Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (427. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9G-Tronic var. Yeni sanziman. Yine tork konvertorlu ve 9 ileri oran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 20 Ekim 2015; 0:17:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feriterk F kullanıcısına yanıt
    voooovvv volvo daki hizmet iyiymiş.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    bende mercedes forumunda duydum afrika üretimi olabilir bazıları diye.onların yalancısıyım.işallah alamnya üretimidir dediğiniz gibi hocam.
  • Yaklaşık 2.5 aylık bir bekleyişin ardından Cumartesi günü Ankara Hasmer' den aracımı aldım.
    2 günlük genel kullanımdan sonra bendeki oluşturduğu etkiler gayet iyi.
    Malzeme kalitesi oldukça iyi arabanın. Motor gayet yeterli 1.6 dizel bir motora göre güzel. Rodaj süresinden dolayı biraz hızlanma vs denemelerini erteleyeceğim.
    Konfor süspansiyon olarak sipariş vermeme rağmen süspansiyonlardan korkuyordum rahatsız edici olabilir diye, fakat araç gayet rahat ve sessiz.
    Aracın içerisinden motor sesini duymak yolda ilerlerken devir yüksek değilse zor. Hatta aracı çalıştırıp yürürken bile sabahın köründe soğuk motor olmasına rağmen, bir kaç kişinin arabanın kalktığı gittiği belli değil, çok sessiz dediler.
    Touchpadi bir çok kişi beğenmemesine rağmen aslında tek yerden tüm araç özelliklerini klima müzik navi vs her şeyi halledebiliyorsunuz. Fakat Audio20 yavaş ve takılmalı olduğu için sinir bozabiliyor.
    İnternetten aldığımız navigasyon kartı gayet uyumlu stabil çalışıyor.
    Fotoğrafları henüz çekemedim, çektikten sonra foruma ekleyeceğim.

• emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
    Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
  • Ben glc 250 cdi 4 matici Portekiz'de kullandım. 9 gtronic olanını. Vites geçişleri şimdilik çok kötü geldi bana. Her viteste sarsıntı var. Bazı vitesler neden var diye sorarsınız. Viteste sayı arttırmanın espirisi yok. Araç viteslerle oldukça fazla oynuyor. Bence henüz bazı problemleri var 9 gtronic şanzımanın. Aceleci davranmayın.

• Mercedes Benz Türkiye'den aradılar; test aracı Kasım'da gelecek, bayimiz sizinle iletisime geçeçektir dediler.

Meslek grubu sadece doktor ve akademisyenlere, %2 indirim olduğunu söylediler. Arkadaşlar size yanlış bilgi vermiş dediler.

Kayın peder şanzımani çok hızlı ve sarsıntısiz dedi. Kendisi 82 den beri mercedesten başka bir arabaya binmedi. Peugeot için git bak dememe, hatta kızımi devreye sokmama rağmen gitmemişti. Pazar günü bir bakarmisin dedim aynı gün gidip bakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriterk -- 20 Ekim 2015; 12:42:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Mesajım çok üstte kaldığı için tekrar yazıyorum. Kışlık lastikleri 225/50/17R normal boyutunda ancak RFT almasam bir problem olur mu? Michelin bu boyutta rft si 700 tl. Bu fiyattan lastik almak akıl işi gelmiyor bana.

Hocam koluman samandıra yi arayip bu ebattaki lastikleri için fiyat alır misiniz ?

Ben w204 için oradan 225 45 17 MB amblemli conti sport almistim piyasanın aşağısına. İnternetten bile ucuza gelmişti. Üstelik sök tak balans ucretsiz. İnternetten alsam oda ucretliydi.

Ben Ankara dayım İstanbul Samandırayı siz arasanız daha iyi olur ben fiyatı mb bayisinden almamıştım. Ancak orada da fiyatın aynı olacağını düşünüyorum. Dışarıda da taktırırken genelde sökme takma almazlar 4 lastik alındığında.

Ben neden arayayim sizin için önerdim orası ucuz satıyor diye. Ankara daki bayileride bir arayın belki koluman gibi kampanyali satan vardır.

Sokme takma ucretsiz eklemenin sebebi de internet alımlarıyla kiyasladigimdan soyledim, lastikcilerde zaten lastik pahali, sokme takma bedava olsa ne fayda.

