Şimdi Ara

Wanted: Weapons Of Fate™ (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
0
Favori
57.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=60670
  • Sonuçta film üzerine kurulmuş bir oyun bencede vasat bir oyun olacak
  • Film üzerine kurulmuş olmasından ziyade kurşuna falso vermek gibi saçma şeylerden dolayı vasat olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Mart 2009; 18:34:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VaLoUr

Film üzerine kurulmuş olmasından ziyade kurşuna falso vermek gibi saçma şeylerden dolayı vasat olucak

Hey Allahım yahu oyun bu neden kimse anlamak istemiyor Oyunda da filmde de kurşuna falso da verdirilir kurşun giren kişi ölmeyebilir de... Herşeye şu saçma bu saçma diye niye yaklaşıyosunuz. Ona bakılırsa bence Lord of the Rings serisi saçmalığın daniskasıdır. Elfmiş bilmemneymiş abuk sabuk ütopik ürünler

• Ozan'a katılıyorum şu oyun yada filmlerde mantık aramasak fazla, bunlar eğlence için yapılıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

quote:

Film üzerine kurulmuş olmasından ziyade kurşuna falso vermek gibi saçma şeylerden dolayı vasat olucak

Hey Allahım yahu oyun bu neden kimse anlamak istemiyor Oyunda da filmde de kurşuna falso da verdirilir kurşun giren kişi ölmeyebilir de... Herşeye şu saçma bu saçma diye niye yaklaşıyosunuz. Ona bakılırsa bence Lord of the Rings serisi saçmalığın daniskasıdır. Elfmiş bilmemneymiş abuk sabuk ütopik ürünler

+1 Bende katılıyorum gerçekçilik arıyorsanız Flashpoint olmadı Cod4 oynayın...
    Ben bu oyundan umutluyum

• Piyasaya daha çıkmamış oyunları yerden yere vurmaya bayılıyoruz.Oyun çıkar,yükler oynarsın,olumlu olumsuz eleştirilerini o zaman yaparsın.Asıl sizin yaptığınız saçmalık başka bişey değil...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TrMhMt

Filmi cok sacma idi her acidan ama oyunu nasil olur orasini gorecez !!!

hala anlamadim filimde anjelina neden kendisi ile birlikte herkesi oldurduki ? Sebep ???

Çünkü o başkan kuralları bozdu normalde kurallar gereği bütün üyelerin ölmesi gerekiyodu ama hiçbiri kabul etmedi kendini öldürmeyi bitek angelina kurallara uydu ve herkesi öldürdü.

Bu arada cod ve gta da adam 100 mermi yiyo ve ölmüyo buna saçma demiyonuzda merminin falso almasına niye bu kadar tepki veriyosunuz anlamıyorum.Adı üstünde bilim kurgu bu.

peki ya bizim bu zenci adamlarını kendi yanına çekmek için kardeşliktekilerin isimlerini de kendi yazdıysa diğerlerini yaptığı gibi yani blöf yaptıysa ?

• Önyargı gibi olacak ama banada biraz tırt geldi oyun...

Mutlaka sevenler çıkacaktır, yinede ben pek ümitli değilim....
  • Yeni video

http://www.gametrailers.com/player/46993.html

Bence oyun bu senenin sürpriz oyunlarından biri olacak. Demosunu oynayanlar grafikleri falan beğenmişler. Tek kusurlu yanı olarak oyun biraz kolaymış. Sahip olduğumuz yetenekler karşısında düşmanlar çok fazla birşey yapamıyorlarmış.
  • 24. 03.2009 yaziyor 3 gun sonra cikiyormu yani oyun

bence cok kaliteli birseye benziyor yinede oynanir heleki filmini severek izlediyseniz
  • quote:

quote:

kurşun giren kişi ölmeyebilir evet ama falso nasıl veriyosun fizik kurallarına aykırı filmini de ilk gün sinemada izledim gıcık oldum zaten biz die hard tarzında daha gerçekçi bir aksiyon beklerken ne çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Necro -- 21 Mart 2009; 18:18:00 >

• Dostlar, her aksiyon filmi/oyunu gerçekçi olacak diye bir kural yok ki, matrix şimdiye kadarki en gerçek dışı film olmasına rağmen (bana göre) en baba filmlerden biridir; filmleri/oyunları gerçekçi olup olmamasına göre eleştirmeden önce elimizi vicdanımıza koyalım..
  • benim anlatmak istediğim nokta orası zaten matrix gerçek doşıydı ama matrix e göre insanlar zaten rüyadaydı o yüzden istediğini yapabiliyordu bundakiler insan olduğu halde insanın yapması mümkün olmayan şeyleri yapıyorlar onu demek istiyorum
  • oynanışı çok güzel olacak
  • O zaman yandık vallaha.
    O mantıkla gidersek çoğu film sınıfta kalır ve " Die Hard " da bile gerçek hayatta olması mümkün olmayan sahne/olay mutlaka olmuştur.
    Ben fizikçi değilim, tabi tam bilemem fakat mermiye falso vermek mümkün olabilir diye düşünüyorum.
    Gerçekte yapılabilmesi mümkün olmasa bile filmin gerçekçi olup olmaması beni bağlamıyor, öyle bir filme göre senaryo gayet iyiydi, istediği kadar saçma olsun..
  • çıksın da yorumlar ona göre yapılır...
  • pc ye demosu çıktımı bu oyunun
  • quote:

quote:

Cidden oyunmu ben film zanetmiştim öncelikle filmine saçma demeyenin aklından şüphe ederim havada hangi karşılıklı ateş edilen iki mermi çarpışır hele son sahnedeki salonda merminin daire çizerek herkesi vurması yinede oyun ile film farklıdır birinde izlersin öbüründe idare edersin önce bunu kavramak lazım lotr'e güzel diyen oldumu yinede bakılırsa karekterlerin ve ortamların fantazisi dışında fiziksel olarak bir saçmalık yok zaten oyun hayalgücü demektir bunun sınırı yoktur fakat kurşuna falso vermek oynanış olarak atmosferi bozabilir oyunun grafikleride kendiside güzel buna birşey dediğimiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Mart 2009; 21:23:15 >

• Oyun daha çıkmadımı arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.