Şimdi Ara

'' W910i Kullanıcıları Başlığı '' (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
6
Favori
120.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaşlar sunumu guncelledim acustic kurdum ama hala problemim devam ediyor. yok mu bunun çaresi? ilk haftada soğudum telfondan oysa nokia e 50 tam takozdu ama bir telefonun asıl yapması gereken şeyi(görüştürme) tam anlamıyla beceriyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mccoffeer -- 9 Temmuz 2009; 18:08:30 >
  • akustikle de problem çözülmedi. karşıdakinin sesi hiç duyulmuyor yada aşırı boğuklaşıyor, arada hastalarla görüşmem gerekiyor ama anlattıklarını anlayamıyorum neden SE aldım, nerden gördüm bu telefonu... 4 gunluk telefon yarın servise gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mccoffeer -- 10 Temmuz 2009; 0:04:50 >
  • Sen son kez son surum yuklu desede . . son surumu uzerine bıdaha yukle telı ac kapa akustik atma sakin. . .sonra konus. . .kardes bıde suna dikkat et bu telefonda kulagını nereye koycagını bulman lazim.sana hatalısın demıorum.ben son surumu yukledım hala aynı meger kulagım asagıda kalıomus kı buna kendı kendıme cok guldum. . . .konusurken kulaginda hareket ettir. . .nereye koycagını sonradan alisıorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurbilge -- 10 Temmuz 2009; 2:18:41 >

Uzun bi süredir bilgilenmek ve deneyim açısından forumu takip etsem de , çok fazla mesaj yazmışlığım yoktur. Telefonu alalı yaklaşık 1 ay oldu. Yıllardır SE'den vazgeçeyemen biri olarak (t630, w700, p990i, w200) sonunda kırmızı olanından aldım. Telefondan genel olarak çok memnunun ve en son tema olayını da çözdüm huzura erdim .

w810 ile karşılaştırma konusunda bi kaç bişy de eklemek istiyorum. O telefon kesinlikle zamanına göre mükemmel bir telefondu ve hala da bazı özellikleri açısından öyledir. Ve w810da olup da w910da olmayan kamera ışığı ve otofocus gerçekten beni çok üzmüştür napalım gece pek foto çekemiycez artık. Ayrıca p990'dan sonra da makro çekemiycek olmama üzülmem kesinlikle ayrı bir konudur

Neyse ben w910i ile ilgili soruma gelecek olursam kamera driverları nedir anlamadım? çekim özelliklerini arttırır yoksa mesela webcam gibi kullanmamızı mı sağlar?
    Listeye eklenmek için uygunsam beni de ekler misiniz

Teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: BioCrent

Selamlar

Uzun bi süredir bilgilenmek ve deneyim açısından forumu takip etsem de , çok fazla mesaj yazmışlığım yoktur. Telefonu alalı yaklaşık 1 ay oldu. Yıllardır SE'den vazgeçeyemen biri olarak (t630, w700, p990i, w200) sonunda kırmızı olanından aldım. Telefondan genel olarak çok memnunun ve en son tema olayını da çözdüm huzura erdim .

w810 ile karşılaştırma konusunda bi kaç bişy de eklemek istiyorum. O telefon kesinlikle zamanına göre mükemmel bir telefondu ve hala da bazı özellikleri açısından öyledir. Ve w810da olup da w910da olmayan kamera ışığı ve otofocus gerçekten beni çok üzmüştür napalım gece pek foto çekemiycez artık. Ayrıca p990'dan sonra da makro çekemiycek olmama üzülmem kesinlikle ayrı bir konudur

Neyse ben w910i ile ilgili soruma gelecek olursam kamera driverları nedir anlamadım? çekim özelliklerini arttırır yoksa mesela webcam gibi kullanmamızı mı sağlar?

Teşekkürler..

şimdi arkadaş bu kamera driveri ilk sayfada görüldüğü gibi toffie boi arkadaşımızın eklediği resimde ne kadar etkisi olduğu görülüyo renklerinde falan düzeltmelere falan yarıyo renk ayarları falan gibisnden....

• Foruma yeni üye oldum. Öncelikle bu konu başlığından çok istifade ettim, teşekkürlerimi iletmek isterim.