Ben sizde lastik arıyorsunuz diye düşündüm çünkü İstanbuldaki bayiyi bana önermezsiniz diye düşünmüştüm. Ankara hasmere sorarım. Onlardan alırım eğer daha uygun oluyorsa fiyat. Bayilerde daha uygun olduğunu bilmiyordum teşekkürler.

ankara hasmer uygunsa bende düzce hasmerden almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Yaklaşık 2.5 aylık bir bekleyişin ardından Cumartesi günü Ankara Hasmer' den aracımı aldım.
    2 günlük genel kullanımdan sonra bendeki oluşturduğu etkiler gayet iyi.
    Malzeme kalitesi oldukça iyi arabanın. Motor gayet yeterli 1.6 dizel bir motora göre güzel. Rodaj süresinden dolayı biraz hızlanma vs denemelerini erteleyeceğim.
    Konfor süspansiyon olarak sipariş vermeme rağmen süspansiyonlardan korkuyordum rahatsız edici olabilir diye, fakat araç gayet rahat ve sessiz.
    Aracın içerisinden motor sesini duymak yolda ilerlerken devir yüksek değilse zor. Hatta aracı çalıştırıp yürürken bile sabahın köründe soğuk motor olmasına rağmen, bir kaç kişinin arabanın kalktığı gittiği belli değil, çok sessiz dediler.
    Touchpadi bir çok kişi beğenmemesine rağmen aslında tek yerden tüm araç özelliklerini klima müzik navi vs her şeyi halledebiliyorsunuz. Fakat Audio20 yavaş ve takılmalı olduğu için sinir bozabiliyor.
    İnternetten aldığımız navigasyon kartı gayet uyumlu stabil çalışıyor.
    Fotoğrafları henüz çekemedim, çektikten sonra foruma ekleyeceğim.

hayırlı olsun
    güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

• emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam kazasiz belasiz keyifle kullanmanizi dilerim.

• 15000km standart bakımlar ne kadar oldu? Yakınlarda yaptıran var mıdır?
  • start stop devredeyken, yokuşta duruyor iken, ayağımı frenden çekip gaza dokunduğumda araba tekliyor gibi oluyor. bu normal midir?
  • Yeni e serisinin (w213) geliştirme aşamasına ait birkaç resim paylaşıldı Mercedes tarafından, iç mekana ait kısmi fotoğraflar var ve resmen S serisi ayarında bir araç geliyor.

Birkaç fotoğraf var ilerleyerek görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emarti

15000km standart bakımlar ne kadar oldu? Yakınlarda yaptıran var mıdır?

Bugün aracımın 15000 bakımını yaptırdım. Yaklaşık 10 gün öncesinden randevu alarak götürdüm aracımı. İşlem yaklaşık 2 saat sürüyor. Ama ben bazı eksikleri de kontrol ettirmek amacı ile aracı hemen almadım. W205 kasa kodu ile bu araca herhangi bir aksiyon düşmüş mü kontrol ettirdim. Neyse sadece şanzıman yazılım güncellemesi varmış araçta, onu zaten yaptırmıştım.
    Toplam tutar; 750 tl. Orjinal Mercedes-Benz motor yağı 6 litre, hava-yağ/polen filtresi, cam suyu, antifiriz suyu değişmiş. Araç yıkandıktan sonra teslim edildi. Bu fiyat Mercedes için çok iyi rakam.
    Sonrasında showrooma baktım, yeni glc vardı, ben pek beğenmedim aracı. Exlucive paket araçtı, standart donanım, ilave birşey yoktu. Fiyat olarak 286k ya bıraktılar. Ama bence değmez.

• .

• .bu aracı inceleyince arabamdan nefret ettim.

• Mercedes maybach s 500, mıncıklamadığım yer kalmadı,

• Glc nin resmini çekmeyi dahi umursamadım. Gl 350cdi 4 matic, gle 350 cdi 4 matic, slk, gla 45 amg, e class, cls derken bayağı bir inceledim.

• glc nasıldı fotoğrafları olmadığına göre.
  • yeni e serisinin fotoğrafları içinin nasıl olacağına dair baya iyi olcak s serisine benziyecek.

• 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.