Bildirim
W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (431. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
21 Misafir (2 Mobil) - 19 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
Mercedes in standart gelen ses sistemi gayet güzel diyorlar hiç gerek yok diğer sistemlere diyor st
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: feriterk
Biri plastik biri gerçek ahsap. Plastik olan glc nin içinden gerçek olan c200un içinden. Dokunuldugun da direk anlaşılıyor zaten
oratadaki secerken ne olarak geciyor c serisinbde ve glc de ismi neydi sitesinde konfigarasyonda bulamadımda.payalaştığınız fotoğraflar için teşekkürlerçcektikce fotoğraf paylaşmanız dileğiyle hocam.
-
glc nasıl beğendiniz mi güzelmi .görüşleriniz nelerdir.birde yukarda gördüm .bmw 4 serisiyle ilgili sıkıntı cekmişsiniz negibi sıkıntılar vardı 4 serisiyle ilgili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 25 Ekim 2015; 15:15:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: digitalunix
Küçültüyorlar c, biraz daha büyüyünce e, en büyüğü s, ama araç hep aynı, mercedes de audiye benzedi artık, eskiden her serinin kendine göre dış karakteri de vardı, şimdi içimi donat dışını küçült büyüt, iş değil, mercedes de ticari kaygıya düşmüş, zaten düşmüş ki, gla glc canım ml i silip gle diye antin kuntin ara modeller çıkartmaya başladı. Sonuç içler acısı, hepsi takır tukur plastik, kıçı başı ayrı oynar. Neyse filler tepişir çimenler ezilir...
hocam bunu ilk audi başlattı sonra bu iş bmw sıcradı en sonunda mercedes te aynısını yapmaya başladı.artık birbirine bnziyorlar.e seriside c ve s serisne benziycek.bu işi başlatan audidir. -
-
Glc yi ilk başta iç tarafini beğenmedim. Cnin aynısı dedim. Dış tasarım çok sık, karizmatik buldum. İç tarafı özel siparisle güzel olur diye düşünuyorum. İç tarafta arka kapılarin icleri bos, hafif bastırinca içe doğru çökuyor. Diz mesafesi ve baş mesafesi bana tam oldu. Bagaj genişliği güzel. Kızım çok beğendi aracı. 20 jant düşünüyordum st konforu bozar, tavsiye etmiyorum dedi. Bu hafta ici off road düzenlenecekmis aracı denemiş olacağım.
4de araçta sıkıntı yaşamadım ancak borusan sıkıntı çıkardı. Başımiz agrimasin diye aldık ama çok başım ağrıdı.Yurt dışında araçlar 30000 km servise gidiyor biz 15000 olmadan. Son olarak lastik siparis verdim dalga geçer gibi iki lastik geldi bayidé styi elimden zor aldılar. SattıM kurtuldum
Bi de foto cekmeyi ogrensen cok iyi olacak
quote:
Mercedes in standart gelen ses sistemi gayet güzel diyorlar hiç gerek yok diğer sistemlere diyor st
Standart ses sistemini beğenmedim ben hiç.
Hele ki sesi yükselttiğinizde temelli bozuyor.
ancak bu kadar oluyor. Üzgünum -
GLC220d' de sadece Style donanım mı var?
MB' in fiyat listesinde öyle gözüküyor?
Glc icin birşey diyemem ama c serisindeki ahsap.üstündeki kaplama çizilmeye müsait ancak alt kısmı ahsap.bu durum çekilen o fotoğraflarla anlaşılmaz cunku biri mat diğeri parlak kaplama.hatta yeni c serisi Amgde mat ahsap standart oldu.
İkinci husus ses sistemi yeterli degil.kesinlikle burmester alınmalı ki ben aldım.satis temsilcileri birçok şeyi bilmiyor.bana hasmer Ankara'da bir satis temsilcisi aynen su lafı söyledi audio 20yi apple geliştirdi diye.bu yalan ötesi birşey.
Üçüncü durum hocam glcyi beğenmişsin İnsallah gönlüne göre olur ancak karşılaştırmana anlam veremedim.100bin tl fark var bir zahmet iyi olsun.yani c serisi daha iyi diyen de sıkıntı vardır.ama ben yine de c serisi alıp full doldurup her donanımı seçerdim glc yerine.yani standart bir glc yerine,c200 amg+burmester+led intelligent light+airmatic+command online..... Uzayıp gider ki en fazla 260bin tl olur.bu araçta emin olun 10 sene götürür insanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchrevhi -- 25 Ekim 2015; 19:30:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Glc yi ilk başta iç tarafini beğenmedim. Cnin aynısı dedim. Dış tasarım çok sık, karizmatik buldum. İç tarafı özel siparisle güzel olur diye düşünuyorum. İç tarafta arka kapılarin icleri bos, hafif bastırinca içe doğru çökuyor. Diz mesafesi ve baş mesafesi bana tam oldu. Bagaj genişliği güzel. Kızım çok beğendi aracı. 20 jant düşünüyordum st konforu bozar, tavsiye etmiyorum dedi. Bu hafta ici off road düzenlenecekmis aracı denemiş olacağım.