2004'ten beri kullandığım P900 telefonumu 2 hafta önce malülen emekliye ayırmak zorunda kaldık. Yazılımsal bir takım dertlerden dolayı sürekli kilitlenmeye başlamıştı, ne yazık ki Ericcson bu modele verdiği firmware desteğini kesmiş. Halbuki çok da memnundum aletten, bir 5 sene daha kullanabilirdim. Telefon değiştirmek gerekince araştırmalara başladım ve W910i'de karar kıldım. O noktadan sonra 2 gecemi bu ve diğer W910 başlığında harcayıp bu modelin iyi kötü tüm yanlarını görme fırsatı buldum. Telefonum dün elime geçti. Hemen ilk sayfada bahsedilen akustik ve kamera driver değişimlerini gerçekleştirdim.

Akustikle ilgili 1-2 izlenimim var, paylaşmak isterim. Öncelikle cihazla birlikte gelen kulaklık çok üst düzey bir şey değil. Cihazın ses kalitesini profesyonel bir referans kulaklık olan AKG K240 ile test ettim. Bence cihazın ses kalitesi gayet güzel. Cİhazla beraber gelenden daha kaliteli bir kulak içi kulaklıkla daha kaliteli bir ses almak mümkün olacaktır.

Akustiklerden de orijinalini, ilk sayfada bahsi geçen Loud with Quality akustiği ve SE-NSE forumunda (forums.se-nse.net) bahsi geçen "w980 for W910 beta 4"ü karşılaştırdım. Orijinal akustiğin ses kalitesi fena olmamakla birlikte volümü birazcık düşük. Loud with Quality akustiğinde volüm yüksek ama onda da mid frekanslar doğal olmayan bir şekilde yükseliyor, tahta gibi bir ses aldım, hoşuma gitmedi. "w980 for W910 beta 4" hem volüm olarak bayağı yüksek, hem de ses kalitesi olarak tatmin edici geldi. Beni rahatsız etmeyecek volüm seviyesi için sesi yarıya kadar kısmam gerekiyor. Orijinal kulaklıkla da iyi netice verdi. Baslar ve tizler dengeli, midler rahatsız etmiyor. Denemek isteyenler için link aşağıda:
    http://rapid-share.com/files/150354315/w980_for_W910_beta_4.rar.html (Not: "-" işaretini kaldırın)

Kamera driver'ı olarak da yine SE-NSE forumunda bahsi geçen Omnivision camera driver version 4.1'i kurdum. Kameradan pek anlamam, o yüzden onun yorumunu yapamicam ama madem orijinalini değiştirmek gerekiyormuş, onu kurayım dedim :) Denemek isteyenler aşağıdaki linkten "camdriver0.dat" dosyasını indirebilir:
    http://dc124.4shared.com/download/70806762/2f1c86f2/camdriver0.dat?tsid=20090710-085332-47a3e7fb

Konuyu açan ToffieBoi'a tekrardan teşekkür ediyorum. Acaip işime yaradı...

• Saol enescam!!

Bu arada kulaklık demişken, konuşma açma kapama tuşu radyoyu da walkmani de durdurmuyo buna da çok şaşırmıştım. Yani mesela biriyle konuşman gerektiğinde durduramıyosun o tuşa basıp. Hatta pause olayı hiç yok oysaki ben onu çok kullanıyodum
  • arkadaşlar sorunum çözülmeyince hepsi burdaya baskı yaptım sonunda geri almayı kabul ettiler. pazartesi kargo ya vereceğim sonra o parayla ucuz bir telefon bir tanede ipod touch alacağım. sony ericson insanın kendi parasıyla nasıl rezil olduğunu gösterdi bana bundan sonra bir daha hayatım boyunca SE almam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mccoffeer -- 11 Temmuz 2009; 22:16:36 >
  • Arkadaşlar video playerr aramaktan vazgeçtim kendi video player mp4 oynatıyo artık çevirip atacam görüntü gayet iyi , yalnız anlayamadığım bir problem var telefonla youtube sadece bir kez video izleyebilliyorum diyelim ki herhangi video tıkladım izledim sonra başka bir video izlemek istersem olmuyo video açılmıyor bağlanıyor diyor devamı yok , opera mini sonlandırıp tekrar denedim olmadı tek çözümü var her defasında telefonu açıp kapatmak gerekiyor buda çok saçma bu gibi bir durumla karşılaşan varmı ?

