Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (429. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yanlış anlaşılmadı merak etmeyin okuduklarım önceki mesajınızı destekler nitelikte olduğu için sizi etiketledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Ben aldım 3 hafta önce. Cumartesi günü aracımı teslim aldım ve kullanmaya başladım alır almaz.
    Yurtdışından aldım 200 Euro' ya geldi. Türkiye' de bayiler sanırım 500 Euro civarı bir rakama satıyorlar.
    Gayet güzel hoşuma gitti.

Ben mercedes bayisinden alan var mı diye sormuştum aslında ama dediğinize göre arada baya fiyat farkı var. Siz nerden almıştınız?
  • Kendiniz de güncelleme yapabiliyorsunuz aynı zamanda servise aracimi başka sebebten bırakmıştım sanırım makineye bağlaninca otomatik güncellemiş ve rakım bilgisi fln gozukme ye basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otodr O kullanıcısına yanıt
    Ebay' den aldım diğer forumda bir arkadaşın tavsiyesi ile.
    Çoğu kişi aldı ve kullanıyor.
    Bayilerde de satılan aynı kart zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriterk

320 ve 420 alırken merso c200ede bakmistim, o zaman begenmemistim hatta mersonun yeni kasalarinin tamamını beğenmiyor dum. Bu hafta bana birseyler oldu mercolari beğenir oldum.c200i bile karizmatik bulmaya başladım. Bugün biraz önce kızimla spora geldim bir arkadasim da yanimdaydi durumu anlattim bmw daha iyi dedi, koşu pistinde önünde 75 model olduğunu tahmin ettiğim bir 230.4 merso gördüm ve arkadasima dönerek sokakta kaç tane 75 model bmw gördün dedim? Kalite burada ortaya çıkıyor işte dedim.

Durum iyi değil

Buyrun sizede bir kaç resim. 230.4 araba işte bu.
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU

o dönemki mersolar çok guzel, hele ki tek kapıları, ama biraz satış adedi meselesi de
    o yılların bmw leri daha çok tek kapılı modeller 5 dışında, ikisini yanyana koyduğunuzda aynı tornadan çıkmış gibi değiller, mersolar daha geniş, bmw ler daha spor bu yuzden bmw daha az satılmıştır, daha az vardır, merso tek kapılar da az ve superler, çok kıymetliler o dönemki. ama peugeoutun da iyi bakılıp dayananı çok, muratlar bile yuruyor hala :) hurda arac olahyından toplanmasalardı renault 9 lar muratlar var etraftaydı :)
    durumum elverse eski araba toplarım, şimdiki c lerde anca ahşap görünümlü plastiği gerçek ahşap sanıp arabanın orasından burasından sensörlerin ötmesine hayran olanlar seviyor.

• Yanlış bilgi vermeyelim. İsterseniz ahşap süsleme alabilirsiniz. 1500 ila 2000 arası fark vererek keyfince hangisi hosuna giderse alabilirsiniz.zaten artık amg paketlerde siyah ahşap standart oldu

• yunuskerem Y kullanıcısına yanıt
    Para vererek alınan ahşap görünümlü plastik. C serisindekiler gerçek ağaç değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvolki3

Para vererek alınan ahşap görünümlü plastik. C serisindekiler gerçek ağaç değil

sen bi daha bak istersen.

• Ben kafadan söylemiyorum kullandığım için söylüyorum. Evet ben alırken piyano black vardı siparişle farkını verdim siyah ahşap geldi araç sahibi olarak söylüyorum

• ahsap aksamlarin sahte oldugunu iddia edenler hep oldu baslikta, bilhassa periyodik olarak donanimhaber trolleri sikca dile getirir. Degisik kafalar.

Ahsabin sahte oldugunun bir kaniti varsa burada paylasilsin, hatta uluslararasi forumlarda da paylasalim ki tuketici haklarinin onemsendigi gelismis ulkelerde insanlar mercedes'e yalan beyan ve tuketiciyi yanlis bilgilendirmekten oturu dava acsin. Zira tum resmi mercedes yabanci-turk sitelerde ve kaynaklarda ahsabin gercek oldugu soylenirken, buyukuluslarasi otomobil forumlarinda boyle kabul gorurken buyuk oyunu biz bozalim kanitlayin

Ahsap deyince insanlarin aklina rolls royce stili masif ahsaptan baska bir sey gelmiyor da olabilir, bilemeyecegim.

• aviator37 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap icin.

Benim aracimda halihazırda bu orta konsol kaplaması oldugu icin ancak değiştirebilirim komple orta konsolu

• koleksiyoner K kullanıcısına yanıt
    75 model bmw 2002 var. 1975 model 230.4. Açıkcasi mercedes araba yapmış yani. Ahşap görünümlu plastik kaplama nasıl oluyor hocam? Glc için ıhlamur ağaç döşemesi seçtim, buna ahşap demişler ve 2280 tl ek ücret çıktı. Bu plastik aksamsa büyük skandal.

