamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 3 Eylül 2013; 15:20:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turn Fight da Spit'lerin Zero'lara karşı şansları yok, oyun içinde Turn Fight'ın mutlak galibi her zaman için Zero'lardır.

Ayrıca oyun içindeki Stat Kartlarına sakın aldanmayın, oradaki değerlerin büyük kısmı ya güncel değil yada gerçek değerler değil, bunu ben değil yapımcılar söylüyor.

Bir Zero'ya saldırmanın en güvenli yolu BnZ tekniğidir, altındaki Spit bile olsa Zero'ya karşı Turn Fight'a girmek intihar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 3 Eylül 2013; 15:31:04 >

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Orijinalden alıntı: Vanseth

Ruslardan pek bişey gelmiyor bu spitfire mıdır bide sol tarafındaki h ile başlayan isim uçak serisi ile başım dertte onlar yüzünden oynamıyorum O taraflara mı geçsem ama şekilleri berbatlaşıyor ileride ? iyimidir sizce ingilizler ruslardan

Kagit üstünde en iyi manevra yapan ucaklar tier'ine göre spitfire'lar. Acikcasi ben 6 7 leveldeki japon ucaklarin bile spitfire mk1-mk2 kadar iyi manevra yapabildigini sanmiyorum. Alman ve rus avcilari ise manevra konusunda iyi olmasa da silah gücü olarak ingiliz ve japon ucaklarini kevgire cevirecek kadar güclü. Özellikle Hb'da zero ve spitfire'lar ile kesinlikle turn fight'a girmeyeceksin, önce yükselebildigin kadar yukseleceksin, sonra spitfire a tepeden tüm silah gücünle dalacaksin serce avlayan sahin gibi. Zaten denk getirirsen en az bi sekilde hasar almis olur sonra kolay avlarsin, yok pek hasar veremezsen hic dönmeden basip tirmanarak uzaklasacaksin spitfire a dogru dönmeyeceksin Zaten spit yavas oldugu icin seni arkadan yakalayamaz

Alıntıları Göster
    Değerli yorumlar ve taktikler için teşekkürler işime çok yaradı.

• IL-2 Diyorum

Orijinalden alıntı: TangoEchoKilo

IL-2 Diyorum

Sen yaramaz bir çocuk oldun çıktın , HB diyorlar HB, aklın fikrin IL2'lerde, eskiden AB'de onlarla oynamak isterdim ve karşıma gelmemesini isterdim, HB'de ise onları bolca görmek istiyorum, çünkü çok savunmasız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkentt -- 3 Eylül 2013; 16:27:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtsızpistole

İngiliz Spitfire' ları iyi dönüyorlar. Ama capon uçakları onlardan da iyi dönüyor. Tabi ki burada uçağı iyi bir şekilde gönyeye oturtman gerek.

yakaladım seni :) gönyeye oturtcaam akşam :) (uçağı)
  • quote:

Ben de zaten ab diyorum. adamların hb dediğinin farkındayım :D

Bu arada üçüncü B17'yide aldım, şimdi B24 için hem exp hem lion biriktiriyorum 1 yarılandı gibi, fakat içimden hala gelmedi B17 ile oynamak, fıldır fıldır dönen Japon fightler daha cazip geliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkentt

quote:

Bu arada üçüncü B17'yide aldım, şimdi B24 için hem exp hem lion biriktiriyorum 1 yarılandı gibi, fakat içimden hala gelmedi B17 ile oynamak, fıldır fıldır dönen Japon fightler daha cazip geliyor..

bende japon fighterları seviyorum. ama bomber dediğiniz zaman amerikalılarda ayrı bi güzel. gel görki ağır bombacı uçakların rolü kalmadı oyunda şu an. base patlatmayada para vermiyo doğru düzgün. historic te hiç bomber oynamadım orda ne durumda bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

Orijinalden alıntı: bozkentt

quote:

bende japon fighterları seviyorum. ama bomber dediğiniz zaman amerikalılarda ayrı bi güzel. gel görki ağır bombacı uçakların rolü kalmadı oyunda şu an. base patlatmayada para vermiyo doğru düzgün. historic te hiç bomber oynamadım orda ne durumda bilmiyorum.

Milletin birbirini yedikten sonra ve ortalık sakinleşince, ayrıca mermiler bitip herkes üsse dönerken, ortaya çıkıp güzel bir şekilde yer hedeflerini vuruyorsun ve kazanç güzel, onlar geri gelirken sen doluma gidiyorsun, bu arayı tutturmak önemli, ilkten ortaya çıkınca iniyorsun kolay, bu dediklerim rank 7 ve üstü, yoksa sb2, a20, h6k4 ve pe3 lerle seni kolayca düşürecek yok zaten adamları bitiriyorsun güzelce..

• neden hep böyle takımlar beni bulur anlamıyorum 6 eldir böyle...
    [simage]
    [/url]/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazansavar -- 3 Eylül 2013; 19:40:40 >
    Youtube Kanalım
    Panzerkampfwagen VI Tiger
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazansavar

neden hep böyle takımlar beni bulur anlamıyorum 6 eldir böyle...
    [simage]
    [/url]/image]

Iyi de kara saldirisi oyununda hic yer birimi yoketmemissin takima suc atma bence o kadar kendin de takim adina cok bisey yapmamissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

[simage]
    [/url]/image]

Iyi de kara saldirisi oyununda hic yer birimi yoketmemissin takima suc atma bence o kadar kendin de takim adina cok bisey yapmamissin

iyide bomber değilim ki fighter ım

• quote:

quote:

quote:

[simage]
    [/url]/image]

iyide bomber değilim ki fighter ım

:) karşı takımda sadece bir hedef kalmış, oda seviyeye bakınca aa yada artillery olması lazım, lidersen eger bir maçta gidişata göre uçak kaybetme pahasına son hedefe dalınır

• 7.62mm'lik makinalı silahlar bombardıman uçaklarına etkilemiyor mu acaba ? Bir tane benden yüksek seviye bombardıman uçağının kuyruğuna takıldım Spitfire Mk1 ile, 6 tane 7.62mm silahım ile 2 kayış mermi boşalttım 300 400 metreden hemde yok arkadaş bir ara bi motoru yandı o kadar hala güzel güzel uçuyordu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.