Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
120.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada w910i kıtlığı var.Neden acaba?

-4x4 ultimatepower
    -Arcade popww
    -Beach games
    -Billy the kid 2
    -Break quest
    -Bustin balls
    -Cars 2
    -Chess cronicles
    -Commandos (pcde comandos manyakları için)
    -Cobs L.A police
    -Disciples (pcde heroes manyakları için)
    -Gemini division
    -İce age 3
    -İndiana jones
    -Real futbol 2010 (En çok beğenilen futbol oyununun en yeni versiyonu)
    -Need for speed : shift (pcde daha oyunu çıkmadı ama türkçesini buldum tel verisiyonun)
    -NFL 2010
    -One man army
    -Oregon trail
    -Paintball
    -Problemathic
    -Stranded 2
    -Solid 3
    -Soul of the demon
    -Wicked racing

http://www.4shared.com/file/132672830/31c05764/w910i_oyun_by_destroyer00x.html

• sıfır ayarında max. 1 ay kullanılmış w910i sini satmak isteyen pm atsın lütfen
  • bnm de telefonum w910 telefonumu seviyorum hem de çoookkk. ama bir şeyi merak ediyorum gece gündüz değişen temalar var mı? ya da yapılabilir mi? umarım vardır. merak saldım fazlasıyla buaralar. teşekkürler şimdiden;)

Orijinalden alıntı: fatih90216

Arkadaşlar piyasada w910i kıtlığı var.Neden acaba?

belki piyasaya yeni partiler gelebilir
    http://www.hepsiburada.com/sony-ericsson-w910i-1-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepericw910
    burada da geçici olarak temin edilemiyo falan yazıyo ama fabrikada durdurmuş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: enescam

quote:

belki piyasaya yeni partiler gelebilir
    http://www.hepsiburada.com/sony-ericsson-w910i-1-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepericw910
    burada da geçici olarak temin edilemiyo falan yazıyo ama fabrikada durdurmuş olabilir

Ne zaman gelecek arkadaşlar?Bir bilgisi olan var mı?

• Telefonu aldık forumdaslarımızı unuttuk maşsallah bende memnunum:-P
  • Bende varım benide listeye ekleyin bende insanım

Orijinalden alıntı: srdrkm

Bende varım benide listeye ekleyin bende insanım

Ekledim hocam, hayirli olsun
  • arkadaşlar merhaba bir sorum olcak çok öncelerdede sormuştum w910i nin diğer başlığında tam bir cevap gelmedi arkadaşlar telefonun üzrindeki tuşlar alırken tanıtımında oyun tuşu diye geçiyordu bu tuşları kullanarak oyun oynayan arkadaşlar varmı? hangi oyunlarda ve nasıl oynuyorlar çünkü almadan önce youtube den bakmıştım bir çocuk aynı psp gibi oyun oynuyordu çok sevmiştim o özelliğini fıfa 2009 da yan oynama özelliği var amam oyun tuşlarını kullanamamıştım yardımcı olursanaız sevinirim

'' W910i Kullanıcıları Başlığı ''

benide ekleeyin lütfen

'' W910i Kullanıcıları Başlığı ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethüseyin -- 19 Eylül 2009; 10:17:15 >

• Listeye ekledim sizi de. Fakat oyun tuslarini hangi oyunlarin destekledigini bilmiyorum tam olarak. Telefonu aktif olarak kullanan arkadaslar yardimci olacaktir sana.

Bu arada. O tuslar cok buyuk nimetmis. G705'imde cok aradim

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Listeye ekledim sizi de. Fakat oyun tuslarini hangi oyunlarin destekledigini bilmiyorum tam olarak. Telefonu aktif olarak kullanan arkadaslar yardimci olacaktir sana.

o tuşlar oyunlarda A+B olarak geçiyor diye biliyorum

mesela normalde o tuşlar kısayol ya,kamera resimlerini falan gösteriyor isterseniz onun bağlantısını değiştirip başka bir menü koyabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Listeye ekledim sizi de. Fakat oyun tuslarini hangi oyunlarin destekledigini bilmiyorum tam olarak. Telefonu aktif olarak kullanan arkadaslar yardimci olacaktir sana.

o tuşlar oyunlarda A+B olarak geçiyor diye biliyorum

mesela normalde o tuşlar kısayol ya,kamera resimlerini falan gösteriyor isterseniz onun bağlantısını değiştirip başka bir menü koyabilirsiniz.

Gecti Bor'un pazari. W910'um kimbilir nerelerdedir simdi
    Peki bu W715'te sagdaki navigasyon tusuna "Search" yerine baska birsey atama sansimiz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 21 Eylül 2009; 0:53:08 >

• quote:

ben sordum üretimi durduruldu tarzında bişeyler söylediler.neden acaba?
    İnternette bi iki yerde var bakalım Hangisini alabilirsek. Yukarıda oyunlarda zevkliymiş bu arada DesTroYeR00x'a teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 21 Eylül 2009; 18:11:54 >
  • Hocam bende bu telefonu yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum baya yararlı bir topic olmuş elinize sağlık benide eklersin müsait zamanda.Şu oyunları indirdikten sonra nereye atıcaz acaba hafıza kartında oyun bölümü yokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimelist -- 21 Eylül 2009; 20:15:21 >

Orijinalden alıntı: Mirkut

Hocam bende bu telefonu yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum baya yararlı bir topic olmuş elinize sağlık benide eklersin müsait zamanda.Şu oyunları indirdikten sonra nereye atıcaz acaba hafıza kartında oyun bölümü yokta.

hafıza kartında direk other bölümüne atabilirsin.ben oraya oyun diye klasör açtım,ona atıyorum.oraya attıktan sonra ajanda-dosya yöneticisi-diğer bölümünden oyunu yükleyebilirsin.
    @sanemmm4545
    telefoncularda bulman neredeyse imkansız.çünkü kart hem 8 gb,hem sd değil ms,hem de normal ms değil m2.bulursan mutlaka sandisk al.kartın tek yasal üreticisi sandisk.sony ericsson yazanlar sahtedir.çünkü sony ericsson kart falan üretmiyor.internetten bulduğum yerler
    http://www.vatanbilgisayar.com/sandisk-sdmsm2-8192-sandisk-memorystick-m2-8192-mb/productDetails.aspx?I_ID=34354
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=104840
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-8-gb-memory-stick-micro-m2-card-sdmsm2-8192-e12m/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd72129

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeM-Tr -- 21 Eylül 2009; 20:41:39 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.