***fotonun biri alakasız olmuş yeni fark ettim. Eve gecince duzeltecegim. Akıllı telefona alışamadım

• drvolki3 D kullanıcısına yanıt
    bunlar anlamaz, yani bu kadar net bişeyi anlatmak nasıl bu kadar sıkıntı millet hayal aleminde yaşıyor heralde
  • dont feed the troll İlgilenmeyince başka foruma gidiyor üzerine düşmeyin.

Arkadaşlar selam, sorum 15.000 bakımını yaptıranlara: 15.000 km bakımında yüklenen yazılım, şanzıman karakteristiği üzerinde bir değişim mi yapıyor? Birkaç yerde böyle bir şey duydum, içeriğin aslı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Arkadaşlar aracına komple folyo çektiren oldu mu?
    Cumartesi günü uygulama yaptıracağım fakat tam net karar vermedim komple mi yaptırsam ( daha önce komple hiç yaptırmadım ) yoksa sadece kaput mu, yoksa kaput+ön tampon ve ön çamurluklar mı?
    Sonax' a yaptırmayı düşünüyorum, herhalde 3-5 sene sonra folyonun rengi solduğunda değiştirmek istediğim zaman herhalde boya da gelmez altından? Plastik aksamlar için konuşuyorum.
    Araca komple folyo yaptırıp 3-5 sene sonra söktüren var mı aranızda hiç?

ben alınca o maksatla 1-2 markaya danıştım kafamda ziebart vardı ve gittim komple kaplama yada seramik kaplamayı kendileri önermedi, sadece kaput yaptırdım + boya ve iç döşeme koruma tabi
  • selam navigasyon; sd kart için link alabilir miyiz? ebay dan alınca tr haritalarında sıkıntı çıkmıyor değilmi?
  • wurucuteam W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Ben de sadece kaput ön tampon ve ön çamurlukları yaptıracağım.
  • aviator37 A kullanıcısına yanıt
    Bende 2 den 3 e geçerken motor sadece soğukken yaptığı bir sallama vardı, ilk bakımda bunu söyledim.
    Yazılım güncellemesi yaptık düzeldi dediler ve gerçekten düzelmişti, hala sorunsuz sallantısız kullanıyorum.
  • yyamany Y kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Benim aracım C Coupe ancak C Coupe'da da 7 G-tronic Plus vites var. Benim aracımda da ilk aldığımda 2.nci vitesten 3.ncu vitese geçişte, araç soğukken biraz sarsıntı hissediyordum. Artık bu durumu hissetmiyorum. Aracı henüz bakıma sokmadım. Servise ilk bakim icin gittiğimde bu durumdan bahsetmeyi de düşünüyorum. Sizin aracınızda otomatik vites ECU yaziliminda mi guncelleme yapılmıştı acaba?
    Eğer bu şekildeyse muhtemelen benim aracımda da aynı sekilde bu sorunu giderebilirler.
    Bilgi verebilirseniz sevinirim.
    Tesekkurler.

• Glc için bugün istanbul bayisinden aradılar. Açıkcasi borusanin bir halttan anlamayan, alacaksan gel suratinda olan, arabayi onlardan alamayınca Trip atan satış temsilcilerinden sonra mütavazi, bıkmadan,her sorduğum soruya cevap veren bir temsilci iyi geldi. Borusanda yaşadığım sıkıntıları forumda dile getirdim, ancak istanbul beyefendileri üslubumü, tavrimi sonradan görme olarak yorumladilar. Acikcasi bu hayatta cok sey gordum. Asla sonradan gormedim cok sukur. Cok buyuk acilar yasadim, bu acıları bir nebze olsun bastırmak için kendimi arabalara verdim ama neyse...

Forumda ki süzmeler gibi borusan dakilerde süzmeyse yapacak birsey yok. Glc yi aldigimda yada alım aşamasında bmw benzeri bir durumla karsilasirsam burada aynı şekilde dile getiririm. Ancak şuanda ilgi ve alaka gördüm.

Velhasil glc için aşağıdaki araç olacak sekilde siparise hazırlanıyorum araç 298.000 tl. Mart'ta teslim olur dediler. Araç özellikleri;

Kutup beyazı

20 inç 5 kollu jant

Eyer kahve deri döşeme

Ihlamur ahşap

Karartilmis arka camlar

Cam perdesi

Isıtmali on koltuklar

Keyless gö

Arka yan hava yastıkları

Statik led farlar

Bagaj altı saklama gözleri

Ahşap için plastik diyorlar; öyle olsun diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriterk -- 23 Ekim 2015; 20:07:39 >

• 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.