Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (428. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yalan söyleyim, cls yi test ederken ki o 620 nm tork, insanı müthiş etkiliyor. Bizim araçlar, elektrik süpürgesi motoru kalıyor.

Mercedes yeni nesil motorları ile yeni e kasa ile geliyor. 4 silindirli yeni 2000cc motor çıkacak, 190bg gücünde ve 450-550 nm tork ile haziran 2016 da yerini alacak nu motor. 5 serisi x drive yi ciddi üzecek bir 4 matic sistem geliştiriliyormuş. 2017 de yeni nesil 4 matic-9gtronic li dizel motorlar, satışa sunulacakmış. Diğer detaylar bende kalsın. benim ufaklık ta bonus olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 038poyraz kullanıcısına yanıt
    1,6 motor olcakmı.yeni e serisinde.bilgi ver4dilermi.
  • yeni e serisinin dış fotoğrafları yüzde 90

• Glc nin kasa yapısı çok orantısız geldi. O büyüklüğe ve cüsseye rağmen, iç hacim bizim c lerle neredeyse aynı. Sadece tavan yüksek. Donanımlarda çok kısıt var. Arka koltuk cepleri yok. Keyles start yok, jantlar, kasaya standart hali ile çok küçük kalıyor, bagajı o cüssedeki araç için utanç, sadece arka koltukları yatırmak için elektrikli düğme koymuşlar o hoşuma gitti. Bagaj kapağı elektrikli ama ben beğenmedim.

• İlk üretimlerde 1.6 yok deniliyor, amaç yeni 2000 cc motorları pazarlamak. Piyasaya çıkacak fiyatı planlamışlar, ama söyleyemem. Muhtemelen 2017 ile 1.6 motor, gelicek. Tabi güç ve tork durumu da belli. Motor yeni e de kesin gelecek

• En azından şunu söyleyeyim, Mercedes bu motoru daha önceki 1.8 motorunun üst seviye gücüne yakın bir güç ile sunacak

• 038poyraz kullanıcısına yanıt
    İç kısım olarak sadece c'nin aynısı şartmıydı dediğim oldu. İç taraf bu şekilde https://store.donanimhaber.com/4c/a3/30/4ca3303e8ca3ca618ff8ee0fff26b9c7.png

dış tarafta ise bu şekilde olacak şekilde siparişe hazırlanıyorum.https://store.donanimhaber.com/74/61/bc/7461bcc71bedf1a87d2fa2d61137e196.png

Orantısızlık göremedim yada bana öyle gelmedi.

• Yeni E ile ilgili tum detaylara burdan ulasabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97414667&p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 20 Ekim 2015; 23:26:35 >
  • Yeni E class konsol

• quote:

Orijinalden alıntı: feriterk

İç kısım olarak sadece c'nin aynısı şartmıydı dediğim oldu. İç taraf bu şekilde https://store.donanimhaber.com/4c/a3/30/4ca3303e8ca3ca618ff8ee0fff26b9c7.png

dış tarafta ise bu şekilde olacak şekilde siparişe hazırlanıyorum.https://store.donanimhaber.com/74/61/bc/7461bcc71bedf1a87d2fa2d61137e196.png

Orantısızlık göremedim yada bana öyle gelmedi.

Bence kaput uzunluğu fazla, araç omuz çizgilerinde çok geniş, fakat camların başladığı bölgeden, tavana doğru giderek büzüşen. Daralan yapısı var. Haliyle Sedan araçta bu kabul edilebilirken, d suv glc de bence olmamış. Arka tarafta özgünlük yok. Bu cüssedeki araç için kapılar dar, hepsi bu tasarım anlayışını, bu d suv a yakıştırmanın sonucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Yeni E ile ilgili tum detaylara burdan ulasabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97414667&p=1

Teşekkürler

• C serisindeki eşya gözü paketi içeriğini bilen varmı arkadaşlar.

• yyamany Y kullanıcısına yanıt
    Mercedes guide diye bir app indirdim. Araçların kullanım klavuzları var. Lastik kısmında diyorki kar lastiği olarak rft yerine normal lastik takarsanız mutlaka tirefit edinin. Yani rft yerine normal lastik takılabiliyor gibi bir izlenim edindim.
  • tcoRED T kullanıcısına yanıt
    Ben zaten takılamayacağını söylediğimi hatırlamıyorum, umarım yazdıklarım böyle anlaşılmamıştır.

Şöyle açıklayım TR'de RFTli satılıyor. Opsiyonel olarak Tirefitli araç sipariş edebilirsiniz.
    Yurtdışında ise Tirefitli satılıyor. Yani aracımıza kesinlikle normal lastik takılabilir.

Ben güvenlik nedeniyle RFTyi kullanmaya devam etmeyi tercih edeceğimi söylemiştim.
  • 320 ve 420 alırken merso c200ede bakmistim, o zaman begenmemistim hatta mersonun yeni kasalarinin tamamını beğenmiyor dum. Bu hafta bana birseyler oldu mercolari beğenir oldum.c200i bile karizmatik bulmaya başladım. Bugün biraz önce kızimla spora geldim bir arkadasim da yanimdaydi durumu anlattim bmw daha iyi dedi, koşu pistinde önünde 75 model olduğunu tahmin ettiğim bir 230.4 merso gördüm ve arkadasima dönerek sokakta kaç tane 75 model bmw gördün dedim? Kalite burada ortaya çıkıyor işte dedim.

Durum iyi değil

Buyrun sizede bir kaç resim. 230.4 araba işte bu.

• Arkadaşlar NAVİGASYON için SD kart alanlara bir sorum var: Harita güncelleme imkanı var mı? Varsa ücretli mi ücretiz mi?
  • feriterk F kullanıcısına yanıt
    Siz olmuşsunuz
  • Arkadaşlar mercedesten garmin map navigasyon sd kartını alan oldu mu? Aldıysa fiyatı nedir ve ilk izlenimleri hakkında bilgi paylaşırsa memnun olurum.
  • otodr O kullanıcısına yanıt
    Ben aldım 3 hafta önce. Cumartesi günü aracımı teslim aldım ve kullanmaya başladım alır almaz.
    Yurtdışından aldım 200 Euro' ya geldi. Türkiye' de bayiler sanırım 500 Euro civarı bir rakama satıyorlar.
    Gayet güzel hoşuma gitti.
  • Arkadaşlar aracına komple folyo çektiren oldu mu?
    Cumartesi günü uygulama yaptıracağım fakat tam net karar vermedim komple mi yaptırsam ( daha önce komple hiç yaptırmadım ) yoksa sadece kaput mu, yoksa kaput+ön tampon ve ön çamurluklar mı?
    Sonax' a yaptırmayı düşünüyorum, herhalde 3-5 sene sonra folyonun rengi solduğunda değiştirmek istediğim zaman herhalde boya da gelmez altından? Plastik aksamlar için konuşuyorum.
    Araca komple folyo yaptırıp 3-5 sene sonra söktüren var mı aranızda hiç?
  • 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.