hadi hayırlı uğurlu olsun çıktı oyun 3.83 gb bu klon dvd ne oluyo tam
clone dvd, orjinal dvd nin bire bir kopyalanıp nete aktarılması. orjinal dvd ile aynı içerik vardır..
ilaç yok henüz..boş yere ss beklemeyin
herkese hayırlı uğurlu olsun beklediğim bir oyundu...
Oyun inş fos çıkmaz cok iyi olmadığı belli ama vakit gecirecek kadar da iyi olsun Evet daha ilac eczaneye gelmemiş ama tez zamanda gelir mutlaka
oyun inene kadar ilaci gelir bence su anda haril haril ilac yapiyorlardir
Bunu nası kuracaz ya ?
quote:
Orjinalden alıntı: wormhole
@Dave Mustaine hocam filmdeki olay zamanı yavaşlatma falan değildi
film berbat ötesiydi,konu berbat,kurgu sıfıryahu tezgahın nerden geldiği ne olduğu bile belli değilo kurşuna falso verebilmek için kurşunun çıkış hızından daha hızlı olması lazım elinin,yani yani yani saçma ötesi bir aksiyon filmi idi ve ayrıca senenin aksiyon filmi diyen arkadaş;batmani sanırım izlemedin
sözün özü film gibi olmasında oynanır belki...
Wanted gayet güzel filmdi.Ama tabi sanatsal amaçlı yapılan film değil çerez film.Sonuçta eğlendiriyo ve insan merak ediyo neler olucağını.mesela angelinanın filmin başında arabada olan yerler,Filmin sonunda adamımızın mekanı basması çok iyi bir aksiyon eseriydi. Ayrıca işten ayrılırken klavyeyi adamın suratına geçirince ekranda klavyenin tuşlarından oluşan "F.ck you" yazısı acayip güzeldi. Senenin en iyi aksiyon filmi sıralamasına Eagle eye'i ve Babylonuda koymanızı tavsiye ederim ayrıca.
Arkadaşlar hangi siteyi kullanıyorsunuz? PM rica edebilir miyim?
Babylon da, Eagle Eye da berbatte bence.
oyun gayet hoşuma gitti arkadaşlar...watchmeni seven arkadaşlar eminim bunu da çok sevecekler...optimizasyonda sorun yok....1440 900 da full herşey açık 58 fps alıyorum ki oyunun grafiklerini görünce sizde bana hak vereceksiniz...tek düze bir ilerleyiş söz konusu...yanlız rehin felan alıyoruz adamları müthiş oluyor....gears of War’daki gibi duvarların veya herhangi bir eşyanın arkasına saklanarak ilerliyoruz..oyunu ağır çekimle yavaşlatmak mükemmel oluyor ...az oynayım ss atabilirsem atacam şirketin bilgisayrından kopyalama ile uğraşıyorum...dvd ye çekim evden ss leri atarım....oyun süper arkadaşlar
@inan1981
Ss leri bekliyoruz.
Bide sana zahmet bu clone nin nası kurulduğunu bana acıklarsan sevinirim.
@inan1981
arkadaşım nasıl çalıştırdın oyunu? dt pro kurdum, dte tools ile cloak yaptım. en son olarak emulation all yaptım ama olmadı. acaba işletim sistemi ile alakası var mı? vista x64 kullanıyorum
kurşuna falso verdiren bu oyun mu idi neden böyle abuk şeyler yaparlarki adam gibi bi tps olsun işte
quote:
Orjinalden alıntı: evohan
kurşuna falso verdiren bu oyun mu idi neden böyle abuk şeyler yaparlarki adam gibi bi tps olsun işte
filmde de öyleydi
birde ben videolarda gördüm herif kurşunu eliylede atıyodu galba ama bu tps kıtlığında denemekte yara var genede
quote:
Orjinalden alıntı: nasi
Sonuçta film üzerine kurulmuş bir oyun bencede vasat bir oyun olacak
Film odaklı değil player odaklı olmalı şu oyunlarr
kurarken bir şeye dikkat ettim bende daemon tools sürümleri farklı...4.0 olanla kurdum....ayrıca xp yazanı indirdim...belki işletim sistemi dicem ama sanmıyorum...vistada ayrı bir paragraf yapılmalı....sonuçta xp ile çok farklı...baştan şöyle anlatayım clone cd'ye okuttum image dosyasını oluşturdum ( bir cdd bir img bir de sub dosyası oluştu) daha sonra daemon tools'dan mount image yapıp cdd dosyasını seçtim launcher'ı açtı...sonrası malüm zaten...ama hangi sürüm sizdeki...yani hangisini indirdiniz bende ki ilk çıkan nete ilk düşen yani
Arkadaş ne kadar gerçekçilik merakınız varmış yaaa Yok kurşuna falso verilir mi yok fizik kurallarına aykırı fln hepiniz bilim adamı kesildiniz haaa... Wanted çizgi roman değil mi? Superman Batman nasıl uçuyorsa bu adamın özelliği de kurşuna falso vermesiymiş nedir bu kadar takıntı yaptığınız anlayamadım. Sanki her oynadığınız oyun, izlediğiniz film gerçekler üzerine kurulu
quote:
Orjinalden alıntı: Oz_An
Arkadaş ne kadar gerçekçilik merakınız varmış yaaa Yok kurşuna falso verilir mi yok fizik kurallarına aykırı fln hepiniz bilim adamı kesildiniz haaa... Wanted çizgi roman değil mi? Superman Batman nasıl uçuyorsa bu adamın özelliği de kurşuna falso vermesiymiş nedir bu kadar takıntı yaptığınız anlayamadım. Sanki her oynadığınız oyun, izlediğiniz film gerçekler üzerine kurulu
dostum yorumuna tamamen katılıyorum.
Arkadaslar oyunun full sürümünü indiren link verebilirmi pm den neden bulamadım ben
yalan dünyadan gercekci ''OYUN'' istemek biraz abestle iştigal degilmi.