Orjinalden alıntı: DevoN

W910i almayı düşünüyorum ama daha önce hiç sürgülü telefon kullanmamıştım.
    Şu telefonun sürgü mekanizması hiç sorun çıkartıyor mu?
    Bi de telefona acustik atanlar varsa,acustik le kulaklık sesi nasıl oluyor?(MegaBass güçlü kuvvetli oluyo mu)
    Eski K750i-W800i nin MegaBass ı gibi çok kuvvetli aşırı Bass veriyor mu bu Acustikle

sürgüde bendaha önce sonyericsondan hiç problem görmedim w910i kullanıyorum ve kesinlikle problem yok.evt acustıkle kulaklık uçaçak nerdeyse .ama son 2 diş kala hpm 70 kaldırmıyor sesi daha ii bi kulaklık lassım kanımca

The club of Walkman phones
    I pod touch 4g
    Metallica
    Nothing Else Matters

• quote:

Orjinalden alıntı: gunesindostu

Hadi 3 g yi anladimda htsd mi oozellik ne arkadaslar on kameranın yanindaki cikintilarin tus oldugunu yeni ogrendim bilmeyen varmi benmi aptalmisim
    Bu teli alin keyfinize bakin msg yazmak bile harika

Hsdpa,3G nin daha üstü oluyor.3G den çok daha hızlı İnternet.(3.5G oluyor)

Orjinalden alıntı: thompson

quote:

W910i almayı düşünüyorum ama daha önce hiç sürgülü telefon kullanmamıştım.
    Şu telefonun sürgü mekanizması hiç sorun çıkartıyor mu?
    Bi de telefona acustik atanlar varsa,acustik le kulaklık sesi nasıl oluyor?(MegaBass güçlü kuvvetli oluyo mu)
    Eski K750i-W800i nin MegaBass ı gibi çok kuvvetli aşırı Bass veriyor mu bu Acustikle

sürgüde bendaha önce sonyericsondan hiç problem görmedim w910i kullanıyorum ve kesinlikle problem yok.evt acustıkle kulaklık uçaçak nerdeyse .ama son 2 diş kala hpm 70 kaldırmıyor sesi daha ii bi kulaklık lassım kanımca

Acoustic le Bass lar gene zayıf.
    Sadece Ses Seviyesi yükseliyor.
    K750i,W800i,W900i vs. deki Güçlü Bass lar yok ne yazıkki..

• quote:

Selamlar

Teşekkürler..

200 ytl ye N95 K850i den çok daha iyi fotoğraf çeken foto makinaları var.
    Auto Focus benim için o kadar gerekli değil.
    Dijital Fotoğraf Makinam var
    W810 nun W910 dan tek üstünlüğü Auto Focus ve Led flaş.
    Onun dışında W910 W810 nu her türlü ezer yok eder,parçalar.
    W810 zamanında çok iyi bir telefondu.Ama artık öyle değil,özellikleri eskidi yetersiz.

• quote:

quote:

Selamlar

Teşekkürler..

200 ytl ye N95 K850i den çok daha iyi fotoğraf çeken foto makinaları var.
    Auto Focus benim için o kadar gerekli değil.
    Dijital Fotoğraf Makinam var
    W810 nun W910 dan tek üstünlüğü Auto Focus ve Led flaş.
    Onun dışında W910 W810 nu her türlü ezer yok eder,parçalar.
    W810 zamanında çok iyi bir telefondu.Ama artık öyle değil,özellikleri eskidi yetersiz.

Ben de aynısı söylemek istemiştim zaten! :D
    Kamera bende de var ama her an yanımda değil dolayısıyla alışmıştım o bağlamda söylemiştim :D
    Seviyorum yani telefonumu

Teşekkürler!

• telefon için en kaliteli acustic hangisi hoparlör ve kulaklığa iyi derecede etki eden. hoparlör e zarar vermeyecek tabii.
  • Walla ben burada ki yorumları okudukça çok şaşırıyorum, elimde kırmızı renk W910 ve nokia 6500Slide var, bana sorsalar W910'u tek geçerim, konuşurken sesin kötü geldiği söyleniyor, ama benim telefonda konuşma sesi kalitesi çok iyi
    aykhut, nerazelnı, eren1984, zaga35, dawson20, getupandgo, asts, s_memocan, fevziuzungel, Noxco, savastek, infernox, HALO®, ata_kaya5, erenun, jakin33, weba, garuda, ngndrn, jacks, murat23, ıspanak, arsoy, 99emre99, HighVoltage, osman06, pisina, gossipmusty, sinan3344, zybydy, radreSword, serdaraltay, nevz@t, zydek, kaon_kaon, gonzalez45, ORooT, m@r@b@, icebergmetii, Olasılıksız, densenblood, draltuk, satici_52, RONIN, SupremeXXL, ethefalcon, barisozer83, chevanton
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.