4de araçta sıkıntı yaşamadım ancak borusan sıkıntı çıkardı. Başımiz agrimasin diye aldık ama çok başım ağrıdı.Yurt dışında araçlar 30000 km servise gidiyor biz 15000 olmadan. Son olarak lastik siparis verdim dalga geçer gibi iki lastik geldi bayidé styi elimden zor aldılar. SattıM kurtuldum
Glc nin vergisiz fiyatına bakarsanız C ile çok yakın. Glc yi dizel alırken %140 2.0 benzin alırken %90 ötv li alıyorsunuz sizde biliyorsunuzdur. Aracın iç tasarımı C ile birebir aynı . Suv olarakta büyük farlarda hoş bur tasarımı var zaten benimde tercih ettigim paladyum grisi harika gidiyor araca. Ancak 300.000 tl verirken diğer alternatifleride değerlendirin çünkü ödeyeceğiniz paranın büyük kısmı vergiye gidiyor . Demek istedigim araçlar arasında sınıf farkı falan olsa değer diyeceğim ancak birisi sedan diğeri suv versiyonu. Tercih meselesi ancak yinede yeni discovery sport , x5 gibi araçlara da bakın derim
-
Merhaba,
Ahşap konusunda, gerçek ahşap değil, ahşap görünümlü plastik denilmişti. Ahşap olanlar ahşap ancak diğerleri bayide ki glc ahşap görünümlü plastik. Pvc kaplama gibi. BMW X4' de ki ahşap görünümlü plastikti.
Ses sistemini deneme fırsatım olmadı. Bu hafta off road için çağıracaklar, umarım şehir dışına çıkmamda giderim. O zaman motor, ses sistemi, vsvs kafamda şekillenmiş olacak.
C serisinin resmini atmamda ki sebep bayide bir tek onda ahşap vardı. C'nın içini olduğu gibi koymuşlar.
Resimler kötü çıkmış, bayi kalabalıktı kocaman adama bak demesinler diye hızlı hızlı çektim. Kusura bakmayın. -
C serisine command taktırmadan acaba usbden sürüş esnasında film veya tv izlenmesini sağlayacak donanım var mıdır?
Yurtışı forumları dahil araştırıyorum ben de ama sonuç çıkaramadım.
ahşapla ilgili çok yazdım size cevap, ama birileri kompleksinden sildirip duruyor, c forumundaki ortam malum.
öncelikle fiyat, 2 bin lira vergileri falan düsseniz hakiki ahşap için çok dusuk, ki mercedesin opsiyonsuz halde piano black bile direk plastik koyduğu malum, kırmızı ile mavi renk arasında bile 1-2 binl ira fiyat oynarken bu malzemenin temeli ağacın kendisiyse nasıl oluyor da ıhlamur ceviz nerdeyse aynı para, meshur disbudak ise 100-200 tl oynuyor? ve bu amg deki karbon-aluminyum kaplamaların yarı fiyatı? içerisinde bişekilde ahşap olabilir, ama plastik bişey o
bunları da gectim, burada testi var, malzemeyi baya elliyorlar 12.10 a bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koleksiyoner -- 26 Ekim 2015; 0:15:46 >
-
C ve GLC nin hicbir standart donaniminda ahssp yok arkadaslar. Ahsap gorunumlu plastik onlar. Gercek ahsap icin ekstra bedel odemeniz gerek.
The large solitary component is available in numerous material finishes – such as with contemporary wood surfaces, precisely bordered by a chrome surround, or with an exclusive piano-lacquer look – and characterises the interior's unique ambience with its avant-garde yet sensuous character.
The three-dimensional shape of the genuine wood veneers in the centre console conveys modernity and fine craftsmanship. The cover of the stowage compartment, for example, is precisely cut from the veneer of the centre console with virtually no material waste to ensure the individual wood grain continues in the cover without a visual break – the surface of the centre console consists in fact of a single piece of wood veneer.
media.daimler.com
404 Not Foundhttp://media.daimler.com/dcmedia/0-921-1642522-1-1679452-1-0-0-1680135-0-0-12637-1549054-0-1-0-0-0-0-0.html
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X